Titan Gel мнения | Цена

Titan Gel мнения | Цена
5 (100%) 1 vote

Без съмнение пенисът е една от частите на тялото, които повечето мъже биха променили. За мнозина размерът му е причина за непрекъсната липса на самочувствие, което се отразява негативно както на тях, така и на партньорките им. По същия начин слабата и трудно достигната ерекция, наред с недостатъчната издръжливост в леглото, водят до неувереност, която лесно може да се превърне в заплаха за всяка връзка. Тревогата и неспособността да се задоволи жената пък в някои случаи пораждат сериозно напрежение във взаимоотношенията. Мъжете трябва да осъзнаят всичко това, преди да започнат да мислят за лечение.

Недостатъчно голям пенис заради тъканта на органа: Много мъже смятат, че в това се крие целият проблем, но всъщност то е само половината от него. До голяма степен скромният размер на члена се дължи на малкия обем на тъканта му. Корекциите са много трудни и изискват скъпи, болезнени и потенциално опасни хирургически намеси, при това – с не особено големи изгледи за успех.

Недостатъчно голям пенис заради притока на кръв към него: Второто нещо, което влияе изключително много на размера на пениса, е притокът на кръв към него. За това като че ли се говори по-малко, но то е може би по-същественото. Казано накратко – ако кръвообращението не е задоволително, вашият пенис ще бъде по-малък във възбудено състояние. Принципът е същият като при невъзможността да се надуе до краен предел балон. Причината невинаги е, че балонът е прекалено малък, понякога просто е нужно повече въздух, който да го напълни и изпъне. Знаейки това, вече може да си представите как действат добавките на притока на кръв.

Понижено либидо: Може и да не вярвате, че страдате от недостатъчно желание за секс, но, за ваша изненада, с проблема се сблъскват близо 15% от населението на Земята. С него мъжете трудно изразяват любовта си, а и липсата на желание за секс може да навреди сериозно на връзката, тъй като често партньорката си мисли, че не е достатъчно привлекателна и това я кара да страда. В този смисъл всяка съставка, която повишава либидото, се приема за нещо добро.

При всички тези негативни последици, включително емоционални, които малкият пенис носи на мъжа и партньорката му, нищо чудно, че добавките, които се борят с проблема, се превърнаха в голяма индустрия. С толкова много продукти на пазара обаче често е доста трудно да се прецени кой ще подейства и кой не. Простено ви, ако си мислите, че никои не дават резултати. Но все пак трябва да знаете, че има и производители, които са намерили начин да използват силата на природата, за да помогнат на много мъже по света.
Купи Titan Gel с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Titan Gel?

Titan Gel е гел за мъже, който помага да се увеличи размера на пениса. Така и този, който го използва, и партньорката му ще забравят за емоционалните травми, предизвикани от този проблем. Активните съставки на Titan Gel са подбрани така, че да проникват дълбоко в члена, а ефектът им е зашеметяващ. Ето защо, ако искате пенис на порно звезда, който да е дълъг над 20 сантиметра, този продукт може да е отговорът за вас.

Titan Gel има и редица други предимства, които отсъстват при конкурентите му. Той прави мъжете по света по-издръжливи в леглото, осигурява им по-дълъг секс (до 3 часа), а техните половинки са презадоволени. Освен това, и двамата партньори се радват на максимално удоволствие заради по-твърдата и устойчива ерекция.

 Действие на Titan Gel

Активните съставки на Titan Gel проникват дълбоко в пениса и подобряват притока на кръв към него. Притокът на кръв често се подценява като водеща причина за скромния размер на половия орган. Гелът обаче помага до него да достига повече кръв така, че да има възможност да се издува и изпъва. Ерекциите стават по-твърди и по-мощни, което е добре както за вас, така и за вашата партньорка.

Нанасяйки гела веднъж на ден в продължение на един месец, може да очаквате с 5 сантиметра по-дълъг пенис, което ще издигне на нови висоти сексуалния ви живот.
Купи Titan Gel с 50% отстъпка*на официалния сайт

Състав на Titan Gel

Този гел комбинира фундаментално логика и наука. Макар да се знае от дълго време, че притокът на кръв към пениса е сред факторите, които определят неговия размер, това е първият продукт с правилните активни съставки, борещи се адекватно с проблема. Като прониква дълбоко в тъканта на половия орган и подобрява притока на кръв към него, Titan Gel дава възможност на члена да се издува повече, подобно на балон, който преди това е изпускал въздух. Постигнатият по този начин обем несъмнено е естествен, за разлика от уголемяването с хирургически намеси или с помощта на помпички. Други резултати, които този брилянтен продукт дава, са по-силни и по-устойчиви ерекции, които със сигурност ще задоволят както вас, така и партньорката ви, както и дълъг секс, продължаващ до 3 часа без прекъсване. Всичко това неминуемо ще добави липсващата пикантна подправка към вашата връзка.

Къде в България да се купи Titan Gel

В момента гелът се предлага на официалния сайт.

Цена на Titan Gel:

На официалния сайт в този момент Titan Gel е на разпродажба на половин цена. Вместо 160 лева, струва 80 лева.

Мнения за Titan Gel

Павел, 55 години

“На 55 години съм и се страхувах, че съм приключил със секса. Добре, че поръчах гела. С него започна втората ми младост! Правя любов всеки ден и винаги съм готов за още!”

Васил

“Обичам този крем! Направи пениса ми по-дебел и по-дълъг, получавам ерекции много лесно, а оргазмите ми са далеч по-продължителни. Правя секс по 3-4 пъти на нощ!”


Купи Titan Gel с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *