Valgomed vélemények | Ára | vélemény

Valgomed vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 2 votes

Mennyi, de mennyi ember szenved a lábujjain jelentkező bütköktől. Persze minden embernél más-más méretben jelentkezhet. A nevéből kiindulva egyértelmű, hogy összefüggésbe hozható a nagylábujjal, latin nevén a hallussal. Gyakran természetellenes kinövésként definiálják, ami önmagán kívül számos egyéb problémát is okozhat. Főleg akkor keletkezik, ha a nagylábujj csontja elmozdul az eredeti helyéről.

Azok az emberek, akik a hallus valgus-tól szenvednek, nagyon nehezen találnak a számukra megfelelő cipőket. Séta közben kellemetlen érzésekkel küzdenek nemcsak cipőben, de anélkül is. Ha valaki bütyökkel küzd, szinte lehetetlen nem tudomásul venni az ezzel járó problémákat.

A betegségben szenvedők gyakran a következő orlbémáktól küzdenek: a veszélyeztetett környezet folyamatos égető érzése, a lábujj körüli bőrréteg irritációja, állandó fájdalmak, a lábujj körüli terület pirossága, mozgás közben történő fájdalomérzet, a cipők nehéz viselése, stb.

A bütyök okai gyakorlatilag számtalan esetben megfigyelhetőek, és pontosan nem is lehet tudni, mi okozhatja őket. Csak néhány a sok közül:

  • Lúdtalp
  • A láb rendellenes csontfelépítése
  • Rossz járásmód
  • Túl nagy nyomás gyakorlása az adott területre
  • Zárt lábbelik viselése
  • Magassarkú cipők viselése bizonyos hölgyek esetében.

A laza inak vagy ízületek is okozhatnak bütyköket.

A bütyök kezelése drága és fájdalmas procedúra lehet. Többé nincs szükség izgulásra, a Valgomed a valgus deformitásának kezelésére használata minden problémát megszűntet.
Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Valgomed?

Ez egy hipoallergén szilikonból készült merevítő, Kialakításának köszönhetően bármilyen cipővel viselhető, mivel szorosan illeszkedik a lábujj alatt lévő területhez. A csontok visszarendeződését fájdalom és mindenféle sebészeti beavatkozás nélkül módosítja. Ez egy klinikailag elismert termék, amely a kezelt páciensek körében igen hatásosnak bizonyult. Segítségével kiküszöbölhetőek a járás közbeni fájdalmak okozta problémák, megakadályozza a csontok további zúzódásait. Rugalmas anyagból készült, amit a lábujjak felett kell elhelyezni, megvédi a lábujjak közötti bőrterületet az egymáshoz való súrlódástól, Lehetővé teszi a már sebes bőrterület megfelelő regenerálódását.

A termék szilikonrögzítője megakadályozza a lábujjcsont további deformálódását, a nagylábujj bütykeinek érintett csontjait a második ujj csontjaihoz igazítja, ezáltal csökkenthető a csontok közötti súrlódás okozta fájdalom.

Hogyan hat a Valgomed?

Rugalmas, elasztikus anyagból készült, melyet cipő alá kell felvenni és védi a lábujjakat a ködörzsöléstől, rossz tartástól és foltoktól. Segít a már károsodott bőrnek regenerálódni.

A termék szilikon váza megakadályozza, hogy tovább deformálódjon a csont. Segít szintbe hozni a nagy és középső lábujjat, ezzel csökkentve a surlódást és feszültséget az idegekben, izületekben.

A Valgomed összetétele

Szilikon: A szilikon egy homokból származó elem. Mesterséges készítmény, szénhidrogén hozzáadásával készítik, rugalmas, tartós, és minden nyomásnak ellenáll. Ütésálló. A rugalmasságra azért van szükség, mert fontos, hogy a lábujjak egy meghatározott pozícióban legyenek.

A termék szag és foltálló. A legtöbb anyag felszívja a test által termelt testfolyadékokat, mint pl az izzadtságot, ezzel kellemetlen szagokat biztosítva más termékeknek.

Higiénikus és hipoallergén anyag is, hiszen nem hagy nyílt pórusokat a baktériumok számára. Megóvja a lábak bakteriális fertőzését. Nem okoz bőrkiütést. A fixáló Valgomed termékcsalád a gyártó weboldaláról vásárolható meg leghamarabb.
Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hol kapható Valgomed

Közvetlenül a hivatalos weboldalon keresztül.

Fontos az űrlap megfelelő kitöltése, ráadásul a gyártó harminc napos garanciát vállal száz százalékos visszatérítéssel ill. egy 5-10 napos kiszállítási periódust is garantál. A megrendelőt semmiféle szállítási költség nem terheli, ráadásul online boltokból is megvásárolható, úgymint az Amazon, az EBay, a Lazada, vagy az OLX. Természetesen szupermarketekben és diszkontokban is beszerezhető.

A Valgomed ára

A Valgomed-csomag, mely tartalmaz többek között rögzítőket is, 9900 Ft árértékében vásárolható meg jelenleg. Az ár függ természetesen a lakóhelytől és a valuta árfolyamának ingadozásától.

Vélemény Valgomed vélemények

43 évesen sokszor és sokat szenvedtem járkálás közbeni problémáktól. Fiatal koromban még csak nem is hittem, hogy bármi ilyesmi is történhet velem. A lábamon egyszer csak megjelentek a bütykök, majd komoly növekedésnek indultak, én meg teljesen bepánikoltam és már mindenféle cipőt kipróbáltam, hátha megszűnnek a fájdalmaim. Nem így lett. Még otthon sem viselhettem papucsot, mert a fájdalom elviselhetetlen volt. Egy napon elmentem a bevásárlóközpontba venni egy új cipőt. Egy csomót kipróbáltam, de egyik sem tetszett igazán. Tökre rosszul éreztem magam, mikor az eladó megkérdezte, mi a bajom. Elmondtam neki, miféle problémákkal küzdök, és hogy nem tudom, mit tehetnék ellene. Aztán ajánltota nekem a Valgomed termékcsaládot. Korábban – állítása szerint – ő is hasonló bajokkal küzdött, de a termék segített és mára már kutya baja sincs. Hittem neki, majd hazamentem és azonnal megrendeltem a Valgomed a valgus deformitásának kezelésére. Most pedig boldogan újságolhatom el mindenkinek, hogy mennyire jól érzem magam. Nagyszerű segítséget kaptam általa. Mindenkinek ajánlom!

Tóth Sándor

Balettáncos vagyok. Nem vagyok híres, de minden alkalmat megragadok a híressé válás útja felé. De ez persze nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik. Főleg nem úgy, ha az ember nem képes a lábujjainak egy bizonyos pontjára ránehezedni. A lábaim teljesen eldeformálódtak és sokszor fájtak is. Számomra a bütykök megjelenése nemcsak csúnya kinézetet jelentett vagy zavaró tényezőt, de egyben a karrierem végét is. Mikor rátaláltam a fixáló Valgomed, gyakorlatilag teljesen véletlenül, az egyik kollégám ajánlotta. Megkérdeztem, mi az, mire ő elmondta. Oda is adta az övét, hogy próbáljam ki. Nem is vártam volna, hogy ilyen csodás eredményt hoz. Most már én is boldogan élek és ugyanúgy táncolok, mint annakelőtte. Pedig volt idő, hogy búcsút kellett mondanom a balettnek.

Mócsay Katalin

Vasarlas Valgomed 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *