VaricoFix vélemények | Ára | vélemény

VaricoFix vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Testünk egszésgét nem vehetjük félvállról, akármilyen apró problémával szembesülünk is időnként. Egy aprónak tűnő probléma esetén is csak percek kérdése, hogy esetenként komolyabb, súlyosabb gonddá váljon, ráadásképp sokkal elviselhetetlenebbé, mint annakelőtte. Ez alól a viszér sem lehet kivétel. A viszérproblémák gyakorta nem is feltűnőek. Valójában a test egyetlen tájékán jelentkeznek, s ha nem vesszük észre őket időben, könnyen átterjedhetnek a test más részeire is.Természetesen az ezzel járó fájdalmakat, diszkonfortérzetet sem kívánja magának senki.

Jó néhány olyan egyéb probléma létezik – melyeket alább kiemelek – amelyek viszérhez vezethetnek, de közülük is talán a legfontosabb a vénák gyengesége, vagy teljes hiánya, amely gyenge vénahálózathoz is vezet.
Vasarlas VaricoFix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Előfordulhat még::

 • Túlsúly: A túlsúlyos emberek többségénél is jelentkeznek viszérproblmák, főképp a testsúlyuk mértéke miatt, s mivel ezáltal nagyobb nyomás helyeződik az izmokra. Ez súlyos veszélyfaktor.
 • Életkor: Az izmok rugalmassága az életkor növekedésével egyre inkább csökken. Ennek következtében az idős emberek körében is gyakori tünet lehet a viszér.
 • Túl sok ülés, mozgásszegénység: Gyakran a napi aktív mozgás hiánya is ilyesfajta problémákat idézhet elő. Azon emberek között, akiknek a munkájukból adódóan igen hosszú ideig kell állni vagy ülni egy helyben, szintén gyakori megkeserítő körülmény lehet ez a betegség.
 • Terhesség: A terhesség ideje alatti vérnyomás az anya és a baba közti kapcsolat fenntartása érdekében igen magasra szökik. Ez az igen extrém véráramlás is nagy nyomást fejt ki az izmokra, amely szintén viszérproblémákhoz vezethet.
 • Öröklődés: Igen, ez is egy létező eset. Egy olyan gyermek esetében, akinek a szülei vagy nagyszülei szintén viszérproblémáktól szenvedtek, nagyobb esetben örökölheti ugyanezen tünettípusok valamelyikét.
 • Egyéb esetek lehetnek pl. a túlságosan tethez símuló ruhák viselete, alacsony rosstartalmú diétás ételek fogyasztása, magassarkú cipők folyamatos viselése, keresztbe tett lábakkal történő folyamatos egy helyben való ülés, túl nagy mennyiségű testsúly ledolgozása az edzőteremben vagy a hormonális gyógyszerek rendszertelen, vagy túl nagy mennyiségben történő szedése.

A leggyakoribb tünetek lehetnek:

 • A veszélyeztetett testrészen jelentkező duzzanatok: ezek főképp az izmokra nehezedő nyomás végett alakulnak ki, illetve a folyamatos vakarózás következtében.
 • Hidegség érzése: néhány páciens beszámolója alapján az adott testrészen folyamatos, fázó érzés volt megfigyelhető.
 • Fájdalom: kiváltképp a terhelt izmok tájékán jelentkező, kellemetlen érzéssel és megannyi kényelmetlenséggel járó tünetcsoport.

Vérgyülem: a viszér egyik legsúlyosabb tünete a véráramlás helyes működésének megakadályozása. Ez más, esetenként jóval súlyosabb problémákat is okozhat az egészséges működés tekintetében.

Mi az a VaricoFix?

A VaricoFix származó visszér egy kizárólag természetes összetevőkből készülő gél, amely szinte azonnal megszűnteti a viszérproblémákat. A gyártó elmondása alapján a készítmény – a természetes összetevőknek köszönhetően – nem okoz bőrirritációt vagy egyéb kellemetlenséget, mint pl. a nyirkosság érzése a bőrön.

A krém kizárólag természetes összetevőkből készült, ezért teljességgel mellékhatás mentes.

Hogyan hat a VaricoFix?

A gélben lévő hatóanyagok csökkentik a test egészében fellelhető gyulladásokat és a viszérproblémák által az izmok terheltsége végett jelentkező duzzadásokat.

A készítmény továbbá helyreállítja a bőr színét és természetességét.

Az erezetet – mivel ezek a leginkább veszélyezetett területek – a gél megerősíti, javítja azok működését.

Megszűnteti továbbá a fenntebb vázolt problématüneteket, mint a hidegségérzet, vagy a lábak nehézsége.

A VaricoFix összetétele

A készítmény természetes összetevőkből készült. Hogy csak néhányat említsünk: Heparin, árnika, Salamon pecsétje rizóma kivonat, Asian pennyworth, csipkebogyó, Butcher’s broom, Centella Asiatica.
Vasarlas VaricoFix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

 • Heparin: Antikoaguláns, amely megakadályozza a vér bejutásátt a vénákba vagy az artériákba. Lehetővé teszi a szabad áramlást. Megakadályozza a véralvadást is.
 • Salamon pecsétje kivonat: A Salamon pecsétjeként ismert növény nagyon elterjedt Észak-Európában. Hatásai közül legismertebb a szövetekre gyakorolt összehúzó mechanizmus, mely során az erek sokkal rugalmasabbá válnak, miáltal az ott jelentkező fájdalom is csillapul, csökken, de akár teljesen meg is szűnik.
 • Asian pennyworth: közismert nevén centella vagy Centella Asiatica, gyógynövényként használatos. A krónikus vénás elégtelenség, a pikkelysömör, a kisebb sebek, valamint a hasnyálmirigyek kezelésére alkalmazzák. A benne található triterpernoidok felelősek a növény hatékonyságáért. Ez az egyik legerősebb stimuláns, javítja az érintett véredények állapotát.
 • Arnica: gyökereit, és a belőle készült kivonatokat pattanások, kiütések, zúzódások, és egyéb sebek kezelésére használják. Beszívódása bőrön keresztül történik.
 • Csipkebogyó: Az erek helyes működését segíti. Nagyobb erőnlétet ad, mely során az erekre gyakorolt nyomás is könnyebben elviselhetővé válik, használata különösen az egy helyben történő üléssel járó életmódot élő emberek számára javasolt.
 • Butcher’s Broom: Más néven Ruscus, gyulladáscsökkentő hatása ismert, arteroszklerózis kezelésére használják. Keringési betegségek kezelésére is alkalmas.

Hol kapható VaricoFix

A termék a hivatalos weboldalon elérhető. Töltse ki a rendeléshez szükséges adatokat és máris szállítjuk.

A VaricoFix ára

Egy tubus VaricoFix származó visszér megvásárolható 9900 Forintos áron. Az ár valutaártól és helytől függően változhat.

Vélemény VaricoFix vélemények

A terhességem, majd a gyermekem megszületése után problémák jelentkeztek a lábaim körül. Nemcsak hogy folyamatos és állandó fájdalmat éreztem, de az izmaim is felmondták a szolgálatot. A lábaimon mindenféle duzzanatok és kinövések jelentkeztek, szörnyen néztem ki, mondhatom. Elmentem az orvosomhoz, aki a gél használatát javasolta. Azt mondta, naponta használjam két alkalommal. Öt nap után már éreztem is az első hatást. Az izmaim működése helyreállt, és már egész tűrhetően néztem ki. Egy hónap után minden fájdalmam megszűnt, és már semmiféle bajom nem is volt. De én folytattam a kezelést!

Szabó Diána

Második fokozatú viszérproblémáim voltak. A lábaimon szinte kidagadtak az izmok, a bőröm nagyon száraz volt. A lábaim szinte egész nap fájtak. A lányom megvette nekem ezt a gélt, remélve, hogy segít majd rajtam.

Egy éven keresztül használtam, minden nap, naponta több alkalommal is. Az eredmény még engem is lesokkolt. Az első dolog, ami érzékelhető, hogy a bőr szárazsága megszűnt, visszakapja természetes hidratáltságát.

Ezután a fájdalom és a duzzadtság érzése is fokozatosan megszűnik. Azt hiszem, folytatom a gél használatát, mert érezhetően jobbá vált tőle az életem.

Pápai Mária


Vasarlas VaricoFix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *