PsoriFix Recenzije | cijena

PsoriFix Recenzije | cijena
5 (100%) 1 vote

Psorijaza je dugotrajna bolest kože karakterizirana slojevima abnormalne kože – tipično crveno, svrbljivo i hrapavo. Ovi slojevi mogu varirati u ozbiljnosti po veličini i lokaciji na tijelu. Generalno, ti slojevi su uglavnom locirani na laktovima, koljenima, glavi, leđima, licu, dlanovima i stopalima. Psorijaza je bolest koja može trajati dugo, čak biti prisutna kroz čitav život. Simptomi dođu i prođu, ali stvari koje ih pogoršavaju, uključujući infekcije, suha koža, stres i određeni lijekovi. Psorijaza pogađa više od 3 posto populacije Sredinjenih Američkih država, što je više od 5 miliona ljudi. Iako se bolest pojavljuje u svim odrastima ljudi, činjenica je da primarno pogađa odrasle. Oba spola – muškarci i žene, pate od ove bolesti. Psorijaza treba da se liječi u koracima baziranim na ozbiljnosti bolesti, površine kože koju je zahvatila te tipa psorijaze. Tretman uključuje kreme, fototerapiju i oralne lijekove ili injekcije.

Jedna od najnovijih krema za tretman protiv psorijaze je proizveo PsoriFix LLC. Lijek je samo za vanjsku upotrebu i radi na par načina – omekša stvrdnutu grubu kožu i stimuliše njeno otklanjanje, smanjuje upalu i svbrež, normalizuje mikrocirkulaciju krvi i opskrbljava kožu vitaminima i mineralima, te dezinfikuje kožu aktivnim srebrenim jonizmom. Prema oficijalnoj stranici, certificirana je za visoko kvalitetne sastojke i sigurnost kože.
Kupiti Psorifix uz 50% popusta *na sluzbenoj web stranici

Šta je Psorifix?

Krema koja će vam pomoći da se riješite psorijaze brzo i efikasno, a vaša koža ostati glatka i mekana kao svila! Operite dio kože zahvaćen bolesti toplom vodom. Uzmite malo kreme, te je raširite ravnomjerno po tom dijelu kože. Ostavite je na koži ne manje od 15 minuta. Za bolji rezultat, ponovite metod bilo kada 2 puta dnevno.

 • zblažava grubu kožu
 • normalizuje krvnu mikrocirkulaciju i opskrbljuje kožu vitaminima i mineralima
 • smanjuje pogoršanje i peckanje, te hladi vašu kožu
 • čisti kožu dinamičnim srebrenim jonizmom, sprječavajući komplikacije
 • krema će vam pomoći da se riješite psorijaze brzo i efikasno, a vaša koža će biti glatka i mekana kao svila

Aktivna metoda Psorifix-a

Način apliciranja ovog sredstva na vašu kožu:

 • operite oboljeli dio kože toplom vodom
 • uzmite malo kreme rukom
 • namažite je ravnomjerno na oboljelom dijelu kože
 • pustite kremu da obavi svoj posao minimalno 15 minuta
 • za bolje rezultate ponovite proces 2 puta dnevno

Aktivna tehnika za ovu kremu je veoma lagana I dijelovi usvojin u ovoj metodologiji su:

 •  Ugljeni katran – ovo je najvjerovatnije najutvrđeniji tretman protiv psorijaze. Ugljeni katran je gusto, tamno ulje nastalo gorenjem petrola. Uklanja grubu kožu. Peckanje i iritaciju. Niko nije siguran kako funkcioniše. Unatoč činjenici da ima par veoma poznatih reakcija, zbrkan je, ima veoma snažan miris, i može umrljati odjeću i posteljinu. Ugljeni katran može biti kupljen u apotekama bez recepta, te u nekim samoposlugama kao šamponi, ulja i kreme. Ugljeni katran je svako malo iskorištavan kao dio mješavine sa fototerapijom.
 •  Losioni – same po sebi, zasićene kreme neće poboljšati stanje. U svakom slučaju, pomoći će sa peckanjem i stvrdnjivanjem kože, kao i smanjivanjem suhoće koja se često dešava kao posljedica raznig tretmana. Kreme koje sadrže losione su često superiornije lakšim ovlaživačima i kremama.
 •  Salicilni koroziv (sintetički poznat kao Orto hidroksibenzoični koroziv) – dobiven iz biljaka (bijela vrba, borovina). Pacijenti sa psorijazom mogu ga iskoristiti kao piling stručnjaka za meleme, kreme, gelove i šampone. Proizvodi se mogu kupiti bez recepta. Salicilni koroziv pomaže kožnim ćelijama da spadnu efikasnije, onemogućavajući ih da začepe pore. Također smanjuje gruboću kože.

 Sastav Psorifix-a

Sastojci kreme su:

 •  ekstrakt bijele vrbe: za detoksifikaciju
 • ulje čajevog drveta: antimikrobski efekat
 • rosopas: antibakterijski efekat
 • uljarica: antiseptički efekat
 • ekstrakt drveta breze: anti-upalni efekat

Gdje kupiti Psorifix u Bosni i Hercegovini?

Proizvod je dostupan u raznim radnjama na internetu, uključujući oficijalnu stranicu. Međutim, ova radnja nudi originalnu kremu budući da su oficijalni izvoznici i garantiraju kvalitet i efektivnost svih njihovih dobara.
Kupiti Psorifix uz 50% popusta *na sluzbenoj web stranici

 Psorifix cijene.

Cijena kreme je 152 KM; međutim, moguć je posebni popust od 50 posto, gdje proizvod možete dobiti za samo 76 KM.

 Psorifix ocjena

Ana Dramboi

 “Prije par godina počela sam mnogo jesti pa su se pojavili veliki crveni slojevi i pretvarali u grubu kožu. Dermatolozi nisu imali dobre vijesti za mene. Dijagnoza je bila psorijaza. Probavala sam razne načine da se riješim bolesti, ali samo je Psorifix krema pomogla. Gruba koža i svrbež su nestali nakon par nanošenja. Za 2-3 sedmice nestale su čak i tačkice sa kože.”

Maria Bukurešt

“To divno sredstvo mi je pomoglo brže nego što sam očekivala. Nakon što sam se rodila, moje vlasište sa počelo smabljavati. Prvo sam mislila da je to perut, a onda je počeo formirati koru. Moj dermatolog mi je predložio da isprobam Psorifix kremu. Slijedila sam upute i psorijaze mi jeu potpunosti nestala, od mnogih sam čula da su se borili s psorijazom tijekom čitavog svog života i još se uvijek nisu uspjeli riješiti! S ovom kremom sam se rješila psotijaza za samo 2 sedmice. ”

Dominantni dio liječnika opšte prakse (opći stručnjaci, liječnici ), vlasti i drugi stručnjaci za socijalno osiguranje znaju i shvataju da psorijaza ima strašan mentalni učinak. Bitno je da pacijenta upozore na bilo kakve probleme i neugodnosti koji mogu nastati. Rad u grupama može pomoći pojedincima da se osjete manje osamljenima, oporavljaju neustrašivije i imaju smanjen osjećaj odvojenosti. Voljeli bi da nam ostavite vaše utiske .
Kupiti Psorifix uz 50% popusta *na sluzbenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *