Valgosocks vélemények | Ára

Valgosocks vélemények | Ára
5 (100%) 1 vote

A bütyök egy fájdalmas deformitás a lábfejen, jellemzően a nagylábujjon, a többi lábujj felé nézve. A fő oka ennek a kinövésnek a nagylábujj izület nem megfelelő működése. Ezt más néven hallux valgusnak nevezik és kapcsolatba hozható más ortopéd problémákkal is. Általában csak önmagában jelentkezik, fájdalmas, de a lentebb írt tünetek is jellemzőek lehetnek. Ha a viselt cipő nem megfelelő akár gyulladást és fertőzést is okozhat, hosszú távon viszont, arthritiszhez és a dominó effektushoz is vezethet, ami alatt a többi lábujj betegségét érthetjük.

  • Bőr irritáció: Ahogy a bütyök befelé kényszeríti a nagylábujjat, így az izületet kifelé tolja. Ennek következtében a cipő kihorzsolhatja a bütyköt. Ez vezethet további irritációhoz, duzzanathoz vagy fertőzéshez is. Emiatt a bütyköket nagyon komolyan kell venni és sürgősen kezelni kell őket.
  • Arthritisz: Komolyabb esetekben az izületek helytelen működése arthritiszhez vezethetnek, amik krónikus fájdalmat is okozhatnak. Néhány esetben az arthritisz lehet kiváltó ok és szövődmény is.
  • A többi lábujj deformitása: Az izület helytelen működése miatt nekitolódhat a nagy lábujj a többinek, emiatt deformálódhatnak azok.

Ezeknek a tüneteknek elkerülése érdekében fejlesztenek ki újabb és újabb módszereket, amik kiválthatják a műtéti úton való eltávolitás lehetőségét. Elég sok termék van piacon, viszont csak nagyon kevés foglalkozik egyszerre a megelőzéssel és magával a bütyök kezelésével. Emiatt nagyon nehéz lehet kiválasztani azt a terméket, ami tényleg segít és nem csak ígérget.
Vasarlas ValgoSocks 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a ValgoSocks?

A ValgoSocks egy merevítő, ami leveszi a terhet a nagylábujj izületéről. A zoknik a Németországi Fraunhofer Instituteban fejlesztették ki vezető ortopédusok.

Kényelmesen a lábfejre simulva a nap 24 órájában, hosszú távon remek hatást biztosít, viselése kényelmesebb, mint a többi hasonló terméké. Segít küzdeni a bütykök kialakulása ellen is, nem csak a kezelésében. Segít a transverse platypodia kialakulásának elkerülésében, ami a lábfej ellaposodását jelenti, ezzel is kitolva a nagylábujj izületét.

Hogyan működik a ValgoSocks:

Két külön módon működik a ValgoSocks zokni. Megerősíti a nagylábujjat, ezzel helyére tolva az izületet. Ugyanakkor a zokni segít megelőzni a legnagyobb problémát is, a bütyök kialakulásán kívül, ami a lábfej ellaposodása és megnyúlása, azaz a transverse platypodiát. Ezt a lábfej kipárnázásával éri el.Mindkét probléma kezelésével, csodás hosszútávú hatásai vannak a zokninak.

A zoknik nem limitálják viselőjét adott cipők használatában, nem gátolják az izületeket mozgásukban, ami hozzájárul a nagylábujj mobilitásához, a többi piacon lévő termékkel ellentétben.

A ValgoSocks használata

Egyedi, hogy egy termék egyszerre a bütyköt és a transverse platypodiát is kezelje, ezért is kapott a termék ilyen jó értékeléseket felhasználóitól. Íme néhány tervezési tulajdonsága a zokninak, ami segít megérteni a termék sikerét.

  •  A zokni felépítése

A zokni felépítése segít egyenlően elosztani a nyomást a lábfejen, emiatt folyamatosabb és kontrollált lesz az izület gyógyulása. A zokni rendelkezik szíjakkal, amik a saroktól, a lábfej oldalának mentén tartják a nagy- és kiss lábujjat.
Vasarlas ValgoSocks 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

  •  Lábközép párnázás

Párnázás, ami összeköti középen a zokni job és bal oldalát, ez vezeti el a nyomást a nagylábujj és maga a lábfej között a lehető legkényelmesebben és egyenlően. Segít leküzdeni a transverse platypodiát, ami a bütykök kialakulásának tipikus oka, ami engedi a zokninak, hogy egyszerre gyógyítsa a szövődményeket (Bütykök) és az alap betegséget (Transverse platypodia.)

Hol vásárolja meg a ValgoSocksot Magyarországon?

A zokni a hivatalos weboldalon vásárolható meg.

A ValgoSocks ára:

Ennek a leírásnak írása közben akciósan  8900FT-ért megvásárolható, 17800 FT helyett.  Viszont a weboldal szerint már csak hét pár zokni maradt, szóval sürget az idő!

Valgosocks vélemények

Ádám, 34 éves.

“Gyermekkorom óta sportolok. Emiatt lábfej problémáim vannak. Mostanában a kedvenc cipőmet fel sem tudom venni, a bütykeim miatt. Egy barátom tanácsára kipróbáltam a ValgoSocksot. Egyszerűen hihetetlen a hatása és az ára is jó. Egy hónap alatt rendbejött az izületem és a fájdalom is eltűnt.”

Diána, 45 éves

“Hét éve szenvedek a bütyköktől a lábaimon, semi nem használt. A ValgoSocks mindennapi használata tűnik idáig a legjobb megoldásnak. Egyszerű a használata, leveszi a súlyt a lábujjakról és nem nehezíti a mozgást. Három hét után a bütykeim sokkal elviselhetőbbek lettek!”

Vasarlas ValgoSocks 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *