Psorifix mišljenja | Cijena

Psorifix mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

Psorijaza je dugotrajna bolest kože čije karakteristike su mrlje abnormalne kože – obično crvene, svrbljive i pokrivene krljuštima. Ove mrlje po ozbiljnosti mogu varirati od malih i lokaliziranih mrlja do onih koje pokrivaju čitavo tijelo. Ali općenito, mrlje se nalaze na laktovima, koljenima, skalpu, leđima, licu, dlanovima i stopalima. Psorijaza je bolest koja može trajati dugo vremena, čak i čitav život. Simptomi dolaze i nestaju, te stvari koje ovo stanje čine lošijim uključuju infekcije, suhu kožu, stres, te određene lijekove. Psorijaza utječe na više od 3% populacije SAD-a, što je više od 5 milijuna ljudi. Premda bolest nastaje kod svih dobnih skupina, primarno utječe na odrasle osobe. Oba spola – muškarci i žene pate od ove bolesti. Psorijaza se treba liječiti korak po korak na osnovu ozbiljnosti bolesti, veličine zahvaćenog dijela tijela, vrste psorijaze, te njene lokacije. Liječenje može uključivati kreme, fototerapiju, te lijekove za oralnu primjenu ili injekcije.

Jedna od najnovijih krema za tretmani psorijaze je proizvedena od strane PsoriFix LLC kompanije. Lijek je namijenjen za vanjsku primjenu i ima više djelovanja – omekšava dijelove tvrde kože i stimulira njihovo uklanjanje, umanjuje upalu i svrbež, normalizira mikrocirkulaciju krvi i pruža koži potrebne vitamine i minerale, te dezinficira kožu pomoću iona aktivnog srebra. Prema službenoj web stranici, ima certifikat za najkvalitetnije sastojke i sigurnost kože.

Što je to Psorifix?

Ova krema će Vam pomoći da se riješite psorijaze brzo i bez puno muke, a Vaša koža će ponovno biti meka i glatka poput svile! Operite pogođene dijelove kože toplom vodom. Uzmite malu mjeru kreme. Namažite ju jednako po tim dijelovima. Pustite kremu da djeluje na 15 minuta. Za dugotrajan učinak, ponavljajte ovu metodu barem dva puta dnevno.

 • Omekšava ostatke tvrde kože, te time olakšava uklanjane istih
 • Normalizira mikrocirkulaciju krvi i opskrbljuje kožu vitaminima I mineralima
 • Umanjuje iritaciju I peckanja, te hladi kožu
 • Čisti kožu uporabom iona aktivnog srebra, time otklanjajući mrlje na koži
 • Krema će Vam pomoći da se riješite psorijaze brzo i jednostavno, a Vaša koža će ponovno. biti meka i glatka poput svile!
Kupiti Psorifix s 50% popusta*na službenoj web stranici

Metoda funkcioniranja Psorifix-a

Sistem nanošenja ove ublažavajuće kreme je sljedeći:

 • Oprati pogođene dijelove kože toplom vodom
 • Uzeti malu mjeru kreme
 • Nanijeti je jednako po pogođenim dijelovima
 • Pustite kremu da djeluje 15 minuta
 • Za dugotrajan učinak, ponavljajte ovu metodu barem dva puta dnevno

Tehnika djelovanja ovog balzama je veoma jednostavna i dijelovi koju je sprovode su sljedeći:

 • Katran – ovo je najosnovniji tretmani za psorijazu. Katran je gusta, tamna, ljepljiva tekućina koja nastaje karbonizacijom fosilnih goriva. Umanjuje tvrde dijelove kože, peckanja i iritacije. Nitko ne zna zasigurno na koji način funkcionira. Usprkos tome, poznato je da ima sljedeće osobine, gust je, ima snažan miris, i može se koristiti u ponovnom bojenju tekstila i krevetnine. Katran se može kupiti bez recepta u ljekarni i različitim kozmetičkim dućanima u šamponima, uljima i kremama. Katran se vrlo često koristi kao sastavni dio fototerapije.
 • Losioni – same hidratizirajuće kreme ne mogu riješiti problem. U svakom slučaju, njima je potrebna pomoć losiona koji pomaže s tvrdim dijelovima kože, smanjenjem suhoće kože koja nastaje uporabom različitih sredstava. Balzam koji sadrži losion je uvijek bolji od blagih krema za hidratizaciju.
 • Kupiti Psorifix s 50% popusta*na službenoj web stranici
 • Salicilni koroziv (sintetski naziv: orthohydroxybenzoic koroziv) – se dobiva iz biljaka (bijelih vrba i zimzelenog drveća). Pacijenti ga mogu koristiti za piling u rastvorima, kremama, gelovima i šamponima. Proizvodi se mogu kupiti bez recepta. Ovaj sastojak dinamično popravlja ispucalu kožu. Salicilni koroziv pomaže da ćelije kože budu efikasnije hidratizirane, što ih blokira da ometaju pore. Time smanjuje dijelove tvrde kože.

Sastav Psorifix-a

Sastojci kreme su:

 • Ekstrakt bijele vrbe: detoksificirajuće djelovanje
 • Eterično ulje čajevca: antimikrobno djelovanje
 • Zmijino mlijeko :antibakterijska djelovanje
 • Ulje smrča: antiseptička djelovanje
 • Ekstrakt breze: protuupalno djelovanje

Gdje kupiti Psorifix u Hrvatskoj

Proizvod je dostupan na službenoj web stranici. Međutim, ova online prodavnica nudi originalnu kremu kao službeni distributer i jamči kvalitetu i efikasnost svih proizvoda.

Psorifix cijena

Originalna cijena je 478 kn; međutim, uz posebnu ponudu s 50% popusta, možete ju dobiti za samo 239 Kn.

Psorifix mišljenja

Ana Kalinić

“Prije nekoliko godina sam počela gubiti apetit i na koži sumi se pojavile crvene mrlje koje su brzo rasle. Dermatolog nije imao dobre vijesti za mene. Dijagnoza je bila psorijaza. Počela sam isprobavati razna sredstva, ali mi je samo PsoriFix krema pomogla. Tvrdi dijelovi kože i svrbež su nestali nakon tjedna uporabe. U 2-3 tjedna uporabe čak su I točkice na koži nestale. Sada nema nit raga da su ikad bile tu!”

 

Marija Badelj

“Ovo je sjajno sredstvo koje mi je pomoglo brže nego što sam očekivao! Kad sam se rodila, na skalpu su mi se pojavile kraste. Prvo sam mislila da je to prhut, ali su se poslije počele formirati kraste. Moj dermatolog mi je sugeriramo da isprobam PsoriFix kremu. U potpunosti sam odradio tretman i psorijaza je nestala, a još uvijek mogu čuti kako se neke osobe muče sa psorijazom i ne mogu je se riješiti! Uz ovu kremu uspjela sam se izliječiti u tri tjedna.”

Većina stručnjaka opće medicine, vlasti i drugih društvenih stručnjaka znaju i razumiju da psorijaza ima utjecaj na ljubavne i mentalne procese. Od vitalnog je značaja da se pacijent pregleda bez briga i nelagode. Pacijent se treba priključiti grupama za njegu koje mogu pomoći pojedincima da se osjećaju manje usamljeno, da se oporave bez straha, te da se kod njih smanji taj osjećaj udaljenosti od drugih  osoba. Ako Vam to ne smeta, napišite nam da li ste se susreli s prethodno navedenim tretmanima. Voljeli bi dobiti obavijest od Vas.
Kupiti Psorifix s 50% popusta*na službenoj web stranici

Medicamentos OTC en el GurdjieffColombiaBogota.org a precios bajos todos los dias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *