Welltox mišljenja | Cijena

Welltox mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

Svako voli pokazivati svoju preplanulu kožu, posebno zimi. Ustvari, većina liječnika preporučuje izlaženje kako bi se Vašem tijelu omogućilo dovoljno vitamina D. Međutim, ove prednosti koje sunce daje tijelu dolaze s cijenom koju Vaša koža mora platiti. To se može desiti zbog prekomjernog izlaganja sunčevoj svjetlosti, kao i obiteljske povijesti. Na Vašoj koži se mogu početi formirati pjege i točkice koje imaju potencijal da se razviju u nešto vrlo opasno. Vaša koža se mora zaštititi od sunca, te održati čist ten kože. Većina ljudi preferira posjete dermatolozima zbog pigmentacija, laserski tretmani pjega i druge kemijske tretmani koji ne samo da koštaju mnogo, već i ne pružaju nikakve rezultate. Srećom, Welltox Vam dolazi u pomoć i održava Vašu kožu zdravom i zaštićenom.
Kupiti Welltox s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je to Welltox?

Welltox je klinički dokazana krema za njegu kože koja djeluje protiv pjega I te pigmentacije, te izbjeljuje kožu. Izbjeljivanje kože koje pruža ova krema nema opasnih i snažnih kemikalija koje se često mogu naći u drugim proizvodima da njegu kože dostupnim na tržištu. Sada ne trebate osjećati grižnju svijest zbog Vašeg tena, jer ovaj efikasan proizvod će Vam pomoći eliminirati pjege i različite druge vrste pigmentacija. Moći ćete stvoriti besprijekoran ten na koji ćete biti ponosni, te ćete ga željeti pokazivati među prijateljima i obitelji.

Metoda djelovanja Welltox-a

Primarni razlog za efikasno djelovanje ovog proizvoda su sastojci koji se koriste u njegovoj proizvodnji. Najvažnija sastojak je amelan koji kreatori Welltox-a nazivaju “konvertorom melanina”. Kada primijetite previše pjega i prirodnih obilježja na Vašoj koži, to se dešava zbog pretjerane proizvodnje melanin pigmenta. Prekomjerna proizvodnja ovog pigmenta se odvija kako bi se koža zaštitila od štetnih UV zraka. Ali ovi pigmenti rezultiraju pjegama i diskoloracijama što čini da Vaša koža izgleda prljavo i ispucalo. Amelan neutralizira boju kože kako bi se stvorio besprijekoran ten.

Welltox efikasno uklanja točkice zbog starenja, pjege, diskoloracije i pjege zbog starenja kod starijih i osoba srednjih godina.

Krema sprječava formaciju tirozinaze, uzima jednak dioksifenilalanin, te sprječava sekundarnu pigmentaciju.

Aktivni sastojci prisutni u ovoj kremi penetriraju u dublje slojeve kože, razgrađuju melanin, te sprječavaju njegov nastanak.

Ovaj proizvod popravlja oštećenu ćelije kože, te brzo omogućavaju hidratizaciju i njegu kože.

Ova krema je hipoalergena i može se koristiti za sve tipove kože.

Sastav Welltox-a

 • Cordyceps sinensis – također se zove biser tradicionalne kineske medicine. Ova supstanci se nalazi u tibetskim gljivama koje se zovu kordiceps, te se tisuću i petsto godina koristi u orijentalnoj medicine. Prema stručnjacima, molekule za izbjeljivanje kože, omega light je najefikasnija supstanci za borbu protiv nedostataka na koži.
 • Ginseng – Ova supstanci djeluje kao agens protiv starenja s mnogim fitonutrijentima, te pomaže izbijeliti i tonirati kožu.
 • Anđelika – Ova supstanci poboljšava i stimulira cirkulaciju krvi, zateže bore, te pomaže kod otečene kože. Najbolji je prirodni sastojak za borbu protiv starenja kože.
 • Dahurski šafran – ova supstanci koži daje sjaj.
 • Rizom bijelog atraktilodisa – ova supstanci pomaže kod izbjeljivanja kože, te se bori protiv kožnih infekcija.
 • Ganoderma – Reiši ili ganoderma je jedna od temeljnih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicine, a ona pomaže u redukciji upala kože, bora, otekline, oštećenja zbog slobodnih radikala, te kod regeneracije kožnih ćelija.
 • Arbutin – Ovaj agens za izbjeljivanje kože oslobađa hidrokinon kroz proces hidrolize, a on blokira proces tirozinaze i smanjuje prirodnu proizvodnju melanina u koži.
 • Ulje ružmarina – Ovo ulje sadrži esencijalne nutrijente poput kalcija, željeza, vitamina, te antioksidanasa, a stežljivo djelovanje ovog ulja ga čini idealnim u njezi kože.
 • Hijaluronska kiselina – Ova supstanci je u suštini ovlaživač, što znači da sprječava dehidraciju kože i vodu gura ka koži. Djeluje kao sredstvo za hidratizacije Vaše kože.
 • Ekstrakt sladića – Ovaj ekstrakt pomaže da se ujednači ten, sprječavajući diskoloraciju Vašeg tena.
 • Vitamini B12, B6, B1, B2, D, C, E – Ovi vitamini štite Vašu kožu od štetnih UV zraka i toksina slobodnih radikala.
 • Drugi sastojci su: epidermalni faktor rasta, 19 tipova aminokiselina, te drugi aktivni sastojci.
Kupiti Welltox s 50% popusta*na službenoj web stranici

Gdje kupiti Welltox u Hrvatskoj?

Zainteresirani kupci mogu ovaj čudotvorni proizvod kupiti na službenoj web stranici proizvođača. Iako je Welltox nov proizvod u segment njege kože, kreatori ovog sredstva mogu ponudite mnogo informacija i prednosti uporabe ovog proizvoda potencijalnim kupcima, što bi im trebalo pomoći da odluče o kupnji. Kupci koji su već koristili ovaj proizvod se nikad ne umore od hvaljenja prednosti njegove uporabe. Doista se više ne morate mučiti s pjegama i napuknućima.

Koliko košta Welltox?

Na web stranici oko 299 Kn. Ova cijena je akcijska. Originalna cijena ovog proizvoda ide do 598 Kn. Cijene mogu ovisiti ovisno o web stranici. Varijacije u cijeni se mogu desiti zbog brojnih faktora poput zemlje iz koje kupujete, zemlje iz koje se proizvod šalje, prodajne politike fizičkih / online dućana u različitim zemljama. Sve što trebate učiniti je da provjerite njihovi web stranicu, kliknete na gumb naručite sada, ispunite informacije poput imena, e-maila, te telefonskog broja i poručite svoj proizvod.

Možete poslati zahtjev za ovaj proizvod tako što ćete ispuniti formu zahtjeva/narudžbe. Predstavnici kompanije će vas pozvati da bi potvrdili narudžbu. Poslat će Vam pakiranje poštom ili preko dostavljačke službe, te ćete platiti pouzećem.

Welltox mišljenja

Jovanka, Dubrovnik

Ovo je doista čudo! Čula sam za pozitivan utjecaj kineske medicine, ali da u mjesec dana dobijem savršenu kožu – to mi je bilo nevjerojatno. Pigmentacije su u potpunosti nestale s lica i ruku. Hvala Vam.

Viktorija, Dubrovnik

Tako sam Vam zahvalna! Pjege i točkice na licu, koje su tu od djetinjstva, su nestale zauvijek! Welltox je čudo, ne krema! Hvala.

Kupiti Welltox s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *