Valgosocks коментари

Valgosocks коментари
5 (100%) 1 vote

Bunion je bolan deformitet koji se pojavljuje na stopalu, odlikuje ga palac koji je iskrivljen prema drugim prstima. Glavni uzrok ovog deformiteta je razumljiv kao rezultat pomeranja zgloba palca. Zglobni deformitet je poznat kao hallux valgus i smatra se da ima veze sa genima i neke ekološke veze sa drugim problemima stopala. Često je ova abnormalnost sama po sebi bolna, istovremeno izazivajući niz drugih problema koji su navedeni u nastavku. Trljanje cipelama rezultira zapaljenjima i zarazama, dok su na duže staze , i artritis i domino efekat deformacije drugog prsta takođe pretnje. Zbog toga je problem

  • Iritacija kože: Kako hallux valgus pritiska palac naviše, zglob se pomera prema napolje. Kao rezultat toga, kada nosite cipele, trljanje se često dešava kod ovog dela kože. Kontinuirano trljanje dovodi do iritacijem upale ili potencijalno gadne infekcije zbog prirode ograničenog prostora. I obratno, iritacija kože može primorati ljude da nose cipele koje inače ne bi, što može uticati na društveni i potencijalni život ljudi. Zbog toga je važno da se bunioni odmah tretiraju.
  • Artritis: U ozbiljnijim slučajevima, može nastati artritis u zglobu, koji će stvoriti dugotrajni hronični bol koji može biti izuzetno iscrpljujući. U određenim slučajevima, artritis može biti i uzrok i rezultat buniona, uspostavljajući začarani i veoma bolan ciklus.
  • Deformacija drugih prstiju: Još jedan rizik povezan sa bunionima jeste to što će nestabilnost u zglobu potisnuti palac prema drugim prstima, stvarajući štetu i potencionalno dugotrajne deformacije u kasnijem periodu kada drugi prsti ne budu mogli da podnesu pritisak koji im se stvara.

Kao rezultat potencijalno ozbiljnih posledica buniona, značajna industrija je proizvela ponuđujuće tretmane koji imaju za cilj da spreče da deformitet dodje do stadijuma koji zahteva operaciju, kako bi se jednostavno omogućila osnovna mobilnost. Postoji niz proizvoda na tržištu, međutim samo određeni imaju za cilj delovanje na oba uzroka buniona i na same bunione. S takvom industrijom često je teško indetifikovati koji će proizvodi biti, a koji neće biti efikasni.
Kupi ValgoSocks sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Šta je ValgoSocks?

ValgoSocks protiv stražara, ali i protiv uzroka njihovog nastanka je steznik koji se nosi preko stopala, koji radi na ublažavanju koštane izbočine u zglobu palca. Čarape su proizvede na nemačkom institutu Fraunfofer od strane vodećih naučnika i ortopeda.

Postavljanjem preko noge i radeći 24 sata dnevno, ovaj proizvod će imati dugotrajni uticaj bez ograničenja pokreta zgloba na isti način kao i mnogi drugi konkurenti. Čarape se takođe razlikuju od njihovih konkurenata jer se bore za zajednički uzrok bunion, kao i za bunione. Čarape imaju za cilj da se bore sa transverzalnom platypodiom, što je u suštini ravno stopalo uzrokovano pomeranjem palca ka spoljasnosti.

Kako Valgo Socks deluje?

Čarape funkcionišu na dva načina koji se odnose na uzrok i efekat za maksimalnu efikasnost i najbolje moguće rezultate. Prvo, kada se nose, čarape imaju za cilj da isprave prst, što vraća zglob u prirodnu poziciju. Međutim, za razliku od mnogih drugih proizvoda, ove čarape imaju za cilj i rešavanje najčešćeg osnovnog uzroka deformacije, što je ravnjanje ili proširenje stopala, poznato kao transverzalna platypodia. To se u velikoj meri odvija kroz metatarzalna postava koje se nalazi na vrhu stopala, koji ravnomerno prerađuje pritisak. Rešavajući oba ova problema korisnici će verovatno imati dugorocna poboljšanja.

Osim toga, ove čarape ne ograničavaju korisnike na određene tipove obuće, ali i ne sprečavaju potpunu pokretljivost zgloba, omogućavajući pokretljivost palca što može ograničiti proizvode konkurencije.

Sastav ValgoSocks

Ovaj Valgo Socks korektor se na jedinstven način bori sa problemom buniona i transverzalnom platypodiom, što je osnovni uzrok, što čini ove čarape efikasnijim kao što kažu preporuke korisnika. Postoji niz karakteristika dizajna čarapa koje su navedene ispod i objasnjavaju njihov uspeh.

1- Dizajn strukture čarapaČ

Struktura čarapa, koja omogučava ravnomerno širenje pritiska, omogućava stabilnije i kontrolisano poboljšanje. Čarapa ima traku koja se proteže od zadnje strane pete, duž obe strane stopala, do palca i malića, osiguravajući dobru distribuciju pritiska.

2- Metatarzalna postava
Kupi ValgoSocks sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici
Metatarzalna postava koja povezuje obe strane čarape preko vrha stopala je u suštini sidro koje raspodeljuje pritisak od korektora duž palca, radi to ravnomerno i što je moguće udobnije. Ova postava se takođe bori za transverzalnu platypodiu koja je uobičajni uzrok buniona, čime se omogućava da se sa čarapama utiče i na simptom (bunion) i na osnovni uzrok (platypodia).

Gde kupiti ValgoSocks u Srbiji

Čarape se mogu kupiti na zvaničnoj web stranici.

Cena Valgo Socks u Srbiji

U vreme pisanja, čarape su na prodaju za pola cene, što ih dovodi do 5900 RSD od 11800 RSD. Međutim, na sajtu trenutno stoji da je ostalo samo sedam parova čarapa, tako da vreme ističe.

Iskustva ValgoSocks

„Bavim se sportom od kada sam bila dete i zato imam probleme sa stopalima. U zadnje vreme ne mogu nositi omiljene cipele zbog buniona koji raste na mojim stopalima. Po savetu prijatelja koristila sam ValgoSocks korektor. To je divan korektor i rezultati su sjajni. Za mesec dana, moj zglob je povratio svoj oblik i bol je nestao“ – Aileen, 34

„Ja sam patila od buniona na stopalima više od 7 godina, a za to vreme iskusila sam da ni jedan medicinski lek nije pomogao. Nošenje ortopedskog korektora Valgo Socks protiv stražara i protiv uzroka njihovog svakog dana proizvelo je najbolje rezultate do sada, i ove čarape su veoma jednostavne za upotrebu, ublažavaju opterećenje kad hodate i ne steže Vas kada hodate u bilo kojoj vrsti cipela. Samo 3 nedelje kasnije, bunion je bio mnogo bolje!“ – Dana, 45


Kupi ValgoSocks sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *