Varyforte Σχολια | Τιμή

Varyforte Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Κάθε τόσο, βλέπουμε ανθρώπους με φλέβες όπως τα δίχτυα της αράχνης. Αυτές είναι γνωστές ως φλεβίτιδα. Δεν είναι ακόμα ακριβώς γνωστό τι την προκαλεί, αλλά έχει αποδειχθεί ότι η απουσία ή η αδυναμία των βαλβίδων στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε κακή έκβαση. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν είναι:

 • Ηλικία: Είναι φυσικό ότι καθώς κάποιος μεγαλώνει, οι φλέβες χαλαρώνουν την ελαστικότητά τους και γίνονται πολύ αδύναμες, τόσο που μπορεί να προκαλέσουν την ανάπτυξη κιρσών.
 • Κληρονομικότητα: Οι απόγονοι εκείνων που κάποτε υπέφεραν από κιρσούς στις φλέβες έχουν υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν και οι ίδιοι επίσης.
 • Τρόπος ζωής: Οι άνθρωποι των οποίων οι καθημερινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν στάση ή κάθιση για πολλές ώρες χωρίς να κινούνται πολύ, μπορεί να την αναπτύξουν.
 • Εγκυμοσύνη: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παράγεται περισσότερο αίμα για τη μητέρα και το παιδί, αλλά αυτό γίνεται μέσα στο ίδιο σώμα και στο ίδιο σύνολο σύνολο φλεβών, που συνεπώς αυξάνει την αρτηριακή πίεση και μπορεί να οδηγήσει σε κιρσούς.

Οι κιρσοί έχουν διάφορες συνέπειες και συμπτώματα, μεταξύ των οποίων και τα ακόλουθα:

 • Δυσροή του αίματος: Οι κιρσώδεις φλέβες μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στη ροή του αίματος που μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία των οργάνων του σώματος και των τμημάτων καθώς όλα χρειάζονται αρκετή ποσότητα αίματος για να λειτουργήσουν.
 • Βήχας: Ο πόνος που σχετίζεται με τους κιρσούς μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ροή του αίματος ασκεί πίεση στις φλέβες και η ύπαρξη στριμμένων φλεβών δημιουργεί κανονικά μεγαλύτερη πίεση και συνεπώς προκαλεί πόνο.
 • Κνησμός: Αυτό γίνεται συνήθως πού και πού.
 • Οίδημα: Αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα της αύξησης της πίεσης στις φλέβες. Άλλες φορές, είναι αποτέλεσμα του ξυσίματος λόγω φαγούρας.
 • Κόπωση: αυτό είναι κοινό σύμπτωμα, καθώς η έλλειψη αίματος προκαλεί φυσιολογικά ζάλη και κόπωση.
 • Άλλα σοβαρότερα συμπτώματα περιλαμβάνουν αιμορραγία, σχηματισμό θρόμβου αίματος εντός φλεβών, έλκος δέρματος και δερματίτιδα.
Αγορά Varyforte με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι η Varyforte

Το Varyforte για τους κιρσούς είναι μια κρέμα με μοναδική σύνθεση βοτανικών αντιγηραντικών πεπτιδίων, βιταμινών και άλλων συστατικών. Είναι ικανό να μειώνει το πρήξιμο, τους πόνους, τα κρύα χέρια και πόδια, την κόπωση, το τσούξιμο, τον κνησμό και άλλα συμπτώματα. Το πιο σημαντικό, βελτιώνει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων.

Πώς λειτουργεί η Varyforte

 • Το Varyforte για τους κιρσούς επισκευάζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων που είναι πιο επηρεασμένα και βοηθά το σώμα να παράγει περισσότερα εάν υπάρχει ανεπάρκεια.
 • Μειώνει την εμφάνιση των φλεβίτιδων και των κιρσών και συμβάλλει στη βελτίωση του χρώματος του δέρματος σε ομοιόμορφο τόνο. Μειώνει επίσης την εμφάνιση των ερεθισμών του δέρματος.
 • Μειώνει την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων και μειώνει την αρτηριακή πίεση στις φλέβες.
 • Μειώνει την φλεβική στάση
 • Βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος λόγω της παρουσίας δραστικών συστατικών όπως το ελαιόλαδο.

Σύνθεση του Varyforte

Το Varyforte κρεμα αποτελείται από βασικά συστατικά όπως εκχύλισμα πρόπολης, ρητίνη κέδρου, δηλητήριο και κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, εκχύλισμα ουραίου πτερυγίου.

 • Εκχύλισμα πρόπολης: Η πρόπολη είναι ένα ρητινώδες μίγμα που παράγεται από μέλισσες με ανάμειξη σάλιου και κηρού μελισσών. Η πρόπολη αποτελείται από φυτικά βάλσαμα, κεριά, αιθέριο έλαιο και γύρη. Χρησιμοποιείται γενικά για τη θεραπεία πληγών και έρπητα. Είναι στυπτική και επομένως μειώνει τον πόνο και το πρήξιμο.
 • Ρητίνη κέδρου: Οι ρητίνες κέδρου είναι βρώμικες ουσίες οι οποίες κανονικά λειτουργούν υπέρ της προστασίας των φυτών, προστατεύοντάς τα από έντομα και άλλα παθογόνα. Ο κέδρος βοηθά στην επούλωση των τραυματισμών στα φυτά.
 • Δηλητήριο μελισσών: Το δηλητήριο μέλισσας που είναι επίσης γνωστό ως απιτοξίνη είναι ένα πικρό και άχρωμο υγρό που είναι γνωστό ότι περιέχει πολλές πρωτεΐνες που μπορούν να προκαλέσουν τοπική φλεγμονή και να λειτουργήσουν ως αντιπηκτικό που είναι απαραίτητο για τη θεραπεία των κιρσών. Η χρήση των συστατικών που περιέχουν δηλητήριο μέλισσας πρέπει να αποφεύγεται από τις έγκυες γυναίκες, επειδή είναι γνωστό ότι προκαλούν δυσμενείς επιπτώσεις σε αυτές.
 • Ελαιόλαδο: Το λάδι αυτό είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του στη θεραπεία ασθενειών εδώ και αιώνες και έχει ονομαστεί υγρός χρυσός. Είναι ένα λίπος που προέρχεται από την ελιά που καλλιεργείται γύρω από τη Μεσόγειο. Τα οφέλη για την υγεία είναι αρκετά πολλά. Πρόκειται για ένα αντιγηραντικό έλαιο, μια ενυδατική κρέμα, ένα λάδι φροντίδας του δέρματος γενικά. Βοηθά επίσης στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος που είναι απαραίτητη για τους ασθενείς με κιρσούς. Άλλες φορές, χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους, τον έλεγχο της χοληστερίνης, του σάκχαρου αίματος και της αρθρίτιδας.
 • Εκχύλισμα ουρικού πτερυγίου: Το ουραίο πτερύγιο είναι ένας από τους πιο προσβάσιμους, απλούς και βολικούς για την επίτευξη ιστούς σε ψάρια. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει ταχεία ικανότητα αναγέννησης όταν ακρωτηριασθεί. Λόγω της αναγεννητικής ικανότητάς του, έχει χρησιμοποιηθεί στην ιατρική, μιας και είναι γνωστό ότι αναγεννάει πολλούς ιστούς και όργανα στο ανθρώπινο σώμα. Και οι φλέβες, οι οποίες είναι ιστοί επίσης, αναδημιουργούνται γρήγορα όταν χρησιμοποιείται τελικά το εκχυλίσμα αυτό.

Πού να αγοράσετε Varyforte

Το Varyforte μπορεί να αγοραστεί απευθείας από τους κατασκευαστές, με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους στο. Το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα που περιέχει την διεύθυνσηη, το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα γίνει η απαραίτητη διαδικασία για να βρεθεί το προϊόν σας στη διάθεσή σας.
Αγορά Varyforte με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τιμή του Varyforte

Ένα σωληνάριο Varyforte κρεμα μπορεί να αγοραστεί στην τιμή των 29 euro. Η τιμή ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με την τοποθεσία και την ισοτιμία συναλλάγματος.

Κριτικες Varyforte Σχόλια

Είμαι 43 ετών και δεν έχω δει τόσο καλά αποτελέσματα μετά από πολλές θεραπείες μου με σύγχρονες ιατρικές προσεγγίσεις και άλλα προϊόντα που έχω δοκιμάσει. Το Varyforte βελτίωσε τη ζωή μου! Και θα το συνιστούσα προσωπικά σε οποιονδήποτε πάσχει από την ίδια ασθένεια!

Κωνσταντίνα

Το Varyforte για ένα νεανικό δέρμα! Έχοντας ένα γερασμένο δέρμα με τόσες πολλές ρυτίδες, ξηρό και ταλαιπωρημένο, ήταν πάντα μια πηγή ανησυχίας για μένα. Φίλοι κατα καιρουύς μου έχουν συστήσει αρκετά προϊόντα δέρματος, αλλά κανένα δεν έχει πραγματικά δουλέψει προς ικανοποίησή μου. Εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα, έπεσα πάνω σ ‘ένα παλιό φίλο που μου πρότεινε να δοκιμάσω αυτό το προϊόν και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα που είχα μέσα σε λίγες εβδομάδες!

Μαρία


Αγορά Varyforte με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *