Valgomed Beoordeling | prijs

Valgomed Beoordeling | prijs
5 (100%) 1 vote

Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die last hebben van Hallux Valgus, beter bekend als eeltknobbels. Het komt bij mensen in verschillende groottes voor. Uit de naam kan waargenomen worden dat het geassocieerd is met de grote teen anatomisch bekend als Hallus. Het wordt gedefinieerd als een onnatuurlijke vervorming of knobbel die zich op de basis van de teen bevindt en bij de patiënt verschillende andere ongunstige aandoeningen veroorzaakt. Het ontwikkelt zich als het bot of weefsel bij de gewricht van de grote teen zich van plaats verandert.

Voor personen die last hebben van Hallux Valgus is het moeilijk om goed passende schoenen te kopen; Ze lopen ongemakkelijk vooral als ze met schoenen lopen. Wanneer een persoon aan eeltknobbels lijdt, is het moeilijk om er niet bezorgd over te zijn, aangezien het van invloed is op elke stap die ze doen. De grote teen draagt dan ook ​​een belangrijk deel van het lichaamlijk gewicht.

Enkele gevolgen van een eeltknobbel is de zwelling van het aangetaste gebied, irritatie van de huid rond de teen, gewrichtspijn, roodheid of pijn rond het gewricht van de grote teen, verdikking van de huid onder het gewricht en pijn bij beweging, verbreding van de voet en moeite met het dragen van schoenen,  ontwikkeling van artitis in de grote teen, en het uit zijn plaats dringen van de tweede teen.

Een specifieke reden van eeltknobbels kan niet vastgesteld worden omdat er een aantal factoren aan bijdragen. Ondanks dit zijn er meer gevallen van eeltknobbels ontstaan ​​door de genetische samenstelling van de mens. De factoren omvatten

  • Platvoeten
  • Abnormale botstructuur van de voet
  • Slechte wandelstap
  • Te veel druk op het gewricht
  • Het dragen van te strakke schoenen
  • Het dragen van hoge hakken voor lange perioden bij vrouwen.
  • erfelijke oorzaken

Een laag wreef, losse gewrichten en losse pezen kunnen ook eeltknobbels veroorzaken.

Het genezen van een eeltknobbel kan tijd in beslag nemen en bovendien duur zijn, vooral wanneer je chirurgische en fysiotherapeutische procedures gebruikt. Hierover hoef je je nu geen zorgen meer te maken, omdat Valgomed kan zorgen voor al je eeltknobbel gerelateerde problemen.
Koop Valgomed 50% korting op*op de officiële website

Wat is Valgomed?

Dit is een uniek fixeermiddel van hypoallergeen siliconen gemaakt door orthopedische chirurgen om eeltknobbels te corrigeren in zowel hun vormende als prominente vervormingsfasen. Het is zo ontworpen dat het kan worden gedragen met elk type van schoenen, aangezien het dicht bij de voet onder de tenen past. Het kan ook de onjuiste plaatsing van botten aanpassen zonder pijn of chirurgische procedure.

Dit product wat klinische proeven en laboratoriumprocedures heeft ondergaan heeft ook bewezen effectief te zijn tegen de vorming van vochtholtes rond het aangetaste gebied. Het elimineert pijn en ongemak bij het lopen en voorkomt en corrigeert kneuzingen.

Werking van Valgomed

Het is gemaakt van een flexibel en elastisch materiaal dat over de tenen gedragen wordt en de huid van de tenen beschermt van het tegen elkaar te wrijven, waardoor frictie, kneuzingen, eelt en irritatie van de huid worden voorkomen. Dit zorgt er ook voor dat het reeds aangetaste huidgebied goed kan genezen.

De silicone beugel van het product voorkomt verdere vervorming van het teenbot. Het verenigt de met de eeltknobbel-aangetaste bot van de grote teen met de tweede teen en herstructureerd deze na verloop van tijd bovendien vermindert het de pijn die wordt ervaren door de wrijving tussen botten.

Samenstelling van Valgomed

  • Silicone: Silicone is een polymeer dat uit het siliconenelement komt, wat zand is. Het wordt met de hand gemaakt en geproduceerd met andere koolwaterstoffen , waarvan zuurstof de back-bone is. Het is flexibel, duurzaam en kan druk weerstaan. Het is ook splintervrij. Zijn flexibiliteit is nodig om te voorkomen dat de tenen in een bepaalde positie gaan liggen, maar laat ze vrij rond de normale gebieden.

Het is ook geur en vlekvrij. Het door het lichaam geproduceerde zweet kan door de meeste materialen zoals schoenmateriaal opgenomen worden en ervoor zorgen dat ze na een tijdje ruiken, maar siliconen kunnen geen kleuren of geuren bewaren.

Het is ook een hygiënisch en hypoallergeen materiaal omdat het geen poriën bevat waar bacteriën kunnen groeien. Dit houdt je veilig tegen bacteriële infecties aan je voeten. En betekent ook dat het geen huiduitslag kan veroorzaken.

Waar is Valgomed te koop in Nederland

Valgomed  kan direct bij de fabrikanten worden gekocht door hun website  te bezoeken. Een bestelling kan geplaatst worden door het formulier correct in te vullen met de vereiste details. De fabrikanten bieden ook een 30-dagen garantie met 100 procent terugbetaling als er sprake is van een aanzienlijke verbetering na langdurig en adequaat gebruik, en een levertijd van 5-10 dagen. Er worden geen bezorgkosten bijgevoegd.
Koop Valgomed 50% korting op*op de officiële website

Hoeveel kost Valgomed

Een pakje Valgomed, met twee fixatieven, kan gekocht worden voor € 39. De prijzen verschillen afhankelijk van de locatie en de wisselkoersen van de aankoop valuta..

Beoordeling Valgomed

Anneloes

Ik ben 43 jaar oud en net als veel anderen had ik veel last als ik liep. In mijn jeugd had ik nooit gedacht dat zo’n ramp mij zou kunnen overkomen. De eeltknobbel op mijn voeten groeide serieus en ik probeerde verschillende soorten schoenen om me van de pijn te ontdoen. Mijn voeten paste gewoon niet in de schoenen! Zelfs thuis had ik de kans niet om slippers te dragen, omdat de pijn ondraaglijk was. Eens ging ik naar een winkel om nieuwe schoenen te kopen. Ik had een paar verschillende merken geprobeerd, maar mijn voeten konden er niet in. Ik werd zo boos dat het meisje in de winkel me vroeg wat mis met me was Ik vertelde haar dat ik problemen had met mijn voeten en dat ik niet wist wat ik er mee moest doen. En zij heeft mij toen Valgomed aanbevolen. Ze vertelde dat ze hetzelfde probleem had en dat nu alles in orden is en ze weer strakke schoenen kan dragen. Ik geloofde haar, kwam thuis en bestelde meteen Valgomed. Nu voel ik me zo blij dat ik jullie kan vertellen dat het zo goed gaat. Het heeft fantastisch geholpen. Ik beveel het echt aan iedereen aan!

Li Li

Ik ben een balletdanseres. Ik ben niet beroemd, maar ik probeer toch elke keer om op het podium te “stralen”. Het is natuurlijk niet zo makkelijk als het klinkt. Op een gegeven moment kon ik niet eens meer op mijn tenen staan. Mijn voeten waren vervormd en ze deden veel pijn. Als voor de meeste mensen eeltknobbels gewoon lelijk zijn, voor mij betekende het, het einde van mijn professionele carriere. Per ongeluk vond ik Valgomed – een van mijn collega’s had het aan mij aanbevolen. Ik vroeg wat het was en ze vertelde me over deze scheider. Ze gaf me zelfs haar paar om het te proberen met mijn voeten. Ik verwachtte dit geweldige resultaat echt niet. Nu voel ik me goed en ik dans op hetzelfde niveau als vroeger. Soms denk ik wel eens dat ik het ballet bijna”vaarwel” zou hebben gezegd.

Koop Valgomed 50% korting op*op de officiële website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *