Valgu Correct мнения | Цена | Отзиви

Valgu Correct мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Деформацията на големия палец е причинена от състояние наречено Hallux Valgus. Това е състояние, което се характеризира с деформиране на ставата на големия палец на крака. Това предизвиква палеца да се изкриви настрани и да се отдалечи от линията център на тялото. Това състояние обикновено се развива поради дефект на ставите и мускулния баланс. Тази деформация кара ъгълът между предходилните кости да се увеличи още, тъй като първата предходилна кост започва да се завърта навътре, докато палеца се завърта навън. Това води до извивка, където палецът започва бавно да се извива навън. Оттук идва натиск в зоната, където издатината се търка в обувките. Това води до възпаление на ставната капсула и до състояние, наречено бурситис. Натискът ще започне да променя костта на пръста, карайки палеца да се подуе, което е доста болезнено и води до висока чувствителност в издатината. Тази грешна позиция на палеца, както и ъгълът на свиване обикновено предизвиква преждевременно увреждане на ставата и повишаване размера на тази кост, което влияе на ставната капсула на крака, което затруднява ходенето.

Това състояние главно засяга жени, които ходят на високи токчета и е предизвикано от факта, че тежестта на тялото оказва натиск и е по-концентрирана върху пръстите на краката, което води до този проблем. С развитието на технологиите, учените разработват различни методи за справяне с Hallux Valgus. Повечето от тези методи не са много ефективни и не излекуват напълно заболяването. Лечението посредством локални лекове, както и други лекарства има странични ефекти и може да доведе до алергична реакция, а ефективността му е само 10 процента, въпреки високите цени. Масажите, гимнастиката и физиотерапиите са също доста скъпи и са ефективни само при леки случаи. Това не е независим метод за справяне с Hallux Valgus защото дава само 20 процента ефективност.

Хората също са опитвали операции, което е болезнена и скъпа алтернатива и може да доведе до усложнения. Този метод отнема дълго време за да могат издатините да зараснат и има шанс те да се върнат в бъдеще.

Обаче, вече има нов метод за ефективно лечение на Hallux Valgus. Той включва използването на фексаторно устройство за палеца, което е замислено така, че се наложи върху палеца и да коригира изкривяването.
Kупи Valgu Correct с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Valgu-сorrect

Валгу-коррект е протеза или по-точно ортопедичен фиксатор който идва във формата на малък придатък носен между палеца и другите пръсти на крака. Този уред затваря конусът и предотвратява издатините, като фиксира палеца и придържа ставата на палеца в правилна позиция, а това с течение на времето изправя палеца и вече не е издаден. Това устройство не позволява на ставните тъкани да израстват погрешно; следователно красотата на Вашия крак е запазена от Бурсити и издатини.

Начин на действие на Валгу-коррект

Нужно е човек, страдащ от hallux valgus да използва този фиксатор поне 10 часа на ден, за да има желания терапевтичен ефект. Също така ще забележите, че пръста Ви се променя още през първите две седмици от редовна употреба. Трябва да го поставите на палеца си и да натиснете дръжката към кожата. След това можете да обуете любимите си обувки. Това устройство няма да позволи на ставите да се деформират и ще намали натиска върху пръстите на крака. Този продукт също така има ефект и върху външния вид на лоши стави като елиминира всякаква болка, когато вървите.
Kупи Valgu Correct с 50% отстъпка*на официалния сайт

Състав на Valgu-сorrect и съставки

Структурата на този фиксато е от медицински силикон, още известен като ортогел. То е еластичен материал, безопасен за Вашето здраве. Този продукт е устроен така, че да се адаптира веднага към анатомията на палеца превръщайки се в незабележима подпора на ходилото като сигурно и нежно поддържа ставата на палеца в правилната позиция. Valgu-сorrect  фиксатора има връзки, които се затварят в правилна позиция, така че да намалят смачкването на пръстите от обувките. Възпалението и  болката докато вървите изчезват. Също така той има дъгова форма, за да намали стреса на предходилото. Има централна част с двоен слой за крака, което прави ходенето стабилно. Също така е от удобен материал, който предотвратява Valgus състоянието. Има регулируема възглавничка, която облекчава натиска върху ставата на пръста и разпръсква натиска натрупан на едно място.

Как да закупя Валгу-коррект в България?

Valgu-сorrect е устройство което може да се купи само от официалния ни сайт, което значи че не можете да намерите този фиксатор в аптеките или другаде в мрежата, където твърдят че продават същия продукт. Причината да поръчате Valgu-сorrect  за коригиране на деформирания голям пръст на крака от официалния сайт е да избегнете покупка на фалшиви продукти, които завземат пазара особено след като този продукт беше доказан като 100% ефективен и хората са склонни да го фалшифицират, за да реализират повече продажби. Можете да поръчате този продукт като посетите официалния сайт онлайн и поръчате оттам.

Цена на Valgu-сorrect

Създателят на Валгу-коррект фиксатор за коригиране на деформирания голям пръст на крака продава това устройство на промоционална цена, но това не значи че то е евтино. Този фиксатор е скъп понеже помага за излекуването на hallux valgus синдрома за два месеца. Въпреки това той продава на 50% отстъпка, което значи че вместо да го купите на високата цена от 78 €  сега ще можете да го купите на половин цена, което прави 39 €. Купете днес и се отървете от Вашите издатини.

Мнения за Валгу-коррект Отзиви

Алекс 34 години

Страдах от синдрома hallux valgus цяла година, но благодарение на Valgu-сorrect за коригиране на деформирания голям пръст на крака се оттървах от него. Тази деформация на ставата беше много болезнена и не можех да вървя. Днес си вървя спокойно без никаква болка в крака. Препоръчвам този аксесоар.

Мари, 29 години

Палецът ми започна да се деформира и да се подува в следствие от ходене на високи токчета. Моя приятелка ми каза за Valgu-сorrect  фиксатор на палеца и когато го сложих се чувстваше много комфортно с него на палеца ми, като при това продължавах да нося високите токчета. Помогна ми да се отърва от издатините напълно.


Kупи Valgu Correct с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *