Valgosocks Σχολια | Τιμή

Valgosocks Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Ο κάλος του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού είναι μια επώδυνη παραμόρφωση, χαρακτηρίζεται από το μεγάλο δάχτυλο να δείχνει προς τα άλλα δάχτυλα. Η αιτία αυτής της δυσμορφίας είναι ευνόητο αποτέλεσμα ενός προβλήματος στην άρθρωση του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού. Η δυσμορφία της άρθρωσης είναι γνωστή ως βλαισός μέγας δάχτυλος (κότσι) και πιστεύεται ότι έχει κάποιες κληρονομικές συνδέσεις και ορισμένες περιβαλλοντικές συνδέσεις με άλλα προβλήματα στα πόδια. Συχνά αυτή ανωμαλία είναι επώδυνη από μόνη της, ενώ προκαλεί επίσης μια σειρά από άλλα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω. Τρίψιμο στα παπούτσια από το οποίο προκύπτει φλεγμονή και μόλυνση, ενώ μακροπρόθεσμα, η αρθρίτιδα και αλυσιδωτά η παραμόρφωση του δεύτερου δαχτύλου είναι επίσης απειλές. Επομένως, είναι ένα θέμα.

  • Ερεθισμός στο δέρμα: Καθώς ο βλαισός του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού το αναγκάζει προς τα μέσα, η άρθρωση αναγκάζεται προς τα έξω. Ως αποτέλεσμα, όταν φοράτε παπούτσια, θα υπάρχει συχνά τριβή σε αυτό το τμήμα του δέρματος. Η συνεχιζόμενη τριβή θα οδηγήσει σε ερεθισμό, φλεγμονή και ενδεχομένως δυσάρεστη λοίμωξη λόγω της φύσης του περιορισμένου χώρου. Αντίθετα, ο ερεθισμός του δέρματος μπορεί να αναγκάσει τους ανθρώπους να πρέπει να φορούν παπούτσια που δεν θα φορούσαν κανονικά, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την κοινωνική και επαγγελματική ζωή των ανθρώπων. Συνεπώς, είναι επιτακτική ανάγκη οι κάλοι να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.
  • Αρθρίτιδα: Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να σχηματιστεί αρθρίτιδα στην άρθρωση η οποία θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμα χρόνιο πόνο που μπορεί να είναι πολύ εξουθενωτικός. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αρθρίτιδα μπορεί να είναι τόσο μια αιτία όσο και αποτέλεσμα των κάλων, καθιερώνοντας ένα φαύλο και εξαιρετικά επώδυνο κύκλο.
  • Παραμόρφωση των επόμενων δαχτύλων του ποδιού: Ένας άλλος κίνδυνος που συνδέεται με τους κάλους είναι ότι η αστάθεια στην άρθρωση θα ωθήσει το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού στα άλλα, δημιουργώντας ζημιές και ενδεχομένως μακροπρόθεσμες παραμορφώσεις στα επόμενα δάχτυλα των οποίων οι αρθρώσεις δεν μπορούν να χειριστούν την πίεση που ασκείται πάνω τους.

Ως αποτέλεσμα των δυνητικά σοβαρών συνεπειών των κάλων, μια σημαντική βιομηχανία έχει φυτρώσει και προσφέρει θεραπείες που στοχεύουν στην πρόληψη των παραμορφώσεων πριν φτάσουν στο στάδιο όπου μπορεί να απαιτείται χειρουργική επέμβαση απλά για να επιτρέψει βασική κινητικότητα. Υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα στην αγορά, ωστόσο, μόνο ορισμένα από αυτά αποσκοπούν στην αντιμετώπιση τόσο των αιτιών των κάλων όσο και τους ίδιους τους κάλους. Με μια τέτοια βιομηχανία είναι συχνά δύσκολο να εντοπιστούν τα προϊόντα που θα είναι, και εκείνα που δεν θα είναι,  αποτελεσματικά.

Τι είναι οι ValgoSocks;

Οι ValgoSocks είναι ένα στήριγμα που φοριέται πάνω από το πόδι και εργάζεται για να ανακουφίσει την προεξοχή του οστού στην άρθρωση του μεγάλου δαχτύλου. Οι κάλτσες αναπτύχθηκαν στο Ινστιτούτο Fraunhofer της Γερμανίας από κορυφαίους επιστήμονες και ορθοπεδικούς.

Με την τοποθέτηση πάνω από το πόδι και με εργασία 24 ώρες την ημέρα, το προϊόν αυτό θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις χωρίς να περιορίζει την κίνηση της άρθρωσης με τον ίδιο τρόπο όπως πολλοί άλλοι ανταγωνιστές. Οι κάλτσες επίσης διαφοροποιούνται από τους ανταγωνιστές τους καθώς καταπολεμούν μια κοινή αιτία των κάλων, καθώς και τους ίδιους τους κάλους. Οι κάλτσες αποσκοπούν στην καταπολέμηση της εγκάρσιας πλατυποδίας, η οποία είναι ουσιαστικά η ισοπέδωση του ποδιού που προκαλεί την άρθρωση του μεγάλου δαχτύλου προς τα έξω.

Μέθοδος δράσης των ValgoSocks

Οι κάλτσες λειτουργούν με δύο τρόπους που αντιμετωπίζουν τόσο την αιτία όσο και το αποτέλεσμα για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πρώτον, όταν φοριούνται, οι κάλτσες έχουν στόχο να ισιώσει το δάχτυλο, φέρνοντας έτσι την άρθρωση πίσω σε μια πιο φυσική θέση. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα, οι κάλτσες αποσκοπούν επίσης στην αντιμετώπιση της πιο κοινής βασικής αιτίας της παραμόρφωσης, η οποία είναι η ισοπέδωση ή διεύρυνση του ποδιού, γνωστή ως εγκάρσια πλατυποδία. Αυτό γίνεται κυρίως μέσω του μετατάρσιου γεμίσματος πάνω από την κορυφή του ποδιού, η οποία αναδιανέμει πίεση ομοιόμορφα. Με την αντιμετώπιση και των δύο προβλημάτων οι χρήστες είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Επιπλέον, οι κάλτσες δεν περιορίζουν τους χρήστες σε συγκεκριμένα είδη παπουτσιών, και επίσης δεν εμποδίζουν την άρθρωση από το να κινηθεί εξ ολοκλήρου, επιτρέποντας την κινητικότητα του μεγάλου δακτύλου του ποδιού που μπορεί να περιορίζεται στα προϊόντα των ανταγωνιστών.

Σύσταση των ValgoSocks

Είναι ο μοναδικός τρόπος που το προϊόν αυτό αντιμετωπίζει τόσο το πρόβλημα των κάλων και της εγκάρσιας πλατυποδίας, όσο και την υποκείμενη αιτία, γεγονός που καθιστά αυτές τις κάλτσες τόσο αποτελεσματικές όσο προτείνουν οι αξιολογήσεις τους. Υπάρχουν μια σειρά από σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στις κάλτσες που αναφέρονται παρακάτω και εξηγούν την επιτυχία τους.

1 – Δομή σχεδιασμού των καλτσών:

Η δομή της κάλτσας, η οποία της επιτρέπει να απλώσει την πίεση πολύ ομοιόμορφα, επιτρέπει πιο σταθερή και ελεγχόμενη βελτίωση. Η κάλτσα έχει δεσίματα που εκτείνονται από το πίσω μέρος της φτέρνας, κατά μήκος των δύο πλευρών του ποδιού, μέχρι το μεγάλο δάχτυλο και το πέμπτο δάχτυλο, εξασφαλίζοντας μια καλή κατανομή της πίεσης.

2 – Μετατάρσια Επένδυση:

Το μετατάρσιο υλικό παραγεμίσματος το οποία συνδέει τις δύο πλευρές της κάλτσας πάνω από την κορυφή του ποδιού είναι ουσιαστικά η άγκυρα της κάλτσας που κατανέμει την πίεση από τον διορθωτή κατά μήκος του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, και το κάνει όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα και άνετα. Αυτό το υλικό παραγεμίσματος καταπολεμά επίσης την εγκάρσια πλατυποδία η οποία είναι μια κοινή αιτία των κάλων, επιτρέποντας έτσι την κάλτσα να αντιμετωπίσει τόσο το σύμπτωμα (κάλους) όσο και την αιτία (εγκάρσια πλατυποδία.)

Πού να αγοράσετε ValgoSocks στην Ελλάδα

Οι κάλτσες μπορούν να αγοραστούν στην επίσημη ιστοσελίδα

Τιμή των ValgoSocks

Κατά τη στιγμή της γραφής, οι κάλτσες είναι προς πώληση στη μισή τιμή, φέρνοντάς τις κάτω στα 29 ευρώ από τα 58 ευρώ. Ωστόσο, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι υπάρχουν ακόμα μόνο επτά ζευγάρια κάλτσες, οπότε ο χρόνος εξαντλείται.

Valgosocks Σχολια

– Aileen, 34 ετών

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από τότε που ήμουν παιδί. Για το λόγο αυτό, έχω προβλήματα στα πόδια. Τον τελευταίο καιρό, δεν μπορώ ούτε να φορέσω τα αγαπημένα μου παπούτσια λόγω των κάλων που υπάρχουν στα πόδια μου. Με τις συμβουλές ενός φίλου, χρησιμοποίησα τις διορθωτικές και καινοτόμες ValgoSocks. Είναι ένα θαυμάσιο διορθωτικό και τα αποτελέσματα είναι απλώς τέλεια. Μέσα σε ένα μήνα, η άρθρωσή μου ανέκτησε τη μορφή της και ο πόνος έφυγε. ”

– Dana, 45 ετών

“Υπέφερα από τον κάλο στο πόδι μου για περισσότερο από 7 χρόνια και στο διάστημα αυτό η εμπειρία μου ήταν ότι κανένα φάρμακο δεν βοήθησε. Φορώντας τον ορθοπεδικό διορθωτή ValgoSocks κάθε μέρα είδα τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Αυτές οι κάλτσες είναι πολύ εύκολες στη χρήση, ανακουφίζουν το βάρος όταν περπατάτε, και δεν περιορίζουν την κίνηση με οποιουσδήποτε τύπους υποδημάτων. Μόλις 3 εβδομάδες αργότερα, ο κάλος ήταν πολύ καλύτερα! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *