VaricoFix Mnenja | Komentarji | Cena

VaricoFix Mnenja | Komentarji | Cena
5 (100%) 1 vote

Zdravje ni nekaj s čimer bi se lahko šalili, ne glede na to, kako majhno težavo imamo. Zelo enostavno se lahko majhna težava spremeni v veliko večjo.  Tudi krčne žile niso izjema. Za začetek, krčne žile niso prijetne na pogled. Te lahko najprej opazimo na enem delu telesa, in če ostanejo brez nadzora, se lahko razširijo tudi na druge dele telesa in celo povzročijo zaplete. Poleg videza, so s krčnimi žilami povezane tudi bolečine, otekline ter neugodje, česar si ne želite doživeti.

Obstaja več dejavnikov, ki lahko povzročijo krčne žile, ki jih bom poudaril spodaj, vendar pa je najbolj opazen dejavnik  odsotnost in šibkost zaklopk v telesu, kar povzroča slab žilni sistem. Drugi so:

 • Debelost: Debeli ljudje imajo več možnosti za pojav krčnih žil zaradi svoje velikosti in najverjetnejšega pritiska na vene. To je dejavnik tveganja.
 • Starost: Elastičnost žil se z leti manjša, zato se krčne žile bolj verjetno razvijejo pri starejših ljudeh.
 • Sedeči način življenja: Tudi dnevne dejavnosti posameznika lahko prispevajo k pojavu krčnih žil. Oseba, katere služba zahteva, da večino časa sedi ali stoji, ima večjo verjetnost za pojav krčnih žil.
 • Nosečnost: Krvni tlak je med nosečnostjo običajno višji, saj srce matere proizvaja več krvi, da poskrbi za njo in njenega otroka. Ta dodatna krvi poviša tlak, ki lahko vodi tudi do krčnih žil.
 • Dednost: Ja, tudi to je dejavnik. Otrok staršev ali starih staršev, ki imajo krčne žile, ima večjo verjetnost, da jih bo z leti podedoval.
 • Drugi vzroki za krčne žile so tudi nošenje tesnih oblačil, ki preprečujejo pravilno kroženje krvi, prehrana z nizko vsebnostjo vlaknin, nošenje visokih pet, sedenje s prekrižanimi nogami daljše obdobje, dviganje prevelike teže v telovadnici ali pri delu ter hormonska zdravila, kot so kontracepcijska sredstva.

Nekateri izmed simptomov so:

 • Otekanje prizadetega območja: To je posledica pritiska v venah ali neprekinjenega praskanja.
 • Zamrzovanje: Bolnik lahko izkusi odrevenelost ali zamrznitev, kot so poročali nekateri bolniki.
 • Bolečine: pritisk v venah lahko občutimo zelo neprijetno in boleče, zlasti na območjih, kjer so žile prepletene.

Zbiranje krvi: Krčne žile lahko povzročijo težave pri pretoku krvi, kar je lahko škodljivo za zdravje. To lahko privede do motenj v delovanju telesnih organov in delov, saj vsi potrebujejo dovolj krvi za delovanje.
Kupi VaricoFix z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je VaricoFix?

VaricoFix je gel, sestavljen iz edinstvenih naravnih sestavin, ki lahko odpravijo krčne žile in težave, povezane z njimi. Nežen je do kože, uporablja pa se lahko tudi za preprečevanje krčnih žil in zdravljenje trofičnih razjed.

Proizvajalci zagotavljajo, da gel zaradi njegove sestave iz povsem naravnih sestavin, ne draži kože ali povzroča kakšnih drugih nelagodij, kot je vlažna koža ali obarvanost oblačil.

Delovanje gela VaricoFix

 • Aktivne sestavine v gelu lahko zmanjšajo vnetje in otekanje zaradi lokalnega delovanja.
 • Deluje tudi kot toner, ki vrača koži njeno normalno barvo ter izboljša njen videz.
 • Gel izboljša stanje najbolj prizadetih krvnih žil. Stene žil postanejo močnejše in čvrstejše.
 • Gel odpravi tudi druge simptome, kot so hladne ali odrevenele in težke noge.

Sestava VaricoFix

Izdelek je sestavljen iz naravnih sestavin, kot so heparin, salomonov pečat, arnika, storži cipres, lobodika, azijski vodni popnjak.

 • Heparin: To je antikoagulant, ki preprečuje združevanje krvi v venah in arterijah. To redčenje krvi omogoča prost pretok. Prav tako preprečuje strjevanje krvi.
 • Salomonov pečat: Salomonov pečat, znan tudi kot Marijin pečat, je priljubljena rastlina v severni Evropi. To je adstringens, zato pomaga vleči tkiva skupaj in tako pomaga izboljšati elastičnost žil. Je blažilo, ki pomaga pri lajšanju bolečin ter tonik.
 • Azijski vodni popnjak: splošno znan kot Centella ali Centella asiatica, se uporablja kot zdravilna rastlina. Uporablja se pri zdravljenju kronične venske insuficience, psoriaze, manjših ran, kot tudi krčnih žil. Za vse to so odgovorni triterpeni. To je tudi eden izmed najmočnejših stimulansov, prav tako pa izboljša stanje prizadetih žil.

 • Arnika: je rastlina, katere korenine, korenike in izvlečki se uporabljajo pri zdravljenju aken, turov, odrgnin, izpuščajev, zvinov, bolečin in drugih ran. Tega ne uživamo oralno, temveč nanašamo na kožo, kjer se lahko absorbira. Prav tako preprečuje dodatni tekočini vstop v krvne žile.
 • Storži cipres: pomagajo izboljšati elastičnost krvnih žil. Izboljšujejo moč ven, da lahko vzdržijo večji pritisk, zlasti pri tistih s sedečim načinom življenja.
 • Lobodika: znana tudi kot Ruscus, je protivnetno sredstvo in se uporablja pri zdravljenju ateroskleroze. Uporablja se tudi za zdravljenje cirkulatornih bolezni, zato je primerna za zdravljenje krvnih žil.
Kupi VaricoFix z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kje kupiti VaricoFix v Sloveniji

Izdelek lahko kupite neposredno od proizvajalcev z obiskom uradne spletne strani in oddaje naročila tako, da izpolnite obrazec z zahtevanimi podatki.

Koliko stane VaricoFix?

Tuba gela VaricoFix stane 32 EUR. Cena se lahko spreminja glede na lokacijo in menjalne tečaje.

 Mnenja VaricoFix komentarji

Diana Suciu

Po nosečnosti in porodu, sem imela težave z nogami. Ne le, da so bile bolečine stalno prisotne, tudi moje žile so »izstopale«. Moje noge so bile prekrite z »izboklinami« na venskih koncih. Videti je bilo grozno. Šla sem k zdravniku, ki mi je priporočil ta gel proti krčnih žilam. Rekel je, naj ga uporabljam vsak dan, 2-krat na dan. Prve učinke sem občutila po 5 dneh. Vene niso bile nabrekle in videti so bile skoraj normalne. Po enem mesecu uporabe sem opazila, da je bolečina izginila in prav tako tudi otekline.  Seveda sem nadaljevala zdravljenje!

Maria Pupau

Imela sem krčne žile, faza II. Žile na nogah so bile zelo vidne, koža je bila suha. Moje noge so bile otekle in ves čas so me bolele. Moja hči mi je kupila gel in res sem upala, da mi bo pomagal.

Uporabljala sem ga približno eno leto, vsak dan, večkrat na dan. Rezultati me je presenetil. Prva stvar, ki je opazna – koža postane zdrava in hidrirana. Nato postopoma izginejo tudi bolečine in otekline. Po enem mesecu uporabe, so začele izginjati tudi  nabrekle vene. Gel uporabljam še naprej, saj sem z rezultati zelo zadovoljna.
Kupi VaricoFix z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *