Welltox Testimoni | Harga | Ulasan

Welltox Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

Semua orang suka menjemurkan kulit mereka pada terik panas matahari, terutamanya pada musim sejuk. Malah, kebanyakan doktor mengesyorkan keluar berjemur yang boleh memberikan banyak manfaat vitamin D3 kepada tubuh anda. Tetapi kelebihan matahari ini datang dengan harga yang kulit anda harus bayar. Mungkin disebabkan oleh pendedahan kepada matahari atau kerana sejarah keluarga anda, kulit anda boleh mula membentuk bintik-bintik atau tahi lalat yang berpotensi berkembang menjadi sesuatu yang sangat berbahaya. Kulit anda memerlukan perlindungan dari matahari untuk mengekalkan kulit yang jelas. Kebanyakan orang lebih gemar melawat dermatologi untuk pigmentasi dengan rawatan pancaran laser serta rawatan kimia yang tidak hanya membebankan mereka malah tidak membuahkan sebarang hasil. Untunglah, Welltox datang untuk menyelamat  dan menjaga kulit anda agar sihat dan dilindungi.
Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah Welltox?

Welltox adalah rawatan binitik bintik , pemutihan kulit, dan krim penjagaan kulit pigmentasi yang terbukti secara klinikal. Kesan pemutihan yang ditawarkan oleh krim ini bebas daripada bahan kimia yang merbahaya yang biasa dijumpai pada Welltox krim muka pemutihan penjagaan kulit lain yang terdapat di pasaran. Sekarang anda tidak perlu legi merasa bimbang akan kulit anda kerana produk yang cekap ini membantu menghilangkan bintik-bintik dan pelbagai jenis pigmentasi lain. Anda akan dapat mencipta rawatan sempurna, yang anda akan banggakan dan paling menonjol di antara rakan-rakan dan keluarga anda.

Kaedah Tindakan Welltox

Sebab utama di sebalik keberkesanan Welltox ini adalah bahan yang digunakan dalam pembuatannya. Bahan yang paling penting adalah Amelan yang juga dirujuk oleh pencipta Welltox sebagai “penukar melanin”. Apabila anda melihat terlalu banyak bintik-bintik dan tanda semulajadi pada kulit anda, ianya disebabkan oleh pengeluaran pigmen melanin yang berlebihan. Melanin yang berlebihan ini dihasilkan untuk melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang berbahaya. Tetapi pigmen ini menghasilkan bintik- bintik dan perubahan warna yang menjadikan kulit anda kelihatan kotor dan pecah.  Amelan meneutralkan pewarna untuk mencipta kulit yang sempurna.

Welltox secara berkesan menghilangkan bintik-bintik umur, selaran matahari, bintik-bintik serta  warna kulit tua pada umur pertengahan.

Krim ini menghalang pembentukan tyrosinase, ia mengalami penapaian dioksifenilalanina yang setara, dan menghalang pigmentasi sekunder.

Bahan-bahan aktif yang terdapat dalam krim ini menembusi lapisan kulit yang lebih dalam, memecahkan melanin, serta menghalangnya dari tercipta.

Welltox ini membaiki sel-sel kulit yang rosak, dan dengan cepat membekalkan kelembapan kulit serta nutrien yang diperlukan.

Welltox krim ini adalah hypoallergenic dan boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Bahan-bahan Welltox

Cordycepssinensis – Ia juga di gelar sebagai mutiara perubatan tradisional Cina. Bahan ini terkandung dalam cendawan Tibet yang dipanggil cordyceps dan digunakan dalam ubat oriental sedari ribuan tahun yang lalu. Menurut pakar pemutihan molekul, Omega Light adalah alat yang paling berkesan dalam memerangi ketidaksempurnaan kulit.

Ginseng – Bahan ini berfungsi sebagai agen anti-penuaan dan mengandungi  banyak fitonutrien dan ia membantu dalam mencerah dan menyegarkan kulit.

Angelica – Bahan ini meningkat dan merangsang peredaran darah, melicinkan kedutan, dan membantu dalam pembentukan kulit. Ia adalah bahan semulajadi terbaik untuk anti-penuaan.

Dahurski saffron – bahan ini membantu mengembalikan kecerahan kulit.

Rhizomes atraktilodisa putih – bahan ini membantu dalam pemutihan kulit dan melawan jangkitan kulit.

Ganoderma- Reishi atau ganoderma adalah ramuan herba dalam perubatan tradisional Cina dan membantu dalam mengurangkan keradangan kulit, kedutan, bengkak, kerosakan radikal bebas, dan regenerasi sel kulit.

Arbutin – Ini adalah agen yang melepaskan hydroquinone melalui hidrolisis yang menghalang proses Tyrosinase dan mengurangkan pengeluaran melanin kulit.

Minyak Rosemary – Minyak ini mengandungi nutrien penting seperti kalsium, besi, vitamin, dan antioksidan dan sifat astringent minyak ini menjadikannya sesuai untuk penjagaan kulit.

Asid hyaluronik – Bahan ini pada dasarnya adalah humectant yang bermaksud mencegah kulit daripada menjadi kering dan menarik air ke kulit. Ia berfungsi sebagai pelembap untuk kulit anda.

Ekstrak Licorice – Ekstrak ini membantu kedutan kulit dengan menghalang perubahan warna dalam kulit anda.

Vitamin B12, B6, B1, B2, D, CE- Vitamin ini melindungi kulit anda daripada sinar UV yang berbahaya serta radikal bebas toksin.

Komponen lain ialah: faktor pertumbuhan epidermis, 19 jenis asid amino, dan bahan aktif yang lain.

Beli Welltox di Malaysia

Pelanggan yang berminat boleh membeli produk ajaib ini di laman web rasmi mereka: —. Walaupun Welltox masih baru dalam segmen penjagaan kulit tetapi penciptanya telah mengurus dan menawarkan banyak maklumat dan manfaat produk ini kepada pengguna yang berpotensi agai ianya membantu mereka dalam membuat keputusan yang jelas. Pengguna yang telah membeli dan menggunakannya tidak henti-henti memuji kelebihannya. Anda benar-benar tidak perlu berurusan dengan tahi lalat dan bintik bintik lagi.

Harga Welltox di Malaysia

Di laman web ia berharga sekitar 99 MYR. Harga ini merupakan harga diskaun. Kos asal Welltox ini boleh mencecah sehingga 198 MYR. Harga akan berbeza dari satu laman web ke laman web yang lain. Variasi harga boleh berlaku di sebabkan banyak faktor seperti negara dari mana pengguna tinggal dan membuat pembelian, negara-negara yang menawarkan produk, polisi peruncit kedai luar talian / dalam talian di negara yang berlainan. Anda hanya perlu menyemak laman web mereka, klik pada butang pesan sekarang, isi maklumat seperti nama, e-mel, dan nombor telefon beserta pesanan.

Anda memesan Welltox muka pemutihan ini dengan mengisi borang permintaan / pesanan. Wakil syarikat akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Mereka akan menghantar bungkusan sama ada melalui pos atau kurier dan pengguna boleh membuat pembayaran tatkala mereka menerimanya.

Welltox testimoni

Jovanka, Dubrovnik

Ia jelas satu keajaiban! Saya telah mendengar tentang kesan positif perubatan Cina, tetapi dalam satu bulan saya telah memperolehi kulit yang sempurna – yang sukar untuk dipercayai. Pigmentasi hilang sepenuhnya dari muka dan tangan. Terima kasih.

Victoria, Dubrovnik

Saya sangat berterima kasih kepada anda! Bintik- bintik di muka, yang telah wujud sejak zaman kanak-kanak, hilang selama-lamanya! Welltox adalah keajaiban, bukan Welltox krim muka pemutihan! Terima Kasih.

Beli Welltox dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *