Welltox vélemények | Ára | vélemény

Welltox vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Mindenki szereti a napsütötte bőrét, főleg télen. Valóban, az orvosok többsége ajánlja a napozást a szabad ég alatt, ami sok D3 vitaminhoz juttatja a szervezetet. De a Nap előnyei sokba kerülnek az Ön bőrének. A túlzott napozás vagy genetika következtében a bőrén szeplők és anyajegyek alakulhatnak ki, amik könnyen valami nagyon veszélyessé alakulhatnak át. Az Ön bőrének védelemre van szüksége a Naptól és tiszta arcszínre. Legtöbbször az emberek inkább bőrgyógyászhoz mennek a pigmentáció és a szeplők lézeres és vegyi kezelésére, amelyek nem csak a költségek, hanem eredménytelenek is. Szerencsére, itt a Welltox, amely megmenti a bőrét, egészségesen tartja és védi azt.
Vasarlas Welltox 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Welltox?

A Welltox egy klinikailag tesztelt szeplő, bőrfehérítő és pigmentáció bőrápoló krém. A krém fehérítő hatása nem tartalmaz káros és erős vegyi anyagokat, amik gyakran megtalálhatók más bőrápoló krémekben a piacon. Most már nem kell kellemetlenül éreznie magát az arcbőre miatt, hiszen ez a hatásos termék segít eltüntetni a szeplőket és számos más pigmentfoltot. Könnyen elérheti a tökéletes arcszínt, amire büszke lehet, és bátran mutogathatja barátainak és családjának.

Hogyan hat a Welltox?

A termék hatásosságának titka az összetevőiben és az elkészítési módjában rejlik. A legfőbb összetevője az amelan, amit a Welltox készítői csak “melanin átalakítónak“ hívnak. Amikor túl sok szeplőt és természetes elszíneződést talál a bőrén, az a melanin pigment túlzott termelődése miatt van. Ez az extra melanin azért termelődik, hogy megvédje a bőrét a káros UV sugaraktól. De ezek a pigmentek szeplőket és elszíneződéseket okoznak, koszosnak és betegnek látszik a bőre. Az amelan semlegesíti ezeket az elszíneződéseket, hogy tökéletes arcbőrt eredményezzen.

A Welltox effektíven távolítja el a májfoltokat, égést, szeplőket, elszíneződéseket, és a szezonális és állandó foltokat is.

A krém megakadályozza a tirozináz képződését, egyenértékű dioxifenilalanin fermentációval, és megakadályozza a másodlagos pigmentációt.

Az aktív összetevők a bőr mélyebb rétegeibe hatolva bontják le a melanint és megakadályozzák a képződését.

Ez a termék újraépíti a sérült bőrsejteket, és gyorsan nedvességgel és tápanyagokkal látja el a bőrt.

Ez a Welltox pigmentációjától hipoallergén, és minden bőrtípuson alkalmazható.

A Welltox összetétele

Cordyceps sinensis – A tradicionális kínai orvoslás gyöngyszemeként is nevezik. Ez az összetevő a tibeti Cordyceps gombában található meg, amelyet a keleti gyógyításban már másfél évezrede használnak. A szakértők elismerték, hogy a fehérítő molekulák, az Omega Light a leghatékonyabb szer a bőrhibákkal való küzdelemben.

Ginzeng – Ez az összetevő öregedésgátlóként viselkedik a sok fitonutriensel, és segít a bőr tisztításában és tonizálásában.

Angelica –Ez az anyag elősegíti és stimulálja a vérkeringést, kisimítja a ráncokat, és segít a bőr feltöltődésében. Ez a legjobb természetes összetevő az öregedésgátláshoz.

Dahurski sáfrány – Ez az összetevő segít előhozni a bőr természetes fényét.

Rhizomes white atraktilodisa – Ez az összetevő segít a bőr fehérítésében és felveszi a harcot a bőrfertőzésekkel.

Ganoderma – A reishi vagy a ganoderma a hagyományos kínai orvoslás egyik gyógyszere. Segít csökkenteni a bőr gyulladását, a ráncokat, a puffadást, a károsodást és elősegíti a sejt regenerálódást.
Vasarlas Welltox 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
Arbutin – Ez egy világosítószer, amely hidrokinont szabadít fel hidrolízissel, ami megakadályozza a tirozináz-folyamatot és csökkenti a bőr melanin termelését.

Rozmaring olaj – Ez az olaj alapvető tápanyagokat, például kalciumot, vasat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Feszesítő tulajdonsága miatt ideális a bőrápolásra.

Hyaluronsav – Ez az anyag alapvetően nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy megakadályozza a bőr kiszáradását és a vizet a bőr felé irányítja. Hidratáló hatású.

Édesgyökér kivonat – Ez a kivonat segít az arcszín elszíneződésének megakadályozásában.

B12, B6, B1, B2, D, CE vitaminok – Ezek a vitaminok védik a bőrt a káros UV sugárzástól és a toxinoktól.

A többi összetevő: epidermális növekedési faktor, 19 féle aminosav és egyéb hatóanyagok.

Hol kapható Welltox

Az érdeklődők megvehetik ezt a csodaszert a hivatalos weblapjukon. Annak ellenére, hogy a Welltox fehérítő krém új a bőrápolási szegmensben, a fejlesztőiknek képesnek kell lenniük arra, hogy bőséges információval és előnyökkel lássák el a termékkel kapcsolatban a potenciális fogyasztókat, amik segítenek nekik a megfelelő döntéshozatalban. A fogyasztók, akik már megvásárolták és használták is a terméket, nem bírnak betelni vele és csak dicsérni tudják. Tényleg nem kell többet foglalkoznia az anyajegyekkel és szeplőkkel.

A Welltox ára

11900 Ft kerül. Ez egy kedvezményes ár. A Welltox fehérítő krém eredeti ára 23800 Ft is lehet. Az árak honlaponként különbözhetnek. Az árat sok tényező befolyásolhatja, például, hogy melyik országból rendel a vevő és melyikben él, változhat országok között is az ár, offline/online vásárlásra vonatkozó szabályok minden országban eltérőek. Csupán annyit kell tennie, hogy megnézi a honlapot, a Megrendelem gombra kattint és megadja a kért információkat, mint a név, e-mail, telefonszám, majd rendelhet is.

A termékről kérést küld megrendelési űrlap kitöltésével. A vállalat képviseleti csoportja felhívja, hogy megerősítse megrendelését. A csomagot postai úton vagy futárszolgálat igénybevételével küldi el, és csak az átvétel után kell fizetni.

Vélemény Welltox vélemények

Jovanka, Dubrovnik – Ez valami csoda! Sokat hallottam a kínai gyógyítás pozitív hatásáról, de hogy 1 hónap alatt tökéletessé váljon a bőröm – sosem hittem volna. Teljesen megszabadultam az életkori pigmentfoltoktól az arcomon és a kezeimen. Köszönöm!

Victoria, Dubrovnik – Annyira hálás vagyok a boltnak. A szeplőim és a foltok az arcomon – melyek gyerekkorom óta kínoztak – eltűntek mindörökre! Welltox pigmentációjától – nem is krém, hanem egy csoda! Köszönöm!


Vasarlas Welltox 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *