Valgomed pareri | Pret | Cumpăra

Valgomed pareri | Pret | Cumpăra
5 (100%) 1 vote

La nivel mondial, există milioane de oameni care suferă de Hallus Valgus cunoscută sub numele de bunions. Acesta vine în diferite dimensiuni în diferite persoane. Din numele său, se poate spune deja că este asociat cu degetul mare, cunoscut anatomic ca Hallus. Acesta este definit ca o umflatură nenaturală sau o bucată care apare la baza unui vârf și provoacă mai multe alte condiții nefavorabile pentru pacient. Se dezvoltă atunci când osul sau țesutul de la articulația degetului mare se îndepărtează din loc.

Persoanele care suferă de Hallus Valgus consideră dificilă obținerea de pantofi bine montați; Ei merg în disconfort atunci când mersul mai ales cu pantofi pe. Atunci când o persoană suferă de bunions, este aproape dificil pretinde să nu vă faceți griji despre aceasta, deoarece interferează cu fiecare pas datorită locației. Piciorul mare are o pondere semnificativă a corpului.

Unele consecințe ale unui bunion includ umflarea zonei afectate, iritarea pielii în jurul vârfului picioarelor, dureri articulare, înroșire sau durere în jurul articulației degetului mare, îngroșarea pielii sub articulație și dureri de mișcare, lărgirea piciorului și Dificultate la purtarea pantofilor, dezvoltarea artritei în vârful degetului mare, împingerea unui al doilea deget de pe picior.

O cauză particulară a bunionilor nu poate fi aleasă deoarece un număr de factori pot contribui la aceasta. În ciuda acestui fapt, au existat mai multe cazuri de creștere a bunionului datorită machiajului genetic al individului. Factorii includ

  • Picioare plate
  • Structura anormală a piciorului
  • Pasul rău de mers pe jos
  • Presiune prea mare asupra articulației
  • Purtați încălțăminte strânsă
  • Purtați tocuri înalte pentru perioade lungi de timp în cazul femeilor.
  • Factor ereditar

Arsurile slabe, articulatiile pierdute si tendoanele libere pot provoca, de asemenea, ingropari.

Tratarea unui bunion poate fi dependentă de timp și costisitoare, în special atunci când se utilizează proceduri chirurgicale și de fizioterapie. Nu mai trebuie să vă faceți griji, deoarece Valgomed poate avea grijă de toate problemele legate de bunion.
Cumpara Valgomed cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Ce este Valgomed?

Acesta este un fixativ unic realizat din silicon hipoalergenic de catre chirurgii ortopedici pentru a corecta bunionii atat in etapele lor de formare cat si in proeminenta deformare. Este proiectat astfel încât să poată fi purtat cu orice tip de încălțăminte, deoarece se potrivește strâns cu piciorul de deasupra degetelor de la picioare. De asemenea, se poate ajusta plasarea necorespunzătoare a oaselor fără durere sau procedură chirurgicală.

Acest produs, care a fost supus unor teste clinice și proceduri de laborator, sa dovedit a fi eficient împotriva formării cavităților fluide în jurul zonei afectate. Elimină durerea și disconfortul asociat cu mersul pe jos și previne și corectează vânătăile.

Metoda de acționare a Valgomed

Este realizat dintr-un material flexibil și elastic care este purtat peste degetele de la picioare și protejează pielea degetelor de la periajul unul față de celălalt, eliminând frecare, vânătăi, calusuri și chaffing de piele. Acest lucru permite, de asemenea, zona de piele deja afectată să se vindece în mod corespunzător.

Protecția siliconului a produsului împiedică deformarea ulterioară a osului piciorului. Se aliniază osul afectat de bunionul degetului mare de la degetul mare până la cel de-al doilea vârf, astfel restructurându-l în timp și reducând durerea trăită prin frecare între oase.

Compoziție Valgomed si Ingrediente

  • Silicon: Siliconul este un polimer obținut din elementul silicon, adică nisip. Este produsă de om și produsă prin trecerea prin alte hidrocarburi cu oxigenul fiind coloana vertebrală. Este flexibil, rezistent și poate rezista presiunilor. Este, de asemenea, rezistent la șocuri. Flexibilitatea este necesară deoarece împiedică degetele de la degetele de la o anumită poziție, mai degrabă le permite un moment liber în jurul zonei lor normale.

Este, de asemenea, rezistent la miros și pete. Sudoarea produsă de corp se poate absorbi în majoritatea materialelor, cum ar fi materialele pentru încălțăminte, și le provoacă mirosul după o vreme, dar siliconul nu poate fi colorat sau nu are mirosuri.

Este, de asemenea, un material igienic și hipoalergenic, deoarece nu conține pori pentru ca bacteriile să prospere. Acest lucru păstrează unul sigur din cauza infecțiilor bacteriene la nivelul picioarelor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu poate provoca erupții cutanate.


Cumpara Valgomed cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

De unde poți cumpăra Valgomed în România?

Valgomed pentru a elimina diformitatile valgus poate fi achiziționat direct de la producători vizitând site-ul și plasând o comandă prin completarea corectă a formularului cu detaliile necesare. Producătorii oferă, de asemenea, o garanție de 30 de zile cu o rambursare de 100 de procente dacă se constată o îmbunătățire semnificativă după o utilizare extinsă și adecvată și o perioadă de livrare de 5-10 zile. Nu există nici o taxă de livrare atașată.

Preț Valgomed

Un pachet de Valgomed, cu două fixative conținute, poate fi achiziționat pentru 139 Ron.Prețurile diferă în funcție de locația și cursul de schimb al monedei de cumpărare.

Pareri Valgomed forum

Am 43 de ani și la fel ca mulți alții am avut de suferit foarte mult când m-am plimbat. În tinerețea mea nu m-am gândit niciodată că un astfel de dezastru se poate întâmpla cu mine. Bunionul pe piciorul meu a crescut serios și am încercat diferite tipuri de pantofi pentru a scăpa de durere. Picioarele mele nu se puteau potrivi în nici un pantof! Chiar și acasă nu am avut ocazia să port papuci, pentru că durerea era insuportabilă. Odată am mers la magazin să cumpăr pantofi noi. Am încercat câteva mărci diferite, dar piciorul meu nu se potrivea nicăieri. Am devenit atât de supărat că fata din magazin ma întrebat ce sa întâmplat. I-am spus că am probleme cu picioarele mele și că nu știu ce să fac. Apoi ma recomandat pe Valgomed. Ea a spus că are exact aceeași problemă și că acum totul este bine și poate purta din nou pantofi strânși. Am crezut-o, m-am întors acasă și i-am ordonat imediat lui Valgomed. Acum sunt fericit să vă spun că sunt bine. A ajutat frumos. Am recomandat-o tuturor!

Arina Popescu

Sunt o dansatoare de balet. Nu sunt faimoasă, dar încerc de fiecare dată să “strălucesc” pe scenă. Dar nu este așa de ușor precum se crede. La un moment dat nu pot nici măcar să stau pe degetele de la picioare. Picioarele mele au fost deformate și au rănit foarte mult. Dacă pentru majoritatea oamenilor bunions sunt pur și simplu urât, pentru mine au însemnat sfârșitul carierei mele profesionale. L-am găsit pe Valgomed pentru a elimina diformitatile valgus accidental – unul dintre colegii mei mi-a recomandat-o. Am întrebat ce este și mi-a spus despre acest separator. Mi-a dat chiar și perechea ei pentru a încerca pe picioarele mele. Nu mă așteptam la acest rezultat uimitor. Acum, mă simt bine și dansez la același nivel ca înainte. La un moment dat m-am gândit chiar că ar trebui să spun “La revedere” baletului.

Liliana Stamate

Cumpara Valgomed cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *