Revitalum Mind Plus Mnenje | Cena | Vtis

Revitalum Mind Plus Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Z leti pride pri starostnikih, do vedno bolj pogostih motenj spomina. Na neki točki lahko postane zelo hudo in se primerja z amnezijo. Nekateri se pri kupovanju v trgovini, brez nakupovalnega seznama ne morejo spomniti niti najbolj osnovnih stvari. Treningi spomina in koncentracije uživajo vedno večjo popularnost med ljudmi, zlasti po 45. letu starosti, pa tudi pri starejših. Prav to se najpogosteje pritožujejo nad zmanjšano mentalno funkcijo: te osebe med drugim pozabljajo imena in priimke ter imena navadnih predmetov.

Imajo problem z elokventnostjo, trpijo zaradi pomanjkanja energije in imajo v najslabšem primeru črne misli.

Strokovnjaki opozarjajo, da imajo človeški možgani svoje omejitve. Sodeč po študijah naj bi vsaka oseba po 45. letu starosti začela paziti na spomin, če ne želi imeti Alzheimerjeve bolezni ali senilne demence. Sliši se nevarno, vendar to potrjujejo tudi raziskave narejen v ZDA. Rezultati so zaskrbljujoči, saj je skoraj 80% ljudi (starejši) opozorilo na težave s spominom. Na slabše delovanje možganov ne vpliva samo starost ampak tudi hitra hrana, onesnažen zrak, obilica novih tehnologij, hitenje in stres, v katerem živi današnji človek.
Kupi Revitalum Mind Plus z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Revitalum Mind Plus?

Revitalum Mind Plus tablete se nanaša na prehransko dopolnilo, ki se uporablja za pomladitev in obnovo spomina pri ljudeh. Namenjen je izboljšanju spomina pri človeku. Ta nova metoda samodejno vpliva na delo in regeneracijo nevronov, npr. živčnih celic.

Zahvaljujoč temu, začne živčni sistem in njegov najpomembnejši del, možgani, delati s polno paro. S tem se ne rabite obremenjevati. Ne boste občutili bolečine ali neudobnosti in verjetno ne boste niti ugotovili, da vaši možgani delujejo učinkoviteje.

Način delovanja Revitalum Mind Plus

Revitalum Mind Plus za izboljšanje spomina temelji na aktivnih snoveh, ki spodbujajo možgane. Bogat je z amini, fitosteroli, vitamini in antioksidanti. Njihov učinek je večnamenski. Mind Plus spodbuja koncentracijo, učenje, kognitivni proces ima pozitivne učinke na cirkulacijo krvi in ​​psihomotorno koordinacijo. Izdelek je enostaven za uporabo in vključuje naslednje korake;

Vzemite Revitalum dvakrat dnevno. Pred zajtrkom in pred večerjo. Priporočen čas uporabe je 3 mesece. Pri pravilni uporabi, bo izdelek dosegel naslednje:

  • Izboljša spomin za 50%
  • Omogoči boljši spomin že v 4 dneh
  • Poveča energijo za 80%
  • Odpravi glavobole in težave pri spanju
  • Podaljša sposobnost učenja za 1/3

Skozi čas se v našem telesu pojavi vedno več prostih radikalov, ki uničujejo živčne celice po celem telesu. Sami jih ne boste nikoli odpravili. Telesu takšnih učinkovitih snovi preprosto ne morete zagotoviti. Ta formula nevtralizira delovanje prostih radikalov in vam omogoča pomladitev uma. Prav tako poveča raven energije. Po nekaj dneh se bo vaša energija nenadoma povečela. To bo trajalo do deset dni, nato bo raven energije stalna in vsak dan boste lahko uživali  80% več energije.

Sestava Revitalum Mind Plus

Glavna aktivna sestavina je sojin lecitin – snov, ki izhaja iz sojinega olja. Bogat je z maščobnimi kislinami, ki sestavljajo možgane. In ne samo to: že pred 4000 leti so duhovniki v Indiji uporabljali sojo kot eliksir za izboljšanje spomina.
Kupi Revitalum Mind Plus z 50% popustom*na uradni spletni strani
Ni čudno – to je edina snov na svetu, ki daje možganom popoln delež hranil.

Vitamin D prav tako spodbuja spomin in s tem odpravi temačne misli. Vendar kje najdemo najmočnejše variacije te snovi ali vitamina D3? Njegov bogat vir izhaja iz Indije in Šri Lanke – Gotu kola, ki se imenuje tudi “tigrova taca”. Gotu kola se že stoletja uporablja kot naravni antidepresiv.

Naslednja sestavina je Ginkgo biloba (znana kot najdje živeča rastlina na Zemlji). Vsebuje edinstveno molekulo, ki ne le odpravlja škodljive proste radikale, temveč tudi dopolnjuje energijo in osredotoči um.

Naslednja aktivna snov je ekstrakt zelenega čaja. Zaradi svojih edinstvenih hranilnih sestavin zeleni čaj pomaga obvladati stres in čustveno napetost, ima pa tudi spodbujevalni učinek. Ta komponenta bo še posebej pomembna za osebe, ki se ukvarjajo z duševnim delom.

Kje kupiti Revitalum Mind Plus v Sloveniji

Revitalum Mind Plus za izboljšanje spomina je na voljo na uradni spletni strani izdelka. Stranka na spletnem mestu odda naročilo in nato prejme telefonski klic. Blago je dostavjeno preko navadne ali kurirske pošte.

Stranka navede ime, lokacijo in telefonsko številko. Rok dobave je za Tajsko krajši od 7 dni od datuma naročila, v drugih regijah pa prejmete izdelek v roku 14 dni. Kliknite »Dodaj v košarico« in izpolnite obrazec na naslednji strani. Paket je običajno dostavljen v roku 2-3 dni. Potem boste presodili, če vam izdelek odgovarja. Če niste 100% zadovoljni, preprosto pošljite prazno embalažo izdelka na povratni naslov in prejmite vračilo denarja – brez kakršnih koli vprašanj.

Cena Revitalum Mind Plus

Revitalum Mind Plus tablete stane 39 € na uradni spletni strani. Prejšnja cena je bila 59 €. Znižanje za 20 € je ponujeno le danes, kot promocija mazila. Dostava izdelka je po celem svetu in v roku 14 dni po oddanem naročilu.

Mnenje Revitalum Mind Plus vtis

Juana Varela, 69 let

Do nedavnega nisem bila srečna. Nisem hotela zapustiti hiše, ker sem se bala, da bom pozabila, kako se vrniti. Ko, sem začela zdravljenje s tem izdelkom, so se vsak dan pojavile spremembe.

Prva, ki jih je opazila, je bila moja hči. Dodatek mi je dal še eno mladost!

Susana Borrego, 54 let

Imela sem veliko težav s spominom in koncentracijo. Zato sem vedno manj hodila ven s prijatelji, saj jih nisem hotela obremenjevati. Ko sem čakala zdravnika sem slišal za ta dodatek. Odločil sem se, da ga poskusim. In tega ne obžalujem! Zdravila sem se le tri tedne in že čutim, da mi pri pogovoru ne primanjkuje besed. Zdaj sem na zabavah v središču pozornosti.

Zaključek

Ni vam treba trenirati možganov ali paziti na dieto. Edina stvar, ki jo morate storiti, je, da vzamete kapsule  2-krat na dan. Eno pred zajtrkom, drugo pred kosilom, potem pa uživajte ob povrnitvi intelekta.

Kupi Revitalum Mind Plus z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *