Psorilax vélemények | Ára

Psorilax vélemények | Ára
5 (100%) 1 vote

Pikkelysömörtől szenved? Viszket a fejbőre és nem tud tőle megszabadulni? Nehézzé vált a munka és tanulás közbeni koncentrálás? A fájdalom és viszketés csökkentette önbizalmát? Nem szeret barátaival lenni? Csökkentette szociális életét? Ne aggódjon, itt a megoldás. A fájdalmas napoknak vége. Mindezt a Psorilaxnak köszönje.
Vasarlas Psorilax 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Psorilax?

Egy orvosi termék, repcemag olaj alapú, hidratáló krém. A pikkelysömör extrém bőrszárazság miatt alakulhat ki bizonyos testrészeken. Főként a fejbőr és a könyökök érintettek. A krém szinte azonnal csökkenti a viszketést és javítja a vérkeringést. Minden fokú pikkelysömörre tesztelve. Csökkenti a pirosodást és gyulladást. A népesség kb 4%-ka szenved pikkelysömörtől. A százalékok igazándiból magasabbak, de gyakran keverik össze az ekcémával. Főként 20 éves kor alatt jelentkezik, de nem kizárólag. A pikkelysömör a vér gyulladását következően alakulhat ki. Akkor jelentkezik, ha egy bizonyos sejt elburjánzik a bőrfelület alatt, ami bőven a normális szint fölött van. Genetikai és környezeti hatások is kiválthatják.

A genetikai megbetegedések jóval ritkábbak, mint a környezetiek. Egy pár dolog, amely pikkelysömörhöz vezethet:

  • Stressz
  • Fertőzött bőrbetegség
  • Gombás vagy bakteriális fertőzés
  • Rovarok, vagy főként bogarak harapása
  • Bizonyos gyógyszerek mellékhatása.

A Psorilax kenőcs 50 ml-es kiszerelésben vásárolható. Egy tubus elengedő ahhoz, hogy örökre eltüntesse a pikkelysömörét. Szinte azonnal érezhető a hatása. A krém működése – A krémben jelenlévő bioaktív részecskék aktiválódnak és megkezdik hatásukat, amint a fertőzött bőrfelületre jutnak. A megfelelő hatás elérése érdekében, kövesse a következő lépéseket – 1. Fürödjön meg, vagy mossa meg szappanos vízzel az érintett területet. 2. Vigyen fel nagyon kevés krémet a felületre. Ne masszírozza be, csak finoman nyomkodja a területre és hagyja állni. 3. Bizonyosodjon meg róla, hogy legalább 15-20 percig áll bőrén a kenőcs és még véletlenül se törlődjön le a felületről. Ennyi idő szükséges a krémnek, hogy a bőr mélyebb rétegeibe hatoljon és megkezdje hatását. Napi kétszeri használata ajánlott. Reggel és este, közvetlen lefekvés előtt.

Mi a krém összetétele?

A Psorilax 100%-ban természetes összetevőkből készült és csakis kiváló alapanyagokat használtunk elkészítése során. Szigorúan figyelünk rá, hogy a krém elkészítését és csomagolását steril körülmények között végezzük.
Vasarlas Psorilax 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A krémben található összetevők:

  • Whey protein: Mert a bőr sérült és gyulladt. Ez azt jelenti, hogy csökken a testben található protein mennyisége. A termékben található Whey protein ezt kompenzálja és segíti a bőr gyógyulását, csökkentve a pikkelysömör újbóli kialakulásának esélyét.
  • Kandelilla viasz: Egy kizárólag napraforgó olajból készült viasz, ami a gyógyító hatásairól ismert. A bőr könynen felszívja azt és mélyen hidratál. Megakadályozza a szárazság újbóli kialakulását.
  • Shea vaj: A Shea vaj csökkenti a gyulladást. Nem csak a pikkelysömört, de a bőrkiütéseket és allergiás bőrelváltozásokat is megszünteti. Használata pikkelysömör nélkül is erősen ajánlott, az egészséges bőr elérése céljából.
  • Repce olaj: A Repce olaj erős regeneráló hatású. Magas számban található meg benne B6 vitamin, foszfor sav, B12 vitamin, magnézium, kálium, mindez pedig segíti a sejtképződést és javítja a sejtfalakat. Tartalmaz cinket, amely elősegíti a gyógyulást.
  • Dihidroavenantramid D: Megfelelő zsírokat tartalmaz. Zabfélék biológiailag aktív hatóanyagainak innovatív kivonata, mely csökkenti a gyulladást és megszünteti a viszketést.

Hol vásároljon Psorilaxot Magyarországon?

A gyártó hivatalos weboldaláról rendelheti meg a terméket.  A magas kereslet és 100%-ban tesztelt eredményei miatt, a gyártók akcióás áron kínálják a terméket. Az 50ml-es kiszerelése a terméknek eddig 23800 FT-os áron volt elérhető, de most megrendelheti 11900 FT-ért. Rendelje meg most és búcsúzzon el a viszketéstől.

Psorilax vélemények

Bianca, 19

Sokat aggódtam a hátamon lévő plakkos psoriasis miatt. Nem tudtam aludni, tanulni, enni, mert a folyamatosan viszketett. Hálás vagyok, hogy anyám, aki hallott a krémről, ragaszkodott hozzá, hogy próbáljam ki. Most rendszeresen használom a Psorilax ot és már nem viszketek és a bőröm kinézete is sokat javult! Három hónapja használtam először, azóta nem is jött vissza a pikkelysömöröm. Visszakaptam az önbizalmam és új barátokat is szereztem. Köszönöm, Psorilax!

Krisztián, 32

Ennek a krémnek egy csomó előnye van. Előrehaladott szakaszában volt a pikkelysömör a hasamon. Miután elkezdtem használni a Psorilax krémet, úgy éreztem, a pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkeztek. A gyulladásos folyamat leállt, a bőrömön foltok és kiütések egyre kisebbek lettek, a repedések meggyógyultak, a bőr egyre lágyabb és világosabb lett. Kövesse a használati utasítását a Psorilax krémnek, és látni fogja, hogy a pikkelysömör valóban gyógyítható!

Összegzés

A Psorilax egy remek termék, amely az összetevőinek hála egyszerűen és olcsón gyógyítja pikkelysömörét. A krém rendszeres használata sokat javít állapotán. Hónapok, vagy akár hetek után a hatása láthatóvá is válhat.

Minél hamarabb szüntesse meg a viszketést. A pikkelyösmör nem életveszélyes, de biztosan nem csak a bőr egészségét befolyásolja. Egészséges étkezés, a krém, és mondjon búcsút örökre a pikkelysömörnek!

Vasarlas Psorilax 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *