Varikosette mišljenja | Cijena

Varikosette mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

U većini slučajeva, proširene vene se najavljuju kao velike i plavkaste žice, koje teku ispod kože na vašim udovima. Obično, oni utječu na noge i stopala, osobito oko koljena. Oni su također vidljivo upleteni, natečeni i obično su okruženi velikim flasterima površinskih varikoznih vena (obično poznate kao “paukove vene”).

Iako su uglavnom bezopasne, također mogu biti iskrivljavajuće i ponekad, vrlo bolne. Vene koje su upaljene često postaju osjetljive na dodir i mogu dramatično ometati vašu cirkulaciju, uzrokujući svrbež kože, bolne i čak natečene gležnjeve. Ovo je relativno uobičajeno zdravstveno stanje, i to utječe na žene dvostruko više od muškaraca. Sveukupno, proširene vene utječu na gotovo 25% ljudi samo u SAD-u.

Pitanje koje ste vjerojatno pitali je ono što točno uzrokuje varikozne vene? Uglavnom se javljaju kada jedna od vaših žila ne funkcionira sasvim ispravno. Vene imaju jednosmjerne ventile koji zaustavljaju cijelu krvavu da pluta unatrag, a ako jedan od njih ne uspije, krv počinje skupljati u vašem žilu, a ne nastaviti dalje. Neki od potencijalnih uzroka uključuju:

 • Klimakterij i trudnoća su najčešći uzroci
 • Previše pritiska na vaše središte, osobito na trbuh
 • Poslovi koji zahtijevaju da stojite dulje vrijeme
 • Prekomjerna težina, što naravno povećava pritisak na noge
Kupiti Varikosette s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je Varikosette?

Sada je sljedeće logičko pitanje – kako se boriti protiv proširenih vena? Dok ih možete pronaći desetak lijekova, u osnovi bilo kojoj ljekarni širom svijeta, a možete ih čuti na TV-u ili internetu, morate biti svjesni da gotovo nijedna od njih nije prirodna. Zapravo, većina od njih sastoji se od gotovo 100% umjetnih sastojaka. I zato biste trebali znati o kremi Varikosette.

Kremu proizvodi Handel – tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u stvaranju prirodne kozmetike i lijekova. Ovaj Varikosette od proširenih vena potiče poboljšanje cirkulacije krvi u vašim arterijama i kapilarnama. Nadalje, također će vam pomoći olakšati umor, bol donjeg ruba i bilo kakve znakove dermatoloških iritacija. I samo u slučaju da ste se pitali – da – krema se može primijeniti i za muškarce i žene.

Kako funkcionira Varikosette?

Većina stručnjaka će vam reći da trajanje liječenja u velikoj mjeri ovisi o varikoznosti oblika i svojstvima vašeg organizma. Međutim, općenito, liječenje bi trebalo trajati bilo gdje između dva i četiri tjedna. Prilikom nanošenja kreme, trebate ga iscijediti na dlan vaše ruke lagano ga rasporediti po nogama i nogama. Osim toga, preporučujemo da primijenite lijek barem dva puta dnevno.

Varikosette krema posjeduje sva potrebna svojstva koja će vam pomoći:

 • Olakšajte noge i stopala i dopustite da nose svu obuću koju želite, uključujući i visoke pete
 • Riješite se gorućega osjeta u donjim ekstremitetima koje osjećate na kraju svakog dana
 • Spriječite bilo kakve ugruške krvi koje se mogu pojaviti tijekom godina
 • Uklonite sve te vidljive vene na noge i oko područja koljena
Kupiti Varikosette s 50% popusta*na službenoj web stranici

Sastav Varikosette

Za početak smo već rekli da je većina anti-varikoznih kreme na tržištu danas gotovo potpuno sintetizirana. U stvari, većina ih sadrži troxerutin i heparin, koji nisu loši sastojci, ali jednostavno nisu dovoljno jaki da se bore i uklone znakove varikoznih vena. S druge strane, moramo istaknuti da se ova krema sastoji od više od 80% prirodnih sastojaka, a neki uključuju:

 • Mentol

Mentol je uglavnom poznat po uklanjanju težine u ekstremitetima, što zauzvrat će vam pomoći da spriječite bilo kakvu izraženu natečenost vene. Također je pun vitamina A i C, koji omogućuje da kremu zasiti vaše kaveze.

 • Suncokret i ulje kukuruza

Govoreći o vitaminima, kukuruzno ulje je puno vitamina E koji je neophodan za održavanje elastičnosti vaše kože. Nadalje, ovo će ojačati zidove vaših žila i osigurati da postanu jači i deblji, što smanjuje sve daljnje rizike varikoznosti.

 • Urea and Troxerutin

Ove dvije komponente sadrže mnogo, mnogo svojstava. A neki od njih uključuju tonove vaših žila, začepljenje upale i uklanjanje hipostaze. A ako to nije dovoljno za vas, oni također usporavaju proces starenja vaših stanica.

 • Ekstrakt vještičje lijeske

Ovaj ekstrakt ne samo da spriječava bilo kakve dodatne natečenosti, već također uklanja tu pulsnu bol u ekstremitetu kod kojih se većina bolesnika s varikozom navika. Također će ubrzati proces ozdravljenja vaših oštećenih krvnih žila i pomoći tijelu prilagoditi odljeva limfne tekućine.

 • Ekstrakt divljeg kostanja

Konačno, imamo ekstrakt divljeg kostanja koji je tamo da ojača vaše kapilare i ubrza njihovu cirkulaciju.

Gdje kupiti Varikosette u Hrvatskoj

Najsigurniji način kupnje Varikosete je putem službene web stranice, gdje će vaša kupnja biti obrađena i proizvod će se poslati u roku od nekoliko sati. Plaćate za kremu, nakon što dobijete svoj paket, a sve njihove isporuke obavlja uvijek pouzdana tvrtka New Mail. Ako vam je potrebna dodatna informacija, samo trebate poslati tvrtki svoje podatke za kontakt, a njihovi menadžeri će vas kontaktirati u roku od pet do deset minuta.

Cijena Varikosette

Jedan Varikosette krema će vas koštati oko 292 HRK, što, morate priznati je vrlo jeftino, videći kako ćete početi primijetiti rezultate u samo dva tjedna. No, imajte na umu da se cijena može razlikovati ovisno o vašoj lokaciji, jer se troškovi dostave razlikuju za svaku zemlju.

Mišljenja Varikosette Forum

Stjepan Božić

Radim kao sigurnosni čuvar deset godina, i naravno, moj posao zahtijeva da stojim ili hodam oko par sati svaki dan. Prije nekoliko godina počeo sam primijetiti da su moje noge sve slabije, a noge su uvijek bile natečene. Moj liječnik propisao je Varikosette od proširenih vena i savjetovao me da ga primjenjujem svaki dan nakon posla. Moje noge i stopala sada se uvijek osjećaju odmoreno, a oteklina gotovo potpuno nestala.

Anica Blažević

Vene na nogama počele su bubriti odmah nakon što sam imala drugog sina. Nakon što sam se oporavila i vratila iz bolnice, primijetila sam da mi noge trebaju više odmora nego ikad prije. Nakon nekog vremena prestala sam šetati ili previše ići van. Prošle je godine moj muž naručio kremu, a tek nakon dva tjedna uklonila mi je retikularne vene na nogama i bol je potpuno nestala dva tjedna kasnije.


Kupiti Varikosette s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *