Varyforte мнения | Цена | Отзиви

Varyforte мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

От време на време виждаме хора с вени като Паяжини. Те са известни като Разширени вени. Все още не е известно какво точно ги причинява, обаче е установено, че липсата или слабостта на клапите в тялото може да доведе до лошо състояние на венозната система. Някои други фактоси са:

 • Възраст: Естествено е, когато човек остарява вените му да губят еластичността си и да стават много слаби, което може да доведе до развитие на разширени вени.
 • Наследственост: Наследниците на хора, които в един или друг момент са страдали от разширени вени имат висок риск да ги развият също.
 • Начин на живот: Хора, чиито ежедневни дейности включват стоене прав или седене в продължение на дълги часове без много движение могат да ги развият.
 • Бременност. По време на бременността повече кръв се произвежда за майката и детето, обаче все пак в същото тяло и набор от вени, поради което кръвното налягане се повишава и може да доведе до разширени вени.

Разширените вени носят редица последствия и симптоми, някои от които са:

 • Кръвонасядания: Разширените вени могат да създават затруднения в кръвообращението, което може да бъде вредно за здравето. Това може да доведе до неправилна работа на органи и части от тялото, тъй като няма да получават достатъчно кръв, за да функционират.
 • Болки: Болката свързана с разширените вени може да бъде много дискомфортна. Това е защото потока на кръвта обикновено подлага вените на налягане и разширените вени биха натрупвали повече налягане и така причиняват болка.
 • Сърбеж: Това обикновено се изпитва от време на време.
 • Подуване: Това се случва в резултат от натрупаното налягане във вените. В други случаи е в резултат от чесането и сърбежа, които се изпитват.
 • Умора: това е често срещано, тъй като недостатъка на кръв често води до замаяност и умора.
 • Други по-сериозни симптоми включват кървене, формиране на съсиреци във вените, кожни язви и дерматит.
Kупи Varyforte с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Varyforte

Varyforte крем-балсама с уникален състав от комплексни билкови пептиди против стареене, витамини и други съставки. Той е способен да намалява подуването, болките, студените ръце и крака, умората, изтръпването, сърбежа и други симптоми. Но по-важното е, че подобрява тонуса на кръвоносните съдове.

Начин на действие на Вариафорте

Varyforte крем-балсама поправя стените на кръвоносните съдове, които са най-афектирани и помага на тялото да генерира повече, ако са в недостатъчност.

 1. Той намалява видимостта на разширените и варикозни вени и помага за подобряване тона на кожата към по-равномерен. Също намалява появата на дразнене по кожата.
 2. Редуцира крехкостта и пропускливостта на капилярите и редуцира кръвното налягане във вените.
 3. Намаляване на венозния застой
 4. Помага за подобряване циркулацията на кръвта поради наличието на активни съставки като зехтин.

Състав на Varyforte и съставки

Вариафорте на разширени вени е направен от съществени съставки като екстракт от прополис, смола от кедър, пчелна отрова и восък, зехтин, екстракт от рибни опашки.

  • Екстракт от прополис: Прополисът е смолиста смес произвеждана от пчелите чрез смесването на слюнката им и восък. Прополисът е съставен от зеленчукови балсами, восъци, етерични масла и цветен прашец. Той се използва най-вече за лечение на язви и херпес. Той е кръвоспиращо средство и следователно редуцира болката и подуването.
  • Смола от кедър: смолите от кедър са гъсти вещества, които обикновено действат като защита за растенията, предпазвайки ги от насекоми и други патогени. Кедровата смола помага за зарастване нараняванията на растенията.
  • Пчелна отрова: пчелната отрова, която също е известна като апитоксин е горчива и безцветна течност, която е известно, че съдържа много протеини, които могат да причинят местно възпаление и да действат като антикоагулант, който е нужен при третирането на варикозни вени. Тъй като се използва пчелна отрова в продукта, той трябва да се избягва от бременни жени, тъй като е известно, че тя причинява нежелани ефекти върху тях.
Kупи Varyforte с 50% отстъпка*на официалния сайт
 • Зехтин: това масло е известно с ефективността си в лечение на заболявания от векове и му е даден прякора течно злато. То представлява мазнина добита от маслинови дървета, които се отглеждат около Средиземноморието. Ползите за здравето от него са една купчина. То е масло против стареене, овлажнител, и масло за обща грижа за кожата. То също така помага за контролиране на кръвното налягане и подобряване на кръвообращението, които са нужни за пациентите с разширени вени. Други пъти се използва за загуба на тегло, контролиране нивата на холестерол, ниска кръвна захар и артрит.
 • Екстракт от риби опашки. Опашката е една от най-достъпните, прости и удобни за употреба тъкани в рибите. Тя е известна, че има бърза способност за регенерация при ампутиране. Поради регенеративната си способност, тя е започнала да се използва в човешката медицина и е известно, че регенерира много тъкани и органи в човешкото тяло; и вените, които също са тъкани; се регенират бързо, когато се използват екстракти от риби опашки.

Как да закупя Вариафорте в България?

Varyforte може да бъде закупен от производителите чрез посещаване на уеб сайта. Всичко, което е нужно е да попълните формуляр съдържащ местоположението ви, името и телефона и ще бъдат предприети действията, да ви доставим този продукт.

Цена на Varyforte

Опаковка от Вариафорте крем-балсама може да бъде закупена на цена от 55 lev, което е приблизително 41 щатски долара (при курс на обмяна 0.60 щатски долара за 1 лев). Цената се променя в зависимост от местоположението и курса за обмяна.

Мнения за Varyforte Отзиви

На 43 съм и не успях да получа толкова добри резултати от  няколкото си лечения чрез модерни медицински подходи и други продукти, които пробвах. Varyforte на разширени вени подобри живота ми! И лично бих го препоръчала на всеки, който страда от същата болест!

Клара

Varyforte на разширени вени, моята младолика кожа! Това, че имам остаряваща суха кожа с толкова много бръчки, и крехка, винаги е било източник на притеснения за мен. Няколко продукти за грижа за кожата ми бяха препоръчани от приятели, но никой тях не успя да даде задоволителен резултат. Един ден, обаче, се срещнах със стара приятелка, която ми предложи да пробвам този продукт и не мога да повярвам на невероятните резултати, които се появиха за няколко седмици!

Мария


Kупи Varyforte с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *