Valgu Correct vélemények | Ára | vélemény

Valgu Correct vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

A nagy lábujj eldeformálódását egy betegség okozza, melynek neve Hallux Valgus, azaz bütyök. Ezt egy betegség, melyet a nagylábujj ízületének károsodása jellemez. Ez végül a nagylábujj kifele fordulásához vezet, így a test középvonalától távolodik. A betegség általában az ízület és az izomzati egyensúly rosszabbodása miatt alakul ki. Ez a deformáció általában a lábközépcsontok közti hajlás további megnövekedését okozza, mert az első lábközépcsont  elkezd befelé fordulni, míg a nagylábujj elkezd kifele fordulni. Ez a bütyök eldeformálódásához vezet, a nagylábujj elkezd lassan kifelé fordulni. Ez nyomást okoz, ahol a bütyök kitüremkedése rosszabbodhat a cipő súrlódása miatt. Ez az ízület gyulladásához vezethet, melyet bursitisnek neveznek. A nyomás elkezdi megváltoztatni a csont ízületi részét, így a lábujj csontja elkezd bedagadni, mely sok fájdalommal és érzékeny bütykökkel jár. A nagylábujj helytelen pozíciója és hajlásszöge miatt az ízületek idő előtt károsodnak és e csont méretének megnövekedése végül hatással van a lábízületekre, így a sétálás szinte lehetetlenné válik.

A betegség főképp a magassarkút hordó nőket érinti, mivel a teljes súlyuk nyomást gyakorol, elsősorban a lábujjra, így betegséget okoz. A technológia fejlődésével a tudósok különböző módszereket fejlesztettek ki a bütyök kezelésére. A legtöbb ilyen módszer nem hatásos és nem segít teljesen megszabadulni a betegségtől. A helyi krémek és egyéb gyógyszerek használata mellékhatásokat és allergiás reakciókat okoznak, és amellett, hogy csak 10%-os hatékonysággal rendelkeznek, az drágák is. A masszázs, gimnasztika és fizioterápia használata is drága, és csakis enyhébb esetekben hatásos. Ez nem egy független módja a bütyök kezelésének, mivel csak 20%-os hatékonysággal hat.

Az emberek az operációkat és műtéteket is kipróbálták, mely fájdalmas, drága módszer és továbbá komplikációkat okoz. Ez a módszer sok időt vesz igénybe, mielőtt a bütykök meggyógyulnának és lehetséges, hogy a betegség visszatér.

Azonban kifejlesztettek egy új módszert, mely hatékonyan megszabadít a Hallux Valgustól. A lábujj rögzítő használata úgy lett tervezve, hogy illeszkedik a nagylábujjhoz és Valgu-correct korrigálja a nagylábujj ízületét.
Vasarlas Valgu Correct 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Valgu-correct?

A Valgu correct a kitüremkedés kezelésére egy protézis avagy ortopédiás rögzítő, mely egy kicsi toldás formájában érkezik, melyet a láb nagylábujja és a többi lábujj között kell hordani. Ez az eszköz lezárja a dudort, így megakadályozza a dudor további kidudorodását és korrigálja a lábujjat a lábujj ízületének megfelelő helyzetében tartásával és így végül a nagylábujj kiegyenesedik és a bütyök megszűnik. Az eszköz megakadályozza a porcszövetek tovább növekedését, így a lábad szépségét nem csúfítják el a bütykök és a nyáktömlőgyulladás.

A Valgu correct összetétele

Egy bütyöktől szenvedő ember számára ahhoz, hogy pozitív terápiás hatást érezzen, fontos, hogy legalább napi 10 órán keresztül viselje ezt a rögzítőt. Az ujjadat illetően is változásokat tapasztalhatsz az eszköz 2 hetes rendszeres használatával. A lábujjadra kell helyezned és a bőr felszínéhez nyomni a rögzítőt. Aztán viselheted a kedvenc cipődet. Az eszköz megakadályozza a porc eldeformálódását és csökkenti a lábujjra nehezedő nyomást is. A termék továbbá megakadályozza a rossz ízületek megjelenését és megszabadít minden, séta közbeni fájdalomtól.

Hogyan hat a Valgu-correct?

A rögzítő orvosi szilikon, azaz ortogél használatával lett tervezve. Rugalmas anyag, mely egészséges az egészségedre nézve. A termék úgy lett tervezve, hogy azonnal illeszkedjen a lábujj anatómiájához, így észrevehetetlenné válik a lábon, miközben biztonságosan és finoman rögzíti a nagylábujj ízületét a megfelelő és javasolt helyzetben. A rögzítő tépőzárakkal rendelkezik, melyek a megfelelő pozícióban záródnak, így a nagylábujjak nem nyomódnak össze a cipőben. A séta közbeni gyulladás és a fájdalom is eltűnt. Továbbá ívtámogató formában lett tervezve, hogy csökkentse a mellső lábra nehezedő nyomást. Duplarétegű láb közép, mely segíti stabilizálni a sétáló személyt.
Vasarlas Valgu Correct 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
Továbbá kényelmes anyaggal rendelkezik, mely illeszkedik a nagylábujjhoz, így megelőzi a bütykösödést. Továbbá állítható tépőzárral érkezik, mely könnyíti a lábujj ízületére nehezedő nyomást és maximalizálja a nyomást, mely addig egy pontra koncentrálódott.

Hol kapható Valgu correct

A Valgu-correct a kitüremkedés kezelésére egy eszköz, melyet csakis a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni, ami azt jelenti, hogy ezt a rögzítőt nem találod meg a gyógyszertárakban vagy más online webshopokban, melyek azt hirdetik, hogy ezt az eszközt árulják. Azért erősen ajánlott megvenni ezt a rögzítőt a hivatalos weboldalon, hogy elkerüljük a hamisított termékek vásárlását, melyek a piacot uralják. Különösen most, hogy ez a termék 100%-an hatékony, az emberek hamisítványokat készítenek, hogy így több eladásuk legyen. A terméket csakis online vásárolhatod meg a tervező hivatalos oldalának felkeresésével és rendelés leadásával.

A Valgu-correct ára

A rögzítő tervezője most promóciós áron árulja ezt az eszközt, de ez nem azt jelenti, hogy az eszköz olcsó. Ez az eszköz drága, főleg most, hogy segít hatékonyan megszabadulni a bütyöktől alig két hónap alatt. Azonban a tervező most 50%-os kedvezménnyel árulja, mely azt jelenti, hogy az eredeti 78 € ár helyet most fele annyiért, 39 € vásárolhatod meg! Vásárold meg ma és szabadulj meg a bütyködtől!

Vélemény Valgu correct vélemények

Alex, 34 éves

Egy éve bütyköm volt, de a Valgu correct korrigálja segített megszabadulni a betegségtől. Az ízület eldeformálódása nagyon fájdalmas volt és nem tudtam járni. Ma már kényelmesen, lábfájdalom nélkül sétálok. Ajánlom ezt a szert.

Mary, 29 éves

A nagylábujjam elkezdett deformálódni és a magassarkúban való sétálás miatt kidudorodni. A barátom mesélt erről a lábujj rögzítőről és kényelmesen illeszkedett a lábujjamhoz még magassarkú viselésekor is. Segített teljesen megszabadulni a bütykömtől.


Vasarlas Valgu Correct 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *