RealQUIT vélemények | Ára | vélemény

RealQUIT vélemények | Ára | vélemény
3.5 (70%) 2 votes

Az Amerikában élő lakosok egyik legnagyobb problémája a dohányzás kultúrájának beszűntethetetlensége. Bár a dohányzás nem egészségügyi szokás az emberek körében, mégis, sokszor a napi rutin szerves részét képezi. Úgy tűnik, egyes emberek számára lehetetlen nélküle létezni. Számos függő szerint a cigarettázás elvonja a figyelmet a stressztől, ám épp ezért gyakran oda sem figyelnek a csomagolásokon található figyelmeztetésekre és mértéktelen használatba kezdenek. Természetesen megannyi módszer van a dohányzás csökkentésének kialakítására, de ezek csak 35%-ban segítettek redukálni azt.
Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a RealQuit?

Mint minden esetben, a dohányzás is egy olyan súlyos függőség, amire ha valaki rászokik, nagyon nehéz leállni vele. Léteznek természetesen olyan alternatívák, mint pl. a rágó, szmos tabletta, tapasz, hipnózis, stb. amik számos ígérettel kecsegtetnek, de valahogy egyik sem működik olyan hatékonyan, mint a RealQuit dohányzás ellen elnevezésű termék, ami ezektől teljesen különböző úton működik.

A termék ugyanis mágneses bioenergetikát használ, ami a vággyal való harc leküzdésében és az azon való felülkerekedésben segíti a delikvenseket. Ez a módszer egyetlen, a piacon található termék működésében sem figyelhető meg. A többi termék használata ugyanis gyakorlatilag abszolut nullás eredménnyel jár a hatékonyság tekintetében.

Hogyan hat a RealQuit?

A mágnesek RealQuit hatékonysága elsősorban is a bioenergetika és az akupresszúra kölcsönös együttműködésében rejlik. A mágnesek speciális vezetékekkel vannak ellátva, amely teljesen biztonságosan illeszkedik a fül területeire. Az érzékeny bőrrel rendelkező emberek ezúton is megnyugodhatnak, mivel a mágnesek az érzékeny bőrre is hatással vannak, és nincs semmiféle mellékhatásuk sem a fülre, sem a test többi részére. A mágnesek kölcsönös vonzást gyakorolnak egymásra, ill. enyhe nyomást gyakorolnak a fül bizonyos pontjaira.

Az akupresszúrás terápia a betegségek oly módon történő gyógyításával foglalkozik, hogy a test különféle pontjaira gyakorol nyomást. Az emberi testen számos olyan pont található, amelyek külön szervekhez kapcsolódnak, vagy különféle betegségek gyógyításának forrásai. A fülben is számos ilyen pont létezik, a mágnesek pedig akupresszúrás elven működnek, ennek köszönhetően megszűnik a dohányzás iránti belső vágy

A RealQuit összetétele

. A biokatív mágnesek egy tekercsekből álló, 24 karátos arany-réteget tartalmaznak, segítségükkel bármilyen allergiás reakciótól megóvható a használójuk. A mágnesek a fül bizonyos pontjaiban rögzítődnek, amelyek endorfint termelnek, ezáltal megszűnik a nikotin utáni vágyakozás.
Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hol kapható RealQuit

Fontos tudni, hogy a termék a mögötte húzódó tudomány miatt ennyire különleges. Hatékonysága az 1950-es években felfedezett aurikuláris terápiában rejlik, mely szabadalmaztatott, hitelesített és jóváhagyásra került. A belső fül neurológiai módon kapcsolódik a test többi részéhez, a terápia megnyugtatja az idegeket, csökkenti a fájdalmakat, és végül, de nem utolsó sorban leállítja a dohányzás iránti vágyat. A technika főleg Kínában volt népszerű, de mostanra a hivatalos weboldalról mindenki számára elérhetővé válik.

A RealQuit ára

A weboldalon a hivatalos ár 9900 Ft, de ez csak akciós ár. Az eredeti sokszor 19800 Forintra is rúghat, Az árak weboldalanként változhatnak. Az árkülönbözetek okai lehetnek pl. a terméket kibocsátó ország árfolyama, az online vásárlási helyek feltételei különféle országokra nézve. A hivatalos weboldalon sokszor találkozni promóciós árakkal, és leértékelésekkel. Amit a felhasználók tehetnek: látogassák meg a weboldalt, klikkeljenek a megrendelés gombra, töltsék ki az űrlapot olyan információkkal, mint név, lakcím, város, e-mailcím, és telefonszám.

Az ország egész területén ingyenes a kiszállítás, és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálnak. Fizetni csak a csomag átvétele után lehet, kézpénzzel. A kiszállítási idő 3 nap körül mozog.

Vélemény RealQuit vélemények

Néhány vélemény a megelégedett felhasználók tollából:

Mária szerint: “Néhány sikertelen próbálkozás után tudtam-éreztem, hogy ez lesz a végső megoldás kulcsa. Ez a harmadik napom. Nem is hittem volna, hogy ki tudok szállni a RealQuit dohányzás ellen segítségével, úgyhogy nagyon hálás vagyok, amiért kipróbálhattam. A férjemnek még nem sikerült leszoknia, de azt ígérte, hamarosan ez is bekövetkeizk. Eddig a házban harapni lehetett a füstöt, mára azonban szinte alig lehet érezni. Egyébként mélylégzőtechnikákat is használok, úgyhogy közel 45 év dohányzás után végre elmondhatom, hogy elég volt! Noha sokszor úgy éreztem, nem vagyok más csak egy szerencsétlen lúzer, akinek még ez sem sikerül. Örülök, hogy ilyen olcsón hozzájuthattam. Köszönöm, hogy elolvasta! Megyek is takarítani! Sok szerencsét mindenkinek!”

Anna szerint: “A dohányzás elhagyásának nagyon sok előnye ismert! Noha ezek sosem szolgáltak erős motivációval a számomra. Mindig találtam valami újabb kifogást arra, hogy hogyan ne…, ezért újabb és újabb csomag cigarettákat vásároltam. De most végre leálltam! Meguntam az állandó füstszagot a ruhámon, és a hajamon, a nehéz légzést, a titkolózást. Abbahagytam. Ezzel magmanak is jót teszek, és talán másoknak is. A mágnesek RealQuit előnyei hihetetlenül jól megmutatkoznak időről időre, míg végül tökéletesen füstmentes életet kapunk általa cserébe.”
Vasarlas RealQuit 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *