Welltox Mnenja | Komentarji | Cena

Welltox Mnenja | Komentarji | Cena
5 (100%) 1 vote

Vsakdo rad pokaže svojo porjavelo polt, še posebej pozimi.  Dejstvo je, da večina zdravnikov priporoča sončenje, saj le to oskrbuje telo z vitaminom D3. Toda te prednosti izpostavljanja soncu prihajajo s ceno, ki jo mora plačati vaša koža. Zaradi prevelike izpostavljenosti soncu ali zaradi vaše družinske anamneze, lahko vaša koža začne tvoriti pege ali znamenja, ki se lahko razvijejo v kaj zelo nevarnega. Vaša koža potrebuje zaščito pred soncem ter ohranjanje čiste polti. Večinoma ljudje raje obiskujejo dermatologe zaradi pigmentacije ter se poslužujejo laserske in kemične obravnave, ki ne le, da veliko stanejo, temveč tudi ne vodijo nikamor. Na srečo, vam tukaj na pomoč lahko priskoči Welltox, ki ohranja vašo kožo zdravo in zaščiteno.
Kupi Welltox z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Welltox?

Welltox je klinično dokazana krema za odstranjevanje peg, beljenje ter nego kože.  Učinek beljenja kreme ne vsebuje škodljivih in močnih kemikalij, ki jih najpogosteje najdemo v drugih kremah za nego kože, ki so na voljo na trgu. Zdaj vam ni več potrebno biti nesproščeni zaradi vaše kože, saj ta učinkovit izdelek pomaga pri odpravljanju peg in različnih drugih vrst pigmentacij. S kremo boste lahko ustvarili brezhibno polt, na katero boste ponosni in bo všeč vašim prijateljem in družini.

Delovanje kreme Welltox

Glavni razlog za učinkovito delovanje tega izdelka so sestavine, ki se uporabljajo pri izdelavi tega izdelka. Najpomembnejša prisotna snov je amelan, ki jo ustvarjalci Welltox imenujejo tudi kot “pretvornik melanina”. Če opazite povečanje peg in naravnih znamenj na koži, je to zaradi prekomerne proizvodnje melaninskega pigmenta. Ta čezmerna količina melanina se proizvaja, da zaščiti vašo kožo pred škodljivimi UV žarki. Toda ti pigmenti povzročijo pege in razbarvanje, zaradi česar vaša koža izgleda umazano in neenakomerno. Amelan nevtralizira barvo in tako ustvaril brezhibno polt.

Welltox učinkovito odstrani starostne lise, sončne opekline, pege, razbarvane stare madeže v srednjih in starih letih.

Krema preprečuje nastajanje tirozinaze, preprečuje vpliv ekvivalentnega encima dioksifenilalanina in preprečuje sekundarno pigmentacijo.

Aktivne sestavine, ki jih vsebuje krema, prodrejo v globlje plasti kože, onesposobijo melanin in preprečujejo njegovo ustvarjanje.

Ta izdelek popravlja poškodovane kožne celice in hitro poskrbi za potrebno vlažnost kože in hranila.

Ta krema je hipoalergena in se lahko uporablja za vse vrste kože.

Sestava kreme Welltox

 • Kitajski glavatec (Cordycepssinensis) – Imenuje se tudi biser kitajske tradicionalne medicine. To snov vsebuje tibetanska goba, imenovano Cordyceps, ki jo uporabljajo v orientalskih zdravilih že tisoč petsto  let. Po mnenju strokovnjakov molekul za beljenje, je Omega Light najučinkovitejše orodje v boju proti nepravilnosti kože.
 • Ginseng – Ta snov deluje kot sredstvo proti staranju s številnimi fitonutrienti in pomaga pri posvetlitvi in toniranju kože.
 • Angelika – Ta snov krepi in spodbuja kroženje krvi, gladi gube in vlaži kožo. To je najboljša naravna sestavina za preprečevanje staranja.
 • Žafran – ta snov pripomore k sijaju kože.
 • Korenina belega atraktilodisa – ta snov pomaga pri beljenju kože in kožnih infekcijah.
 • Ganoderma – Reishi ali ganoderma je glavno zelišče v kitajski tradicionalni medicini in pomaga pri zmanjševanju vnetja kože, pri zmanjšanju gub, oteklin, pri okvarah prostih radikalov in regeneraciji kožnih celic.
 • Arbutin – To je sredstvo za posvetlitev, ki sprošča hidrokinon s hidrolizo, kar zavira delovanje tirozinaznega postopka in zmanjša proizvodnjo kožnega melanina.
 • Olje rožmarina – to olje vsebuje bistvene hranilne snovi, kot so kalcij, železo, vitamine in antioksidante, zaradi česar je to olje zelo primerno za nego kože.
 • Hialuronska kislina – ta snov je v bistvu sredstvo za ohranjanje vlage, kar pomeni, da preprečuje dehidriranost kože in prinaša vodo proti koži. Deluje kot vlažilna krema za vašo kožo.
 • Izvleček sladkega korena – ta izvleček pomaga izenačiti polt, tako da preprečuje razbarvanje vaše polti.
 • Vitamini B12, B6, B1, B2, D, CE – Ti vitamini ščitijo kožo pred škodljivimi UV žarki in prostimi radikali toksinov.
 • Druge sestavine: epidermalni rastni faktor, 19 vrst aminokislin in druge aktivne sestavine.
Kupi Welltox z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kje kupiti Welltox v Sloveniji?

Zainteresirani uporabniki lahko kupijo ta čudežni izdelek na uradni spletni strani. Čeprav je Welltox nov izdelek v segmentu nege kože, pa razvijalci ponujajo veliko informacij in koristi tega izdelka potencialnim uporabnikom, ki jim pomagajo pri odločitvi. Uporabniki, ki so izdelek že kupili in ga uporabili, pohvalijo njegove prednosti. Resnično se vam ni več potrebno ukvarjati z madeži in pegami.

Koliko stane krema Welltox?

Na spletni strani stane približno 49 €. To je akcijska cena. Prvotna cena izdelka znaša 98 €. Cene so na vsaki spletni strani drugačne. Razlika v cenah se pojavlja zaradi številnih dejavnikov, kot je država prebivališča in nakupa uporabnika, država, ki ponujajo izdelke, različne politike spletnih trgovin v različnih državah.  Vse kar morate storiti je, da preverite njihovo spletno stran, kliknite gumb za naročilo, izpolnite podatke, kot so ime, e-pošta in telefonska številka ter oddate naročilo.

Zahtevek o tem izdelku pošljete tako, da izpolnite obrazec za zahtevek / naročilo. Predstavnik ekipe vas bo poklical, da potrdite svoje naročilo. Paket vam bodo poslali bodisi po pošti ali preko kurirja, plačali pa ga boste ob prevzemu.

Mnenja Welltox komentarji

 Jovanka, Dubrovnik

To je resnično čudež! Slišala sem o pozitivnih učinkih kitajske medicine, toda, da lahko v enem mesecu pridem do popolne kože – to je bilo neverjetno. Pigmentacije so popolnoma izginile iz obraza in rok. Hvala vam.

 

Victoria, Dubrovnik

Tako sem vam hvaležna! Pege in lise na obrazu, ki sem jih imela že od otroštva, so izginile za vedno! Welltox je čudež, ne krema! Hvala.

Kupi Welltox z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *