Valgomed Σχολια | Τιμή

Rate this post

Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που υποφέρουν από τον Hallus Valgus, γνωστό και ως κότσια. Έρχεται σε διάφορα μεγέθη σε διαφορετικούς ανθρώπους. Από το όνομά του, μπορεί κανείς ήδη να πει ότι συνδέεται με το μεγάλο δάχτυλο που είναι ανατομικά γνωστό ως κότσι. Ορίζεται ως μη αφύσικη διόγκωση ή μάζα που εμφανίζεται στη βάση ενός ποδιού και προκαλεί αρκετές άλλες δυσμενείς συνθήκες στον ασθενή. Αναπτύσσεται όταν το οστό ή ο ιστός στην άρθρωση του μεγάλου ποδιού κινείται εκτός τόπου.

Τα άτομα που υποφέρουν από τον Hallus Valgus δυσκολεύονται να βρουν κατάλληλα παπούτσια. Περπατούν σε δυσφορία όταν περπατούν, ειδικά με παπούτσια. Όταν ένα άτομο έχει κότσια, είναι σχεδόν δύσκολο να προσποιηθεί ότι δεν ανησυχεί γι ‘αυτό, καθώς παρεμβαίνει σε κάθε βήμα εξαιτίας του σημείου που βρίσκεται. Το μεγάλο δάκτυλο φέρει ένα σημαντικό βάρος του σώματος.

Ορισμένες από τις συνέπειες ύπαρξης ενός κοτσιού περιλαμβάνουν πρήξιμο της πληγείσας περιοχής, ερεθισμό του δέρματος γύρω από το δάκτυλο, πόνοι στις αρθρώσεις, ερυθρότητα ή πόνο γύρω από την άρθρωση του μεγάλου ποδιού, πάχυνση του δέρματος κάτω από την άρθρωση και πόνους κίνησης, δυσκολία στην χρήση παπουτσιών, ανάπτυξη αρθρίτιδας στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, ώθηση του δεύτερου δάκτυλου εκτός της θέσης του.

Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη αιτία για τα κότσια, καθώς ένας αριθμός παραγόντων μπορεί να συμβάλει σε αυτό. Παρ ‘όλα αυτά, υπήρξαν περισσότερες περιπτώσεις που αναπτύσσονται λόγω της γενετικής κατασκευής του ατόμου. Οι παράγοντες περιλαμβάνουν:

  • Πλατυποδία
  • Μη φυσιολογική οστική δομή του ποδιού
  • Κακό βήμα για περπάτημα
  • Υπερβολική πίεση στην άρθρωση
  • Οταν φοράτε σφιχτά υποδήματα
  • Όταν φοράτε ψηλά τακούνια για παρατεταμένες περιόδους στην περίπτωση των γυναικών.
  • Κληρονομικός παράγοντας

Χαμηλά τόξα, χαλαρές αρθρώσεις και χαλαροί τένοντες μπορούν επίσης να προκαλέσουν κότσια.

Η θεραπεία ενός κοτσιού να εξαρτάται από το χρόνο και είναι ανάλογα ακριβό, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται χειρουργικές και φυσιοθεραπευτικές διαδικασίες. Ωστόσο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον, καθώς το στερεωτικά Valgomed σε βλαισότητα μπορεί να φροντίσει για όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα κότσια.
Αγορά Valgomed με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι η Valgomed?

Πρόκειται για ένα μοναδικό σταθεροποιητικό υλικό κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη από ορθοπεδικούς χειρουργούς για τη διόρθωση των κοτσιών τόσο στα διαμορφωτικά όσο και στα προεξέχοντα στάδια παραμόρφωσης. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε είδος παπουτσιού καθώς ταιριάζει στενά στο πόδι κάτω από τα δάκτυλα των ποδιών. Μπορεί επίσης να προσαρμόσει την ακατάλληλη τοποθέτηση των οστών χωρίς πόνο ή χειρουργική επέμβαση.

Αυτό το προϊόν που έχει υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές και εργαστηριακές διαδικασίες έχει επίσης αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του σχηματισμού ρευστών κοιλοτήτων γύρω από την πληγείσα περιοχή. Εξαλείφει τον πόνο και την ταλαιπωρία που συνδέεται με το περπάτημα και αποτρέπει και διορθώνει τους μώλωπες.

Πώς λειτουργεί η Valgomed?

Είναι φτιαγμένο από ένα εύκαμπτο και ελαστικό υλικό που φοριέται πάνω από τα δάκτυλα των ποδιών και προστατεύει το δέρμα των ποδιών από την μεταξύ τους τριβή, εξαλείφοντας την τριβή, τους μώλωπες, τους κάλους και το γδάρσιμο του δέρματος. Αυτό επιτρέπει επίσης στην ήδη επηρεασθείσα περιοχή δέρματος να θεραπεύεται σωστά.

Το στήριγμα πυριτίου του προϊόντος εμποδίζει την περαιτέρω παραμόρφωση του οστού των ποδιών. Ευθυγραμμίζει το φλοιό που έχει προσβληθεί από το κώλυμα του μεγάλου δακτύλου στο δεύτερο δάκτυλο του ποδιού, αναστρέφοντάς το με το πέρασμα του χρόνου και μειώνοντας τον πόνο που υφίσταται η τριβή μεταξύ των οστών.

 

Συστατικά του Valgomed

  • Σιλικόνη: Η σιλικόνη είναι ένα πολυμερές από το στοιχείο σιλικόνης που είναι άμμος. Παρασκευάζεται από εμάς και παράγεται με τη διέλευση άλλων υδρογονανθράκων με το οξυγόνο να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά. Είναι εύκαμπτη, ανθεκτική και αντέχει στις πιέσεις. Είναι επίσης ανθεκτική. Η ευελιξία είναι απαραίτητη καθώς εμποδίζει τα δάχτυλα των ποδιών να βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη θέση, και τους επιτρέπει να έχουν ελευθερία γύρω από τις κανονικές τους περιοχές.

Αγορά Valgomed με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
Είναι επίσης ανθεκτική στις οσμές και τα λεκέδες. Ο ιδρώτας που παράγεται από το σώμα μπορεί να απορροφηθεί από τα περισσότερα υλικά όπως τα υλικά παπουτσιών και να τα κάνει να μυρίζουν μετά από κάποια στιγμή, αλλά η σιλικόνη δεν λεκιάζει και δεν προκαλεί οσμές.

Είναι επίσης ένα υγιεινό και υποαλλεργικό υλικό, καθώς δεν περιέχει πόρους για την ανάπτυξη των βακτηριδίων. Προσφέρει ασφάλεια από βακτηριακές λοιμώξεις στα πόδια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν μπορεί να προκαλέσει δερματικά εξανθήματα.

Πού να αγοράσετε Valgomed

Το Valgomed σε βλαισότητα μπορεί να αγοραστεί απευθείας από τους κατασκευαστές με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα και την τοποθέτηση μιας παραγγελίας συμπληρώνοντας σωστά τη φόρμα με τις απαιτούμενες λεπτομέρειες. Οι κατασκευαστές προσφέρουν επίσης εγγύηση 30 ημερών και επιστροφή χρημάτων 100 τοις εκατό, αν παρατηρηθεί σημαντική βελτίωση μετά από εκτεταμένη και κατάλληλη χρήση και περίοδο παράδοσης 5-10 ημερών. Δεν επισυνάπτεται κανένα τέλος παράδοσης.

Μπορούν επίσης να γίνουν παραγγελίες από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως Amazon, EBay, Lazada και OLX. Επίσης, μπορεί να αγοραστεί σε σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα.

Τιμή του Valgomed

Ένα πακέτο στερεωτικά Valgomed, με δύο σταθεροποιητές που περιέχονται, μπορεί να αγοραστεί με 32 Ευρώ. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες της αγοράς.

Κριτικες Valgomed Σχόλια

Είμαι 43 ετών και όπως και πολλοί άλλοι υποφέρω πολύ όταν περπατάω. Στα νιάτα μου δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι ένα τέτοιο κακό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα. Το κότσι στο πόδι μου μεγάλωσε σοβαρά και δοκιμάσαμε διαφορετικά παπούτσια για να απαλλαγούμε από τον πόνο. Τα πόδια μου δεν μπορούσαν να χωρέσουν σε κανένα παπούτσι! Ακόμα και στο σπίτι δεν είχα την ευκαιρία να φορέσω παντόφλες, επειδή ο πόνος ήταν αφόρητος. Μια φορά πήγα στο κατάστημα για να αγοράσω καινούργια παπούτσια. Δοκίμασα μερικά διαφορετικά εμπορικά σήματα, αλλά το πόδι μου δεν ταιριάζει οπουδήποτε. Αναστατώθηκα τόσο που το κορίτσι στο κατάστημα με ρώτησε τι συμβαίνει. Της είπα ότι έχω προβλήματα με τα πόδια μου και ότι δεν ξέρω τι να κάνω. Και τότε μου πρότεινε το Valgomed σε βλαισότητα. Είπε ότι είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και τώρα όλα είναι καλά και μπορεί και φοράει πάλι σφιχτά παπούτσια. Την πίστεψα, επέστρεψα σπίτι και παρήγγειλα αμέσως τον Βαλγκόμντ. Τώρα είμαι ευτυχής και σας λέω ότι είμαι καλά. Βοήθησε φοβερά. Το συνιστώ σε όλους εσάς!

Ζωή

Είμαι χορεύτρια μπαλέτου. Δεν είμαι διάσημη αλλά προσπαθώ κάθε φορά να “λάμπω” στη σκηνή. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Σε ένα σημείο δεν μπορώ να σταθώ καν στα δάχτυλα των ποδιών μου. Τα πόδια μου παραμορφώθηκαν και πονάνε πολύ. Αν για τους περισσότερους ανθρώπους τα κότσια είναι απλά άσχημα, για μένα σημαίνουν το τέλος της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Βρήκα τυχαία το Valgomed – μια από τις συναδέλφισσές μου το πρότεινε. Ρώτησα τι είναι και μου είπε για αυτόν τον διαχωριστή. Μου έδωσε ακόμη και το ζευγάρι της να δοκιμάσει στα πόδια μου. Δεν περίμενα αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τώρα, νιώθω καλά και χορεύω στο ίδιο επίπεδο όπως πριν. Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να πω “Αντίο” στο μπαλέτο.

Ασημίνα

Αγορά Valgomed με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *