VaricoFix Σχολια | Τιμή

VaricoFix Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Η υγεία δεν είναι κάτι που μπορούμε να αγνοήσουμε όσο μικρό και αν είναι το πρόβλημα. Είναι πολύ εύκολο ένα μικρό πρόβλημα υγείας να μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο και χειρότερο από ό, τι ήταν. Οι κιρσοί δεν αποτελούν εξαίρεση. Αρχικά, οι κιρσοί δεν είναι ευχάριστοι στην όψη. Μπορούν να παρατηρηθούν σε ένα μέρος του σώματος και αν αφεθούν χωρίς επίβλεψη, μπορούν να εξαπλωθούν σε άλλα σημεία και ακόμη και να προκαλέσει επιπλοκές. Εκτός από την εμφάνιση, ο πόνος, το οίδημα, η δυσφορία που σχετίζονται με τις κιρσούς δεν είναι αυτό που επιθυμεί κανείς να βιώσει.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε κιρσούς, τους οποίους θα τονίσω παρακάτω, αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι η απουσία και η αδυναμία των βαλβίδων στο σώμα που οδηγεί σε κακή διέγερση. Άλλοι είναι:

 • Παχυσαρκία: Οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν κιρσούς λόγω του μεγέθους τους και της πιθανολογούμενης πίεσης στις φλέβες. Είναι ένας παράγοντας κινδύνου.
 • Ηλικία: Η ελαστικότητα των φλεβών τείνει να χαθεί καθώς κάποιος μεγαλώνει, επομένως οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν κιρσούς.
 • Καθημερινός τρόπος ζωής: Οι καθημερινές δραστηριότητες μπορούν επίσης να συμβάλουν σε αυτό. Κάποιος του οποίου η εργασία απαιτεί από αυτόν να καθίσει ή να σταθεί για εξαιρετικά πολλές ώρες μπορεί να αναπτύξει κιρσούς.
 • Εγκυμοσύνη: Η πίεση του αίματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τείνει να είναι υψηλότερη καθώς η καρδιά της μητέρας παράγει περισσότερο αίμα για να καλύψει την ίδια και το μωρό της. Αυτό το επιπλέον αίμα αυξάνει την πίεση που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κιρσούς.
 • Κληρονομικότητα: Ναι, είναι επίσης ένας παράγοντας. Ένα παιδί του οποίου οι γονείς ή οι παππούδες και γιαγιάδες έχουν παρουσιάσει κιρσώδεις φλέβες μπορούν να το αναπτύξουν αργότερα καθώς αυτός ή αυτή προχωρεί στη ζωή.
 • Άλλες αιτίες των κιρσών: το να φοράμε σφιχτά ρούχα που εμποδίζουν την σωστή κυκλοφορία του αίματος, να κάνουμε δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε ίνες, να φοράμε ψηλά τακούνια, η συνήθεια να καθόμαστε με σταυρωμένα τα πόδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, το να σηκώνουμε πολλά βάρη είτε στο γυμναστήριο είστε στη δουλειά, όπως και η κατανάλωση ορμονικών φαρμάκων όπως αντισυλληπτικά.

Μερικά από τα συμπτώματα που παρουσιάζονται είναι:

 • Πρήξιμο της πληγείσας περιοχής: Αυτό οφείλεται στην αύξηση της πίεσης στις φλέβες ή στη συνεχή φαγούρα.
 • Ψύξη: Ο ασθενής μπορεί να έχει μούδιασμα ή πιάσιμο όπως αναφέρθηκε από ορισμένους ασθενείς.
 • Βήχας: Η πίεση στις φλέβες μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική και να γίνεται επίπονη, ειδικά σε περιοχές όπου οι φλέβες είναι στριμμένες.

Τι είναι η VaricoFix?

Το γέλη VaricoFix των κιρσών είναι ένα gel που αποτελείται από μοναδικά φυσικά συστατικά τα οποία είναι ικανά να εξαλείψουν τους κιρσούς και τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτό. Είναι ευγενές στο δέρμα και μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για την πρόληψη των κιρσών και την αντιμετώπιση των τροφικών ελκών.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται επίσης ότι λόγω της σύνθεσης των αμιγώς φυσικών συστατικών, δεν θα υπάρξει ερεθισμός του δέρματος ή άλλη ταλαιπωρία, όπως λεκιασμένο δέρμα ή ρούχα.

Πώς λειτουργεί η VaricoFix?

Τα ενεργά συστατικά της γέλης μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή και το πρήξιμο λόγω τοπικής δράσης.
Παράγει επίσης τόνερ, αποκαθιστώντας το φυσιολογικό χρώμα του δέρματος και βελτιώνοντας την εμφάνιση.

Τα αιμοφόρα αγγεία που είναι πιο επηρεασμένα επισκευάζονται από τις δράσεις της γέλης. Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων γίνονται ισχυρότερα και σταθερότερα.

Σας απαλάσσει από άλλα συμπτώματα όπως κρυάδες ή μούδιασμα των ποδιών και της αίσθησης της υπερβολικής βαρύτητας.

Συστατικά του VaricoFix

Το προϊόν αποτελείται από φυσικά υλικά, όπως η Ηπαρίνη, το εκχύλισμα ριζώματος του Σολομώντα, το Ασιατικό πεντικιούρ, η Αρνική, οι κώνοι Cypress, η σκούπα του Κρεοπώλη, η Centella Asiatica.

 • Ηπαρίνη: Είναι ένα αντιπηκτικό που εμποδίζει τη συγκέντρωση αίματος στις φλέβες ή τις αρτηρίες. Λεπταίνει το αίμα για να επιτρέψει την ελεύθερη ροή. Επίσης εμποδίζει την πήξη του αίματος.
  · Εκχύλισμα ριζώματος του Σολομώντα: Η σφραγίδα του Σολομώντος, επίσης γνωστή ως σφραγίδα της Κυρίας, είναι ένα δημοφιλές φυτό στη Βόρεια Ευρώπη. Είναι ένα στυπτικό συνεπώς βοηθά να τραβήξει τους ιστούς μαζί οπότε μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει την ελαστικότητα των φλεβών, έτσι βοηθά να ανακουφίσει τον πόνο και να προσφέρει τόνωση.
 • Ασιατική πένα: κοινώς γνωστή ως centella ή Centella Asiatica, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό βότανο. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, της ψωρίασης, των μικρών τραυμάτων καθώς και των κιρσών. Τα τριτερπενοειδή που περιέχονται σε αυτό είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματικότητά της. Είναι επίσης ένα από τα πιο ισχυρά διεγερτικά και βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων που επηρεάζονται.
 • Arnica: είναι ένα φυτό του οποίου οι ρίζες, τα ριζώματα και τα εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της ακμής, σημαδιών, μώλωπων, εξανθημάτων, διαστρεμμάτων, πόνων και άλλων πληγών. Δεν μπορεί να χορηγηθεί από το στόμα, αλλά στο δέρμα, όπου μπορεί να απορροφηθεί. Επίσης εμποδίζει την είσοδο επιπλέον υγρών στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Κώνοι κυπαρισσού: συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων. Βελτιώνει τη δύναμη των φλεβών ώστε να είναι σε θέση να αντέξει την υψηλότερη πίεση, ειδικά σε εκείνους που ζουν καθιστική ζωή.
 • Σκούπα του κρεοπώλη: Η σκούπα του κρεοπωλείου, επίσης γνωστή ως Ruscus, είναι αντιφλεγμονώδης παράγοντας και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της αρτηριοσκλήρωσης. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία ασθενειών του κυκλοφορικού συστήματος που το καθιστά κατάλληλο για τη θεραπεία αιμοφόρων αγγείων.

Πού να αγοράσετε VaricoFix

Αυτό το προϊόν μπορεί να αγοραστεί απευθείας από τους κατασκευαστές με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα και την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα με τις απαιτούμενες λεπτομέρειες.

Τιμή του VaricoFix

Ένας σωλήνας γέλη VaricoFix των κιρσών μπορεί να αγοραστεί για 32 Ευρώ. Η τιμή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες της αγοράς του νομίσματος.

Κριτικες VaricoFix Σχόλια

Μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, είχα προβλήματα με τα πόδια μου. Όχι μόνο αυτό, είχα συνεχή πόνο και οι φλέβες μου άρχισαν να “πετάγονται”. Τα πόδια μου ήταν καλυμμένα με «εξογκώματα» στα φλεβικά άκρα. Φαινόταν φοβερό. Πήγα στο γιατρό και με συμβούλεψε να χρησιμοποιήσω αυτό το πήκτωμα κατά των κιρσών. Μου είπε να το εφαρμόσει καθημερινά, 2 φορές την ημέρα. Ένιωσα τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 5 ημέρες. Οι φλέβες δεν διογκώθηκαν και έμοιαζαν σχεδόν κανονικές. Μετά από ένα μήνα χρήσης, παρατήρησα ότι ο πόνος έφυγε και δεν είχα πρόβλημα πλέον στα πόδια και δεν υπήρχε σχεδόν πρήξιμο. Συνέχισα τη θεραπεία!

Ελένη Κωστοπούλου

Είχα κιρσούς, φάση ΙΙ. Οι φλέβες στα πόδια ήταν πολύ ορατές, το δέρμα ήταν ξηρό. Τα πόδια μου ήταν πρησμένα και με στεναχωρούσαν όλη την ώρα. Η κόρη μου, μου αγόρασε τζελ, αλλά πραγματικά ελπίζω ότι θα βοηθήσει.

Την χρησιμοποίησα για περίπου ένα χρόνο, κάθε μέρα, αρκετές φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα με εξέπληξαν. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα – το δέρμα γίνεται υγιές και ενυδατωμένο. Στη συνέχεια, ο πόνος και το πρήξιμο αρχίζουν να εξαφανίζονται σταδιακά. Αργότερα, μετά από ένα μήνα χρήσης, το φλεβικό οίδημα άρχισε να υποχωρεί. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ το τζελ γιατί βλέπω αποτελέσματα και με κάνει ευτυχισμένη!

Μαρία Παπαδάκη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *