Spanatal pareri | Pret | Cumpăra

Spanatal pareri | Pret | Cumpăra
4.5 (90%) 2 votes

Faptul că noul este un vechi bine uitat, necesită răsturnare și epilare. Sugaring – o modalitate de epilare, care a fost luată de femeile orientale cu mai multe secole în urmă. Desigur, atunci ei au pregătit ei înșiși, dar femeile moderne nu au nevoie de ea. În plus, o vizită la un astfel de maestru nu este accesibilă pentru toată lumea, iar majoritatea doamnelor nu se simt confortabil cu prezența unor persoane din afară cu o asemenea procedură intimă.

Sugaring este o procedură populară de cosmetică care vă permite să scăpați de vegetație nedorită pe corp. Se poate face atât acasă, cât și în salon. Dar dacă în primul caz este necesar să se pregătească o pastă specială, pe care nu o primesc toți, atunci în al doilea este necesar să se plaseze o cantitate considerabilă de bani pentru a avea o piele netedă și atractivă. Cu toate acestea, toate acestea sunt în trecut. La urma urmei, acum există paste pentru Spanatal shugaring pastă, care este simplu și ușor de utilizat la domiciliu.
Cumpara Spanatal cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Metoda de acționare a Spanatal

Complexul Spanatal constă dintr-o pastă și o cremă specială. Pasta inovatoare atenuează structura firelor de păr și întârzie creșterea acestora după o procedură de 5 sau mai multe săptămâni. Agentul poate fi utilizat fără preîncălzire; Are o densitate ideală și lipicioasă.

Pastele funcționează în două moduri, datorită compoziției sale. Unele componente elimină vegetația deja disponibilă. Celălalt este destinat distrugerii foliculilor de păr și ajutării la apariția unor fire de păr noi cât mai târziu, mai subțiri și mai ușoare.

Efectul aplicării se realizează datorită componentelor naturale care sunt cuprinse în compoziția sa. De asemenea, producătorii au avut grijă de gradul înalt de purificare a substanțelor. Din acest motiv, în timpul procedurii, apare aderența maximă la păr. Rezultatul este epilarea rapidă și fără durere.

Crema-îngrijire este necesar pentru a hrăni și calma pielea. Aplicând-o zilnic, veți încetini și, timp de 3-5 luni, opriți permanent dezvoltarea de fire de păr pe corp.

O metodă care va face părul mai subțire și mai puțin vizibilă este îndulcitor, o procedură fără durere, dacă este efectuată de pastă profesională. Realizează următoarele:

Densitatea universală vă permite să utilizați aceleași mijloace pentru a îndepărta atât părul dur, cât și cel mai moale, pe tot corpul și fața. Nu necesită reîncălzire. Păstrează plasticitatea pe toată durata procedurii. În mod ideal, prindeți chiar părul scurt. Nu irită pielea, nu necesită o spălare intensă, nu lasă bucăți pe piele. Are un efect de lungă durată. Următoarea procedură nu poate fi efectuată mai devreme de patru săptămâni.

Aplicarea produsului asigură o epilare sigură și sigură la domiciliu. Nu dăunează pielea, ci oferă îngrijire completă pentru aceasta. Când este utilizat, creșterea părului încetinește considerabil. Și dacă efectuați epilarea cu această pastă timp de un an sau mai mult, puteți să scăpați complet de vegetație pe corp!

Spanatal shugaring pastă nu are contraindicații. Poate fi folosit pentru sensibilitatea crescută a pielii și pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite nu numai pe picioare, ci și pe față, în armpits și zona de bikini.

În general, Paste cucerește rapid și cu încredere lumea. Multe femei au abandonat deja procedurile alese în favoarea acestui paste. Acum, depilarea a devenit nedureroasă, confortabilă, complet confortabilă pentru uz casnic. Fiecare femeie își poate conduce în mod independent picioarele, axile, fața și zona de bikini în ordine. Este suficient să utilizați remedia prezentată o dată pe lună pentru a vă simți încrezător și în largul tău.

Pentru a efectua epilarea pe cont propriu, va trebui să efectuați mai multe manipulări:

Curățați pielea de contaminare sub apă curgătoare, puneți-le cu un prosop și aplicați talc pe ele; Luați o cantitate mică de medicament și aplicați-o uniform cu o bandă împotriva direcției de creștere a părului (faceți acest lucru cu mâinile sau cu o spatulă specială); Așteptați 1-2 minute; Cu o mișcare ascuțită, îndepărtați banda în direcția creșterii părului.

După efectuarea unei astfel de manipulări, producătorul recomandă tratarea pielii cu crema Teloba Neo.

Compoziție Spanatal si Ingrediente

  • Fructoza și glucoza din zahăr din trestie braziliană, datorită acestor componente, pasta este ușor de aplicat pe piele și își păstrează elasticitatea.
  • Extract de coaja de nucă, pătrunde adânc în epidermă, ajungând la folicul, diminuând structura părului și încetinind creșterea.
  • Sucul de lămâie, ajută la eliminarea pigmentului părului, făcându-l mai ușor și invizibil pentru ceilalți. În plus, sucul de lamaie distruge treptat structura lor, din cauza căreia chiar și părul rigid se transformă în puf după mai multe ședințe.

De unde poți cumpăra Spanatal în România?

Un număr mare de mărfuri false există pe piață astăzi și au fost divorțate, prin urmare, să fie mai atenți și foarte atenți la astfel de produse. Pastele originale pot fi accesate pe site-ul web al mărcii. Se recomandă să cumpărați produsul NUMAI de pe site-ul său oficial.
Cumpara Spanatal cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Preț Spanatal

Prețul pastelor este echivalent cu 39 €. A fost făcută o reducere de 50% din prețul anterior de 78 €. Profitați acum și cumpărați înainte ca stocul să fie epuizat. Se recomandă să cumpărați pe site-ul web al produsului pentru a evita produsele contrafăcute. De asemenea, pe site-ul web, sunt oferite numeroase reduceri.

Pareri Spanatal forum

Liliana J., 34 ani

Mi s-a dat o pastă, care m-a mulțumit – aceasta este compoziția și, spre deosebire de ceară, nu trebuie să fie încălzită. În general – nu rău, dar după ce părul meu crește, nu prea mult, dar încă neplăcut. Apoi trebuie să vă frecați picioarele cu un prosop dur, care doare!

Otilia V., 29 ani

Foarte convenabil de utilizat, are o compoziție naturală și nu necesită preîncălzire înainte de utilizare. Efectul procedurii după utilizarea acestei paste rămâne o perioadă lungă de timp. Singurul lucru care este păcat este că pasta nu este vândută în mod liber.

Concluzie Spanatal shugaring pastă

Avantajele acestui produs pot fi spuse fără sfârșit. Pornind de la compoziția naturală și terminând cu ușurința utilizării. În plus față de depilare direct, acest produs oferă îngrijire complexă a pielii. Dacă îl folosiți în mod regulat, în 3-5 luni, părul va deveni ușor, epuizat și abia vizibil. Dar dacă veți continua să folosiți timp de până la un an sau mai mult, puteți uita pentru totdeauna de părul nedorit pe suprafața pielii.
Cumpara Spanatal cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *