Varyforte Mnenje | Cena | Vtis

Varyforte Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Vsake toliko časa opazimo ljudi z žilami v obliki pajkove mreže. Te so znane kot krčne žile. Še vedno ni povsem znano, kaj jih povzroča, vendar je bilo ugotovljeno, da odsotnost ali šibkost zaklopk v telesu lahko privede do slabega veniranja. Nekateri drugi dejavniki so tudi:

 • Starost: Naravno je, da z leti žile izgubljajo svojo elastičnost in postanejo šibke, kar lahko povzroči nastanek krčnih žil.
 • Dednost: Potomci tistih, ki so se srečevali s krčnimi žilami, so zelo izpostavljeni tveganju, da jih bodo razvili tudi sami.
 • Življenjski slog: ljudje, ki večji del dneva stojijo ali sedijo, brez veliko gibanja, so nagnjeni k nastanku krčnih žil
 • Nosečnost: Med nosečnostjo se za mamo in otroke proizvede več krvi, vendar je ta še vedno znotraj istega telesa in žil, kar poveča krvni tlak in lahko vodi v krčne žile.

Krčne žile ima številne posledice in simptome, med drugimi tudi:

 • Združevanje krvi: Krčne žile lahko v krvnem toku povzročijo težave, ki imajo škodljive učinke na zdravje. To lahko povzroči okvaro telesnih organov in delov telesa, saj potrebujejo dovolj krvi za delovanje.
 • Bolečina: bolečina, povezana s krčnimi venami, je lahko zelo neprijetna. To je zato, ker pretok krvi običajno ne pritiska na žile, zvite žile pa običajno povečajo pritisk in s tem povzročajo bolečino.
 • Srbenje: pojavlja se občasno.
 • Otekanje: to se zgodi zaradi pritiska v žilah. Lahko je tudi rezultat praskanja zaradi srbenja.
 • Utrujenost: pogosto pomanjkanje krvi naravno vodi v omotico in utrujenost.
 • Drugi težji simptomi vključujejo krvavitev, nastanek krvnega strdka v žilah, razjede kože in dermatitis.
Kupi Varyforte z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Varyforte?

Varyforte za krčne žile je krema z edinstveno sestavo kompleksnih rastlinskih peptidov, ki delujejo proti staranju, vitaminov in drugih sestavin. Krema zmanjšuje otekline, bolečine, mrzle roke in noge, utrujenost, mravljinčenje, srbenje in druge simptome. Še pomembneje, izboljša ton krvnih žil.

Način delovanja Varyforte

Varyforte zdravi stene krvnih žil, ki so najbolj prizadete in pomaga telesu pri generiranju.

Zmanjšuje videz žil v obliki pajčevine in krčnih žil ter pomaga izboljšati polt kože do enakomerne polti. Prav tako zmanjša pojav draženja kože.

Zmanjšuje krhkost in prepustnost kapilar in zmanjša krvni tlak v žilah.

Zmanjšanje venske staze.

Pomaga izboljšati krvni obtok zaradi prisotnosti aktivnih sestavin, kot je oljčno olje.
Kupi Varyforte z 50% popustom*na uradni spletni strani

Sestava Varyforte

Osnovne sestavine krema Varyforte so ekstrakt propolisa, smola cedre, čebelji strup in čebelji vosek, oljčno olje, izvleček repne plavuti.

 • Izvleček propolisa: Propolis je smolnata mešanica, ki jo proizvajajo čebele z mešanjem sline in čebeljega voska. Propolis sestavljajo zelenjavni balzami, voski, eterično olje in cvetni prah. Na splošno se uporablja za zdravljenje ran in herpesa. Je trpka sestavina in zato zmanjšuje bolečine in otekline.
 • Smola cedre: Smola cedre je snov, ki običajno deluje kot zaščita rastlin in jih ščiti pred žuželkami in drugimi patogeni. Cedra pomaga zdraviti poškodbe rastlin.
 • Čebelji strup: čebelji strup, znan tudi kot apitoksin, je grenka in brezbarvna tekočina, za katero je znano, da vsebuje veliko beljakovin, ki lahko povzročijo lokalno vnetje in delujejo kot antikoagulant, ki se uporablja pri zdravljenju krčnih žil. Nosečnice se morajo tej sestavini izogibati, saj je znano, da lahko povzroča škodljive posledice.
 • Oljčno olje: To olje je že stoletja znano po svoji učinkovitosti pri zdravljenju bolezni in je bilo poimenovano tekoče zlato. To je maščoba, pridobljena iz oljke, ki se goji na predelih Sredozemlja. Ima kar nekaj zdravstvenih koristi. To olje deluje proti staranju, kot vlažilec, olje za nego kože. Prav tako pomaga nadzorovati krvni tlak in izboljšati krvni obtok, kar je koristno za bolnike s krčnimi žilami. Uporabno je tudi pri hujšanju,pri nadzoru ravni holesterola, sladkorja v krvi in artritisa.
 • Izvleček repne plavuti: repna plavut je ena najbolj dostopnih, preprostih in primernih za doseganje tkiv v ribah. Znano je tudi, da ima sposobnost hitre regeneracije pri amputaciji. Zaradi njene regenerativne sposobnosti jo uporabljajo v humani medicini, saj je znana po tem, da regenerira veliko tkiv in organov v človeškem telesu; prav tako se tudi žile, ki so tudi tkiva, z uporabo tega izvlečka hitro regenerirajo.

Kje kupiti Varyforte v Sloveniji

Varyforte lahko kupite neposredno od proizvajalcev, tako da obiščete spletno stran in oddate naročilo. Vse, kar je potrebno, je, da izpolnite obrazec, ki vsebuje vašo lokacijo, ime in telefonsko številko in kjer boste po korakih vodeni do nakupa.

Cena Varyforte

Tubo Varyforte za krčne žile kreme lahko kupite po ceni 29 euro.

Mnenje Varyforte vtis

Stara sem 43 let in po kar nekaj zdravljenjih s sodobnimi medicinskimi pristopi in drugimi izdelki, ki sem jih poskusila, še nisem videla tako dobrih rezultatov. Krema Varyforte mi je izboljšal življenje! Osebno ga priporočam vsem, ki trpijo zaradi iste bolezni!

Clara

Varyforte krema – moja mladostna koža! Staranje kože, gube ter suha, slabotna koža me je vedno skrbela. Prijateljice so mi je priporočile več izdelkov za nego kože, vendar me noben od njih ni zadovoljil. Nek dan pa sem naletela na staro prijateljico, ki mi je predlagala, naj poskusim ta izdelek in ne morem verjeti, kakšne neverjetne rezultate sem opazila že v nekaj tednih!

Maria


Kupi Varyforte z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *