Psorilax Testimoni | Harga | Ulasan

Psorilax Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

Adakah anda seorang penghidap psoriasis? Adakah kulit kepala anda gatal dan anda tidak mampu berhenti menggarunya? Tidak dapat memberi tumpuan terhadap pelajaran atau pekerjaan? Adakah kegatalan dan kesakitan itu telah mengurangkan keyakinan diri anda? Tidakkah anda gemar keluar bersama kawan-kawan anda? Adakah anda telah kurang berinteraksi sosial? Usah bimbang, ini adalah penyelesaian untuk anda. Zaman kesakitan kini telah berakhir. Semuanya terima kasih kepada Psorilax.
Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah Psorilax?

Psorilax daripada psoriasis ini adalah berubat, berasaskan minyak germa gandum yang mampu melembapkan kulit. Psoriasis berlaku disebabkan kekeringan ekstrim di tempat-tempat tertentu pada tubuh badan. Ianya biasanya berlaku pada siku dan kulit kepala. Psorilax krim ini meberi kelegaan segera untuk keradangan dan menormalkan peraliran darah ke tempat-tempat tersebut. Ianya terbukti untuk merawat psoriasis dari segala tahap keparahan dan keekstriman. Ia juga mengurangkan kemerahan dan melegakan iritasi. Lebih kurang 4% daripada jumlah populasi menderita disebabkan psoriasis. Peratusan sebenar adalah lebih tinggi kerana ianya kadangkala didiagnos sebagai ekzema. Ia selalunya berlaku kepada golongan di bawah 20 tahun dengan seramai 70% dari populasi ini menghidapi pelbagai darjah psoriasis. Psoriasis berpunca daripada keradangan dalam darah. Ia berlaku apabila sel-sel dihasilkan di sesuatu kawasan pada kulit dengan lebih banyak daripada normal. Faktor ini boleh disebabkan oleh genetik atau persekitaran.

Kes-kes genetik adalah lebih jarang berlaku berbanding persekitaran. Beberapa faktor persekitaran yang boleh membawa kepada psoriasis adalah:

 1. stres
 2. jangkitan kulit yang cedera
 3. jangkitan – sama ada bakteria atau kulat
 4. gigitan serangga terutamanya pepijat
 5. ubat-ubatan tertentu seperti antimalarial, quinidine

Psorilax dikeluarkan dalam isipadu 50ml. Satu tiub adalah mencukupi untuk melegakan gejala dan kesan psoriasis buat selamanya. Ia melegakan gejala dengan segera serta membawa kelegaan.

Kaedah tindakan krim ajaib ini – partikel bioaktif minit yang ada dalam krim ini memulakan tindakannya sejurus menyentuhi kulit yang terjejas. Untuk mengaplikasikan krim yang melegakan ini, langkah yang berikut haruslah diikuti:

 1. Mandi atau basuh tempat yang berkenaan dengan sabun dan air.
 2. Ambil krim dalam jumlah yang sedikit sahaja dan sapukan pada tempat yang berkenaan. Jangan urut, sebaliknya calitkan sedikit-sedikit dan biarkannya.

3.Pastikan untuk sekurang-kurangnya 15-20 minit; elakkan dari melakukan perkara yang boleh menanggalkan krim tersebut. Ini ialah masa yang diperlukan untuk krim tersebut masuk ke dalam sel-sel kulit dan menghidratkannya. Gunakannya dua kali sehari, sebaik-baiknya pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.

Bahan-bahan Psorilax

Psorilax daripada psoriasis ialah 100% organik dan diperbuat daripada ramuan berkualiti gred A. Jagaan rapi adalah diambil di mana semua aktiviti pemprosesan dan pembungkusan dilakukan dalam keadaan yang steril dengan sentiasa mengambil kira kondisi kulit pesakit psoriasis yang sensitif.

Ramuan-ramuan yang ada ialah:

 1. Protein whey. Apabila kulit cedera dan mengalami keradangan, ia bermaksud anda kehilangan protein. Protein whey di dalam Psorilax krim ini bertindak sebagai protein tambahan dan menggalakkan pertumbuhan, pembahagian, dan pembangunan sel.
 2. Waks candelila. Waks candelila ialah waks bunga matahari asli yang terkenal dengan ciri-ciri penyembuhan. Ianya senang diserap oleh sel-sel kulit, merapikan dan melembapkan secara mendalam. Ia selalunya digunakan untuk merawat kulit kepala yang kering dengan menyaluti kulit kepala dan menghalang hilangnya lembapan.
 3. Mentega shea. Mentega shea telah terbukti untuk mengurangkan keradangan. Bukan sahaja ia menyembuhkan psoriasis malah ia juga mengurangkan cela, frostbite, serta alergi kulit. Walaupun tidak menghidapi psoriasis, seseorang harus menggunakan mentega shea dan produk-produknya untuk mengekalkan kulit dalam kondisi yang terbaik.
 4. Minyak germa gandum. Minyak germa gandum mengandungi nilai perubatan yang tinggi. Ia merupakan sumber yang kaya dengan b6, asid folik, b12, magnesium, potasium, dan fosforus di mana semuanya terlibat dalam menggalakkan pertumbuhan dan pembahagian sel. Ia juga mengandungi zat besi yang membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
 5. Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi
 6. Minyak rapeseed. Minyak rapeseed mengandungi lemak tak tepu dalam jumlah yang sempurna. Omega 3 yang terkandung dalam minyak rapeseed mempunyai sifat anti-keradangan dan mengurangkan keparahan penyakit kulit tersebut. Ia juga mengurangkan jerawat dan menyembuhkan segala jenis penyakit kulit.

Beli Psorilax di Malaysia

Psorilax krim ini dijual secara atas talian melalui laman web syarikat yang mengeluarkannya. Pautan kepada produk

Harga Psorilax di Malaysia

Disebabkan permintaan yang tinggi serta keberkesanan yang terbukti 100%, pengeluar menawarkan harga diskaun untuk jualan produk ini. Produk 50ml yang pada awalnya berharga 358 MYR kini dijual dengan harga 179 MYR sahaja. Buatlah pesanan sekarang dan ucapkan selamat tinggal kepada kegatalan dan kesakitan kulit.

Psorilax Ulasan

Bianca, 19

Saya menderita psoriasis sejak saya berumur 15 tahun. Saya telah mencuba beberapa krim namun selepas saya berhenti menggunakannya, kulit saya akan kembali gatal. Kemudian, rakan kepada ibu saya memperkenalkan krim tersebut kepada saya. Saya tidak mahu mencubanya kerana saya telah bosan untuk mencuba banyak jenis produk. Namun selepas didesak oleh rakan kepada ibu saya, saya mencubanya dan saya boleh melihat kesannya dalam masa 20 hari saja. Kulit saya kembali sepertimana 4 tahun yang lalu dan tiada parut pun yang ditinggalkan. Sudah 3 bulan sejak saya mula-mula menggunakannya dan hingga sekarang, kulit saya tidak rosak walau sekali pun. Saya kembali mendapat keyakinan diri dan mempunyai ramai kawan baru. Terima kasih Psorilax kerana mengembalikan zaman remaja saya.

Jacob, 32

Masalah saya adalah sedikit berlainan. Saya mengalami psoriasis pada perut saya. Ia amat menyusahkan kerana saya tidak boleh berbuat apa-apa padanya. Disebabkan saya kuat berpeluh, ianya amat sukar untuk menahan kegatalan. Saya bekerja sepenuh masa dan tiada masa untuk berjumpa dengan doktor. Ketika itulah saya terbaca ulasan tentang produk ini dan dalam masa 5 minit saya telah membuat pembelian. Saya menerima krim tersebut dalam 5 hari; sekarang sudah masuk 15 hari saya menggunakannya. Saya menggunakannya sekali sehari disebabkan jadual saya yang padat, namun kesannya sangat mengejutkan. Saya sangat mengesyorkan produk ini kepada semua yang menderita disebabkan psoriasis.

Kesimpulan: Kata Penutup untuk Psorilax

Psorilax mengandungi ramuan yang sempurna untuk menyembuhkan psoriasis dan memulihkan kerosakan dengan cara yang murah dan mudah. Sapuan krim yang cukup pada kawasan yang terjejas akan menyerlahkan kesan ajaibnya. Beberapa bulan ataupun minggu kemudian, hasilnya dapat dilihat.

Anda pastinya inginkan penawar kegatalan tersebut dengan secepat yang mungkin. Psoriasis mungkin tidak membahayakan nyawa, namun ia menjejaskan lebih dari sekadar kulit. Diet yang sihat dan penggunaan krim ini dapat mengembalikan kesihatan kulit dan akhirnya, ucapkan selamat tinggal kepada psoriasis.
Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *