Varikosette vélemények | Ára

Varikosette vélemények | Ára
5 (100%) 1 vote

A legtöbb esetben a visszerek nagy, kékes-lilás erek, a végtagok vékonyabb bőrrel fedett részei alatt futnak. Legyakrabban a lábakon és a lábfejeken, azon belül is térdhajlaton belül találhatóak. Láthatóan megcsavarodtak, duzzadtak és kisebb visszerek hálózzák körbe azokat (gyarkan láthatjuk “pók ereknek” nevezve őket).

Általában veszélytelenek, de lehetnek csúnyák és elég fájdalmasak is adott esetekben. A begyulladt erek gyarkan lehetnek kemények, fájdalmasak és befolyásolhatják keringése működését, okozhatnak bőrviszketést, fádjalmat és duzzanatot is. Elég gyakori orvosi probléma, a nőket kétszer nagyobb eséllyel érinti, mint a férfiakat. Összességében 25%-ban érinti az USA népességét.

A kérdés, amit valószínüleg most feltesz magának, hogy mégis mi okozza a visszereket? Leegyszerűsítve, akkor jelennek meg, ha az egyik vénája nem működik rendesen. A vénái billentyűket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák, hogy vére visszafelé áramoljon. Ha az egyik ilyen billentyű nem működik rendesen, a vér elkezd összegyűlni vénájában ahelyett, hogy folyamatosan haladna előre. Ennek okozói lehetnek például:

 • Menopauza és terhesség. A két leggyakoribb ok.
 • Túl magas altesti nyomás.
 • Munka, amely elvárja Öntől, hogy hosszabb ideig egy helyben álljon.
 • Túlsúly, amely természetesn növeli lábai terheltségét.
Vasarlas Varikosette 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Varikosette?

A következő logikus kérdés, hogy hogyan tudja leküzdeni a visszereket? Ma már termékek tömkelegét vásároljatja meg, találkozhat velük üzletekben, patikákban, reklámokban és az interneten. Figyelembe kell vennie, hogy szinte egyik sem természetes. A legtöbbjük 100%-ban mesterséges összetevőkből állnak. Ezért számolunk be most Önnek a Varikosette krémről.

A krémet egy Handel nevű cég gyártja – egy cég, ami több évtized tapasztalatával rendelkezik természetes összetevőjű krémek és kozmetikumok terén. Ez a termék elősegíti és javítja vérkeringését vérereiben. Segít a lábfáradtság leküzdésében, csökkenti a fájdalmat és megszünteti a dermatológiai elváltozásokat. A krém nők és férfiak számára egyaránt alkalmazható.

Hogyan hat a Varikosette?

A legtöbb specialist szerint visszerei kezelése nagyban múlik azok állapotán és az Ön egészségén. Átlagosan egy kezelés kettő- és négy hét közé esik. A krém használata nagyon egyszerű. Nyomjon egy keveset tenyerébe, majd egyenlően ossza el és masszírozza bele a fájdalmas, kívánt területekbe. Napi kétszeri használata javasolt.

A krém minden fontos tulajdonsággal rendelkezik, amely segít Önnek megszüntetni visszereit:

 • Csökkenti a lábfáradtságot, ezzel elősegítve minden lábbeli kényelmes viselését, beleértve a magassarkú cipőket is.
 • Megszünteti az égető, fájdalmas érzést, amit esetlegesen nap végén tapasztalhat.
 • Megakadályozza a vérrögök kialakulását.
 • Megszünteti a viszereket és védelmet nyújt azok kialakulása ellen.

A Varikosette összetétele

Említettük, hogy a piacon található termékek nagyon nagy része szinte teljesen szintetikus. Többségük tartalmaz troxerutint és heparint, amelyek nem káros összetevők, ugyanakkor nem elég erősek ahhoz, hogy megszüntessék és legyőzzék a visszereket. Ki kell emelnünk, hogy a Varikosette több, mint 80%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek közé tartoznak:

 • Menthol

Segít megszünteti a lábfáradtságot és duzzanatot, hogy a nap végén könnyed és energizált legyen lába. Tele van A, C vitaminokkal, amelyek felfrissítik és fertőtlenítik a bőrt, felgyorsítják a mikrosérülések gyógyulását.

 • Napraforgó és kukorica olaj

A napraforgó olaj tele van E vitaminnal, ami segít megtartani bőre rugalmasságát. Erősítik az érfalakat, ennek hatására vastagítva azokat. Megelőzi a további visszerek kialakulásának lehetőségét.

 • Urea és Troxerutin

Ez a két összetevő rengeteg tulajdonsággal rendelkezik. Megszüntetik a lábak fáradtságát és nehézségét, javítják az erek rugalmasságát, csökkentik a duzzanatot. Ha mindez nem elég, csökkentik sejtjei öregedését.

 • Hegyi szil kivonat

Ez a kivonat nem csak a duzzadást csökkenti, de megszünteti a pulzáló, erős fájdalmat amit esetlegesen a visszerek okozhatnak. Segíti a vérerek felépülését, azoknak regenerálását. Javítja az erek tartósságát és rugalmasságát.

 • Vadgesztenye kivonat

Végül a vedgesztenye kivonat, amely erősíti vérereit és elősegíti a véráram helyes működését.

 Hol vásároljon Varikosettet Magyarországon

A legbiztonságosabb megoldás, ha a hivatalos weboldalról vásárolja meg a Varikosette krémet, ahol egy pár órán belül feldolgozzuk rendelését és már küldjük is csomagját. Utánvéttel fizetheti ki csomagját, amit mindig biztonságos futárcégekkel szállítunk ki Önhöz. Ha mégtöbb információra van szüksége, nincs más dolga mint elküldeni hozzánk elérhetőségét, ezután pedig várni alkalmazottjaink hávását, általában 5-10 percen belül.
Vasarlas Varikosette 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A Varikosette ára

Egy csomag kenőcs ára körülbelül 8900 Ft. Be kell ismernie, hogy ez nem túl magas ár ahhoz a hatáshoz képest, amit már két hét használat után észlelhet. Az ár változhat helytől függően, a szállítás költsége miatt.

Varikosette vélemények

Biztonsági őr vagyok, ezért a munkám napi több óra áldogálást és fel-alá sétálgatást igényel. Pár éve észrevettem, hogy a lábaim egyre gyengébbek és duzzadtakká válnak a nap végére. Az orvosom ajánlotta a Varikosette krémet és mondta, hogy minden nap végén kenjem fel lábaimra. Mintha új lábakat kaptam volna. A lábfáradtság teljesen eltünt és a duzzanat sem jelenik meg.

A második fiam után kezdtem észrevenni, hogy visszeressé válik a lábam. Miután kijöttem a korházból észleltem, hogy a lábaimnak több pihentetésre van szüksége, mint azelőtt bármikor. Abba hagytam a sétákat és nem túl gyakran hagytam el a lakást. Előző évben a férjem rendelte meg a kenőcsöt. Két hét használat után szinte teljesen eltüntek a visszerek a lábamról és a fáradtság is teljesen elmúlt.

Vasarlas Varikosette 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *