Varicofix pareri | Pret | Cumpăra

Varicofix pareri | Pret | Cumpăra
5 (100%) 1 vote

Sănătatea nu este ceva de glumit, indiferent cât de mică poate fi o problemă. Este foarte ușor pentru o problemă de sănătate minusculă să se transforme în ceva mai mare și mai rău decât era. Varicele nu reprezintă o excepție. În primul rând, varicele nu sunt ceva plăcut de văzut. Ar putea fi observate într-o parte a corpului și, dacă sunt lăsate nesupravegheate, se pot răspândi în alte părți și chiar pot provoca complicații. În afară de aspect, durerea, umflarea, disconfortul asociat cu venele varicoase nu sunt ceea ce dorește cineva să experimenteze.

Există o serie de factori care pot duce la vene varicoase, pe care le vom evidenția mai jos, dar cel mai notabil este absența și slăbiciunea supapelor din organism, ceea ce duce la o venare slabă. Altele sunt:

 • Obezitatea: persoanele obeze sunt mai predispuse la vene varicoase datorită mărimii lor și presiunii cel mai probabil pe vene. Este un factor de risc.
 • Vârstă: Elasticitatea venelor tind să se piardă pe măsură ce cineva crește, astfel că persoanele în vârstă sunt mai predispuse să dezvolte vene varicoase.
 • Stilul de viață sedentar: și activitățile zilnice pot contribui și la acest lucru. O persoană a cărei slujbă îi cere să stea sau să stea pentru ore extrem de lungi o poate dezvolta.
 • Sarcina: Tensiunea arterială în timpul sarcinii tinde să fie mai mare, deoarece inima mamei produce mai mult sânge pentru a îngriji ea și copilul ei. Acest sânge suplimentar mărește presiunea care poate duce, de asemenea, la venele varicoase.
 • Ereditate: Da, este, de asemenea, un factor. Un copil al cărui părinți sau bunici au experimentat vene varicoase poate dezvolta mai târziu pe măsură ce el sau ea progresează în viață.
 • Alte cauze ale venelor varicoase includ purtarea de haine bine fixate care împiedică circulația corectă a sângelui, consumul de dietă scăzut în fibră, purtarea tocurilor înalte, obișnuința de a sta cu picioarele traversate pe perioade lungi, ridicarea prea multă greutate la sala de sport sau în timpul greu Munca si consumul de medicamente hormonale, cum ar fi contraceptivele.

Unele simptome care sunt experimentate sunt:

 • Umflarea zonei afectate: Aceasta se datorează creșterii presiunii în vene sau zgârierea continuă.
 • Înghețare: Pacientul poate prezenta amorțeală sau îngheț, după cum au raportat unii pacienți.
 • Mâncărime: presiunea în vene poate fi foarte disconfortantă și poate deveni dureroasă mai ales în zonele în care venele sunt răsucite.

Îmbinarea sângelui: vene varicoase poate provoca dificultăți în fluxul sanguin care poate fi dăunătoare sănătății. Acest lucru poate duce la funcționarea defectuoasă a organelor și părților corpului, deoarece toate au nevoie de cantități suficiente de sânge pentru a funcționa.
Cumpara VaricoFix cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Ce este VaricoFix?

VaricoFix pentru varice este un gel alcătuit din ingrediente naturale unice, capabile să elimine venele varicoase și problemele asociate cu acesta. Este delicat pe piele și poate fi aplicat și pentru prevenirea venelor varicoase și pentru tratamentul ulcerelor trofice.

Producătorii susțin, de asemenea, că, datorită compoziției sale de ingrediente pur naturale, nu vor exista iritații ale pielii sau alte disconforturi, cum ar fi murdărirea pielii sau a hainelor.

Metoda de acționare a VaricoFix

Ingredientele active din gel pot reduce inflamația și umflarea datorită acțiunii locale.

De asemenea, acționează ca un toner, restabilind culoarea normală a pielii și îmbunătățind aspectul.

Vasele de sânge care sunt cele mai afectate sunt reparate de acțiunile gelului.

Pereții vaselor de sânge sunt mai puternici și mai fermi.

Te scapă de alte simptome, cum ar fi răceala sau amorțirea picioarelor și senzația de greutate și apăsare.

Compoziție VaricoFix si Ingrediente

Produsul este alcătuit din materiale naturale, cum ar fi heparina, extrasul de rizom din specia Solomon, pennyworth asiatic, arnica, conuri Cypress, mătăsura, Centella Asiatica.

 • Heparină: Este un anticoagulant care împiedică pătrunderea sângelui în vene sau artere. Ea scade sângele pentru a permite curgerea liberă. De asemenea, împiedică coagularea sângelui.
 • Extrasul de rizom de Solomons: Sigiliul lui Solomon, cunoscut și ca sigiliul Lady’s, este o plantă populară în Europa de Nord. Este un astringent, prin urmare, ajută la tragerea țesuturilor impreuna, prin urmare, poate ajuta la îmbunătățirea elasticității venelor, un demulcent astfel încât să ajute la ameliorarea durerii și a unui tonic.
 • Pennyworth din Asia: cunoscută sub numele de centella sau Centella Asiatica, este folosit ca plante medicinale. Se utilizează în tratamentul insuficienței venoase cronice, a psoriazisului, a rănilor minore, precum și a venelor varicoase. Triterpernoidele conținute în acesta sunt responsabile pentru eficacitatea acesteia. Este, de asemenea, unul dintre cei mai puternici stimulatori și îmbunătățește starea vaselor de sânge afectate.
 • Arnica: este o plantă a cărei rădăcini, rizomi și extracte sunt utilizate în tratamentul acneei, fierbe, vânătăi, erupții, entorse, dureri și alte răni. Nu poate fi administrat pe cale orală, ci pe piele, unde poate fi absorbit. De asemenea, împiedică intrarea fluidelor suplimentare în vasele de sânge.
 • Conuri de chiparos: ajută la îmbunătățirea elasticității vaselor de sânge. Îmbunătățește forța venelor pentru a rezista unei presiuni mai mari, în special a celor care trăiesc un stil de viață sedentar.
 • Mătură de măcelar: Mătură de măcelar, cunoscută și ca Ruscus, este un agent antiinflamator și se utilizează în tratamentul artherosclerozei. Este, de asemenea, utilizat în tratamentul bolilor circulatorii, ceea ce îl face potrivit pentru tratamentul vaselor de sânge.

De unde poți cumpăra VaricoFix în România?

Acest produs poate fi cumpărat direct de la producător și plasând comanda prin completarea formularului cu detaliile necesare.
Cumpara VaricoFix cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Preț VaricoFix

Un tub de gel VaricoFix pentru varice poate fi achiziționat pentru 139 Ron. Prețul poate varia în funcție de locația și ratele de schimb ale valutei de cumpărare.

Pareri VaricoFix forum

După sarcină și naștere, am avut probleme cu picioarele. Nu numai că am avut dureri constante, iar venele mi-au început să “ies în evidență”. Picioarele mele au fost acoperite cu “lovituri” pe capete venoase. Arătau teribil. M-am dus la doctor și mi-a sfătuit să folosesc acest gel împotriva venelor varicoase. El a spus să-l folosească zilnic, de 2 ori pe zi. Am simțit primele efecte după 5 zile. Venele nu s-au umflat și au privit aproape normal. După o lună de utilizare, am observat că durerea a dispărut și nu am mai deranjat picioarele și nu a existat aproape nici o umflare. Am continuat tratamentul!

Diana Suciu

Am avut vene varicoase, etapa a II-a. Venele de pe picioare erau foarte vizibile, pielea era uscată. Picioarele mele au fost umflate și dureroase tot timpul. Fiica mea mi-a cumpărat gel, dar cu adevărat sper că va ajuta.

Am folosit produsul timp de un an, în fiecare zi, de mai multe ori pe zi. Rezultatele mi-au surprins. Primul lucru pe care îl observați – pielea devine sănătoasă și hidratată. Apoi durerea și umflarea încep să dispară treptat. Mai târziu, după o lună de utilizare, umflarea venoasă a început să se retragă. Continuam sa folosesc gelul pentru ca vad rezultate si ma face fericită!

Maria Pupau

Cumpara VaricoFix cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *