Welltox ulasan | harga | Singapura

Welltox ulasan | harga | Singapura
5 (100%) 1 vote

Semua orang suka mendedahkan kulit mereka selepas berjemur di bawah matahari, terutama pada musim sejuk. Sebenarnya, kebanyakan doktor mengesyorkan keluar dan berjemur di bawah matahari boleh memberikan banyak manfaat vitamin D3 kepada tubuh anda. Tetapi manfaat kesihatan Matahari ini datang dengan kesan sampingan lain yang kulit anda perlu tanggung. Mungkin disebabkan oleh lebih pendedahan kepada cahaya matahari atau kerana sejarah keluarga anda, kulit anda boleh mula membentuk bintik-bintik atau tahi lalat yang berpotensi berkembang menjadi sesuatu yang sangat berbahaya. Kulit anda memerlukan perlindungan dari matahari dan mengekalkan warna kulit yang cerah. Kebanyakan orang lebih suka berjumpa doktor untuk mendapatkan rawatan dermatologi untuk pigmentasi dan laser freckles serta rawatan kimia yang tidak hanya menambahkan beban mereka tetapi juga tidak membawa kepada sebarang hasil. Mujur Welltox muncul untuk menyelamatkan dan menjaga kulit anda agar sentiasa sihat dan dilindungi.
Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apa itu Welltox?

Welltox adalah krim yang terbukti secara klinikal, membantu untuk menghilangkan freckle, memutihkan kulit, dan juga bertindak sebagai krim penjagaan kulit dari pigmentasi. Kesan pemutihan yang ditawarkan oleh krim ini adalah bebas daripada bahan kimia berbahaya yang sering dijumpai di dalam krim penjagaan kulit lain yang terdapat di pasaran. Sekarang anda tidak perlu merasa bimbang lagi tentang kulit anda kerana produk ini sememangnya berkesan membantu menghilangkan bintik-bintik dan pelbagai jenis pigmentasi lain. Hasilnya tona kulit anda akan lebih sempurna, yang pasti akan membuatkan anda berasa bangga dan suka menayangkan hasilnya pada rakan-rakan dan keluarga anda.

Kaedah Tindakan Welltox

Sebab utama di sebalik keberkesanan produk ini adalah bahan yang digunakan dalam pembuatannya. Bahan yang paling penting ialah Amelan yang juga dirujuk oleh pencipta Welltox sebagai “penukar melanin”. Apabila anda mendapati banyak bintik-bintik dan tanda semulajadi pada kulit anda, itu adalah disebabkan pengeluaran pigmen melanin yang berlebihan. Melanin yang berlebihan ini dihasilkan untuk melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang berbahaya. Tetapi pigmen ini menghasilkan freckles dan perubahan warna yang menjadikan kulit anda kelihatan kusam dan rona tidak sekata. Amelan meneutralkan warna untuk menghasilkan penampilan kulit yang sempurna.

Welltox secara berkesan menghilangkan bintik-bintik hitam disebabkan faktor penuaan, selaran matahari, bintik-bintik hitam, warna kulit tua bagi golongan umur pertengahan dan yang telah berumur lanjut.

Krim ini menghalang pembentukan tyrosinase, ia setaraf dengan fungsi penapaian dioksifenilalanina, dan ia menghalang pigmentasi sekunder.

Bahan-bahan aktif yang terdapat dalam krim ini menembusi lapisan kulit yang lebih dalam, memecahkan melanin, dan menghalang penghasilannya.

Produk ini memperbaiki sel kulit yang rosak, dan membekalkan kelembapan kulit dan nutrien yang diperlukan dengan cepat.

Krim ini adalah hypoallergenic dan boleh digunakan untuk semua jenis kulit.
Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kandungan Welltox

Cordycepssinensis – Ia juga dipanggil sebagai mutiara perubatan tradisional Cina. Bahan ini terkandung dalam cendawan Tibet yang dipanggil cordyceps dan digunakan dalam perubatan oriental sejak ribuan tahun yang lampau. Menurut pakar pemutihan molekul, Omega Light adalah alat yang paling berkesan dalam memerangi masalah ketidaksempurnaan kulit.

Ginseng – Bahan ini berfungsi sebagai agen anti-penuaan dengan banyak fitonutrien dan ia membantu mencerahkan dan menyegarkan kulit.

Angelica – Bahan ini meningkatkan dan merangsang peredaran darah, menghilangkan kedutan, dan membantu dalam menggebukan kulit. Ia adalah bahan semulajadi terbaik untuk anti-penuaan.

Dahurski saffron – bahan ini membantu dalam menambah seri kulit.

Rhizomes atraktilodisa putih – bahan ini membantu dalam pemutihan kulit dan melawan jangkitan kulit.

Ganoderma- Reishi atau ganoderma adalah ramuan herba dalam perubatan tradisional Cina yang membantu dalam mengurangkan keradangan kulit, kedut wajah, bengkak, kerosakan disebabkan radikal bebas, dan penghasilan semula sel kulit.

Arbutin – Ini adalah agen pencerah yang membebaskan hydroquinone melalui proses hidrolisis yang menghalang proses Tyrosinase dan mengurangkan pengeluaran melanin kulit.

Minyak Rosemary – Minyak ini mengandungi nutrien penting seperti kalsium, zat besi, vitamin, dan antioksidan dan sifat astringent minyak ini menjadikannya sesuai untuk penjagaan kulit.

Asid hyaluronik – Bahan ini pada dasarnya adalah humectant yang bermaksud mencegah kulit daripada menjadi kering dan menarik air ke dalam kulit. Ia berfungsi sebagai pelembap untuk kulit anda.

Ekstrak Licorice – Ekstrak ini membantu menjadikan rona kulit sekata dengan menghalang perubahan warna pada kulit anda.

Vitamin B12, B6, B1, B2, D, C dan E– Vitamin ini melindungi kulit anda daripada sinar UV berbahaya dan radikal bebas yang beracun.

Komponen lain ialah: faktor pertumbuhan epidermis, 19 jenis asid amino, dan bahan aktif lain.

Di mana hendak membeli Welltox?

Pelanggan yang berminat boleh membeli produk ajaib ini di laman web rasmi mereka: —. Walaupun Welltox baru dalam bidang penjagaan kulit tetapi pengeluar harus boleh menawarkan banyak maklumat dan manfaat produk ini kepada pengguna yang berpotensi serta harus membantu mereka dalam membuat keputusan yang jelas. Pengguna yang telah membeli dan menggunakannya tidak pernah bosan memuji kelebihannya. Anda benar-benar tidak perlu bimbang tentang tahi lalat dan bintik hitam lagi.

Berapakah harga Welltox?

Di laman web, harganya dalam anggaran 79 SGD. Harga ini adalah harga selepas diskaun. Kos asal produk ini boleh mencecah sehingga 158 SGD. Harga akan berbeza dari satu laman web ke laman web yang lain. Variasi harga boleh berlaku kerana banyak faktor seperti negara pengguna tinggal dan dari negara mana beliau membuat pembelian, negara-negara yang menawarkan produk, dasar-dasar peruncit kedai luar / dalam talian di negara yang berlainan. Anda hanya perlu menyemak laman web mereka, klik pada butang pesan sekarang, isi maklumat seperti nama, e-mel, dan nombor telefon serta pesanan.

Anda boleh membuat tempahan produk ini dengan mengisi borang permintaan / pesanan. Wakil syarikat akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Mereka akan menghantar bungkusan sama ada melalui pos atau kurier dan pengguna boleh membayar apabila mereka menerimanya.

Ulasan para pelanggan yang berpuas hati dan gembira tentang Welltox

Asiah, Melaka – Ia seperti satu keajaiban! Saya telah mendengar tentang kesan positif perubatan Cina, tetapi dalam satu bulan sahaja saya telah Berjaya mendapatkan kulit yang sempurna – sukar untuk dipercayai. Pigmentasi hilang sepenuhnya dari muka dan tangan. Terima kasih.

Jefri, Perak – Saya sangat berterima kasih kepada anda! Freckles dan bintik-bintik hitam di muka, yang saya ada sejak dari zaman kanak-kanak, kini telah hilang selama-lamanya! Welltox adalah sebuah keajaiban, bukan krim biasa! Terima kasih.


Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *