Slimmer Spray мнения | Цена

Slimmer Spray мнения | Цена
5 (100%) 1 vote

Освен че е твърде вероятно да не се чувствате добре и приети навсякъде и от всички, наднорменото тегло може да Ви създаде и други неприятности – например да си намирате трудно дрехи или те да не ви стоят добре, да е не може да участвате в дейности, в които връстниците ви се включват с лекота, без да полагате свръхусилия, и т. н. Здравословните проблеми, свързани със затлъстяването, са дори още по-страшни. Лекарите винаги съветват пълните хора да правят упражнения или да се хранят по-разумно, но ние знаем колко стресиращо може да бъде всичко това. При нормални обстоятелства да започнете диета е най-логичното решение, но спазването й не е никак лесно, нали?

Някои от проблемите, свързани със затлъстяването, са:

 • Риск от сърдечни заболявания: Сърцето е един от най-важните органи и трябва да функционира правилно и да изпомпва адекватно кръвта, за да е добре кръвоснабдено цялото тяло. Затлъстяването обаче натоварва сърцето, белите дробове и останалите органи, а това може да доведе до инфаркти, запушвания на артериите и нарушения на кръвния поток.
 • Болки в ставите: Обикновено хората с наднормено тегло страдат от ставни болки, особено след като ходят на дълги разстояния. Така е, защото излишните телесни мазнини, които се натрупват, натоварват костите, без да им осигуряват нужната подкрепа. Това прави ставите по-неустойчиви и слаби и причинява неприятни ставни проблеми.
 • Риск от инсулт: Инсултът се получава, когато притокът на кръв към мозъка внезапно се прекъсне. Представлява голям риск за хората с наднормено тегло, защото излишните мазнини създават напрежение във вените и могат да възпрепятстват кръвния поток в различни части на тялото. Опасно е, а причинява и подувания на различни места.
 • Диабет: Диабетът се появява, когато захарта в организма стане прекалено много, за да се преобразува инсулинът в глюкоза. Излишните мазнини при затлъстелите хора могат да се превърнат в захар и така да се стигне до диабет. Ето защо те са изложени на висок риск от това заболяване. Ако се разболеят, ще трябва да ограничат храните, които консумират.
 • Затруднено дишане: В някои моменти наднорменото тегло е причина за недостиг на въздух заради допълнителното натоварване на белите дробове и дихателните пътища. Белите дробове се свиват и раздуват трудно. Обикновено се случва при катерене или ходене на дълги разстояния.
 • Освен изредените по-горе здравословни проблеми, съществуват и други, които са свързани с наднорменото тегло, например сексуални смущения, вариране на нивата на холестерола, трудна подвижност, депресия, безсъние, затруднено забременяване, слаба имунна система и т. н.

За да ги избегнете, без да се налага да се подлагате на екстремни диети или да правите изтощителни упражнения, Вие се нуждаете от Slimmer spray.
Купи Slimmer spray с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Slimmer spray?

Slimmer spray е уникална комбинация от силни антиоксиданти, малки дози кофеин и фукус (кафяви водорасли). Тези съставки изгарят мазнините, понижават нивата на холестерола в кръвта, намаляват драстично апетита, предпазват от ненужна консумация на храна, изчистват тялото от токсини и излишни течности. Осигуряват и свеж дъх.

Трябва само да взимате препоръчителните дози всеки ден и бързо ще забележите видими промени. Производителите обещават да отслабнете с 5 кг след пет дни непрекъсната употреба. Спреят може да се комбинира с малко физически упражнения, които да помогнат за загубата на нежелано тегло.

Начин на действие на Slimmer spray

Когато се впръсква в устата, спреят се абсорбира от кръвния поток, който преминава през кръвоносните съдове под езика. Така с кръвообращението съставките му достигат до всички мастни запаси в тялото. L-карнитинът, включен в състава на този продукт, изиграва най-голяма роля за изгарянето на мазнините.

Съставките на спрея помагат също така за намаляване на апетита – ще приемате по-малко храна, включително по-малко храни, богати на мазнини.

Състав на Slimmer spray

Произведен е от активни съставки като L-карнитин, фукус (кафяви водорасли), екстракт от червено грозде, витамин В1, витамин В6 и други.

 • L-карнитин: Тази аминокиселина помага за превръщането на мастните запаси в енергия, която да се използва в метаболизма. Топенето на мазнините може да се ускори с физически упражнения след използване на спрея, който благоприятства и разширяването на кръвоносните съдове за по-ефикасно отслабване.
 • Червено грозде: богато е на хидроксилимонена киселина, която предотвратява превръщането на въглехидратите в мазнини. Намалява глада за сладко, защото успокоява нервите.
 • Фукус (кафяви водорасли): Основната функция на това лечебно растение е, че превръща мазнините в енергия. Подобрява и сърдечно-съдовата дейност, осигурява на организма повече полезни хранителни вещества и витамини и укрепва имунитета. Предотвратява също така ранното остаряване.
 • Витамин В1: Витамин В1 предотвратява натрупването на излишни мазнини, укрепва имунитета и подтиска глада.
 • Витамин В6: Витамин В6 изчиства добре тялото от токсините. Така Вашата кожа ще изглежда по-млада и по-свежа. Известен е още с това, че подпомага храносмилането.

Къде в България може да се купи Slimmer Spray

Този продукт може да се поръча директно от производители на уебсайта, достатъчно е само да попълните във формата Вашите имена, местонахождение и телефонен номер.
Купи Slimmer spray с 50% отстъпка*на официалния сайт
Някои други онлайн магазини също предлагат спрея на различни цени.

Колко струва Slimmer Spray?

Една опаковка Slimmer Spray струва 69 лева. Цената може да варира, в зависимост от местоположението и промените на валутните курсове.

Мнения за Slimmer Spray

Трябва само да знаете кога да спрете и да го направите. Казвам ви го от личен опит. Отслабнах с 10 килограма, но исках да сваля още. Бях изключително мотивирана! Отслабнах с 16 килограма и исках да сваля още 5, но тогава се намеси съпругът ми и не ми позволи. Каза, че не иска из къщата да се разхожда вейка. Сега съм му много благодарна за това!

Използвах и Slimmer Spray. Той е най-мощното средство за изгаряне на мазнини в света! Всъщност се чудя защо все още има хора, които не са чували за него?

Купи Slimmer spray с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *