Tonus Elast мнения | Цена | Отзиви

Tonus Elast мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Разходка в парка и може да сте сигурни, че ще преброите забележително количество хора, които не вървят изправени поради гръбначни проблеми. Да – виждате хора във формата на S, във формата на числото шест и всички други. Това може да бъде голям източник на дискомфорт за много хора, тъй като има много неприятни преживявания, през които тези, които страдат от изкривени гръбнаци, преминават, най-лошото трябва да бъде болката. Освен силните болки, може да има малко заклеймяване особено когато дисфункцията е станала много подута в сравнение с преди.

Медицински е известно като постурална дисфункция. Това е ситуация, където гръбначният стълб е поставен в такава изкривена поза, където мускулите и гръбнакът трябва да претърпят стрес от това, че са в неестествена поза за дълги периоди. Тъканите, обграждащи гръбнака, са подложени на още повече напрежение. Има много симптоми, свързани с постуралната дисфункция, като:

  • Болка в гърба в горната или долна област
  • Болка във врата
  • Болка в рамото
  • Болка в ръката, която обикновено спира при областта на лакътя
  • Болка в ниските сухожилия
  • Болка в коляното
  • Главоболия
  • Изтощение

Откриването на един от тълпата, страдащи от постурална дисфункция, не е трудно въобще, тъй като доста се забелязва отпусната поза, много окръглените рамене, сгънатите колене и наведената напред глава. Други включват остра арка в кръста, заключени и насочени навътре колене и сочещи назад лопатки на раменете, както и други.

Има много фактори, които могат да допринесат за това. Някои от тях включват да имате заседнал начин на живот, което е, заставане или седене в определена поза за продължителни периоди от време, особено с приложено напрежение, схванатост на ставите, слабост на мускулите около гръбначния стълб, лошо ниво на здравословно състояние, работни изисквания и липса на представа за добра и правилна поза.

Има няколко терапии, насочени към коригиране на постуралната дисфункция, повечето от които са обременяващи, скъпи, отнемащи време и дори болезнени. Някои от които включват ръчен масаж на тъкан, суха иглотерапия, електротерапия, пилатес упражнения и постурално обучение. Наистина няма нужда да преминавате през всичкия този стрес вече, тъй като коректорът за поза Tonus Elast за фигура е тук да ви спаси.
Kупи Tonus Elast с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Tonus Elast

Тонус Еласт е еластична коригираща позата лента, създадена да предотврати и коригира постурална дисфункция, изправяйки гръбначния стълб, докато осигурява висока степен на комфорт на носещия я. Перфектна е и за двата пола, тъй като пасва идеално, без значение от телесната маса, размера и ръста. Създадена е, за да е удобна, гъвкава и да се носи с почти всеки тип облекло.

Интересно, производителите предлага гаранция с връщане на парите, ако максималното ви удовлетворение не е достигнато.

Начин на действие на Тонус Еласт

Заема естествена поза, позволяваща свободата на движение, когато се носи, докато придържа гръбнака на място. По този начин е само въпрос на време да се запомни естествената поза на тялото и бавно да се върне гръбначните в правилната им позиция.

Еластичната лента дава на мускулите допълнителна сила, като осигурява защита при поддържането на гръбначните. Като прави това, мускулите, обграждащи гръбначния стълб ще станат по-силни с времето и ще са способни да поддържат костите в точно правилната поза.

В процеса на подпомагане на мускулите и поддържането на гръбначния стълб в изправност, се намалява болката, която обикновено се изпитва в областите на кръста или гърба и сухожилията.

Съединяващите кости на гръбначния стълб, като лопатките на раменете и ребрата, се нагласят до естествените си пози. Раменните кости вече не изглеждат окръглени и са по-спокойно, докато гръдният кош гарантира, че са постигнати дишане и нормална сърдечна дейност.

Лентите, които минават на кръст през гърба гарантират, че е постигнато високо ниво на комфорт. Елиминира се проблемът лентите да са застанали само на една част от гърба. С кръстосването всички области се запазват еднакво в позите си, тоест се постига изправен гръбначен стълб за няколко седмици.

Състав на Tonus Elast и съставки

Единственото нещо, което върши работа – еластичните ленти.
Kупи Tonus Elast с 50% отстъпка*на официалния сайт
Еластичните ленти не са много по-различни от нормалните ленти, освен че се връщат към позата, след като е приложена сила и осигуряват централизиращ ефект на носителя. Направени са от материали, които не причиняват кожно раздразнение и са достатъчно нежни към тялото, докато са достатъчно твърди, за да предотвратят скъсване или загуба на еластичност.

Как да закупя Тонус Еласт в България?

Лентите за корекция на позата могат да се закупят директно от производителите чрез посещаване на уебсайта и попълване на формуляра за поръчка с изискваните подробности, като име и телефонен номер. За по-малко от петнадесет минути, агент от обслужване на клиенти ще се свърже с вас и вашата поръчка ще бъде доставена за четири дни и плащането ще се направи при доставката.

Може и да се закупи от множество онлайн магазини и дори в медицински магазини и някои супермаркети.

Цена на Tonus Elast

Коректор Tonus Elast може да се закупи за цената на 59 BGN. Към момента има 50% намаление от старата си цена – 118 BGN.

Мнения за Тонус Еласт Отзиви

Свиря на пиано и затова правилната поза е много важна за мен. Никога не съм срещала сериозни проблеми, но по време на представления човек трябва винаги да сяда изправен, понякога за дори повече от един час. Затова, няколко дни преди шоуто използвах продължително коректор Тонус Еласт за фигура. Той заздравява мускулите на гърба ми и ми помага да се чувствам комфортно по време на целия концерт.

Лиса

Никога не съм имал идеална поза и по времето, което прекарах в университета, се влоши дори повече. След завършването, реших да се погрижа за гърба си. Поръчах си коректор на позата от сайта на производителя. Първоначално, не беше твърде комфортно; гърбът се уморява първоначално, но бременността показва, че продуктът работи. След седмица дискомфортът изчезна и за повече от месец употреба, съм уверена да препоръчам коректор на позата също. Наистина направи чудеса.

Фредрик


Kупи Tonus Elast с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *