PsoriFix Σχολια | Τιμή

PsoriFix Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Η ψωρίαση είναι μια μακροχρόνια δερματική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από επιθέματα μη φυσιολογικού δέρματος – συνήθως κόκκινου, με φαγούρα και ανάγλυφου. Αυτά τα μπαλώματα μπορεί να διαφέρουν σε μέγεθος από μικρά και τοπικά έως πλήρως επικαλυπτικά στο σώμα. Αλλά γενικά, τα μπαλώματα συνήθως βρίσκονται στους αγκώνες, τα γόνατα, την κεφαλή, την πλάτη, το πρόσωπο, τις παλάμες και τα πόδια. Η ψωρίαση είναι μια ασθένεια που μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό, ακόμη και μια ζωή. Τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν και τα συμπτώματα που προκαλούν – τα χειρότερα από αυτά περιλαμβάνουν – λοιμώξεις, ξηρό δέρμα, στρες και φαρμακευτικές αγωγές. Η ψωρίαση επηρεάζει – περισσότερο από το 3 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ, που είναι πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν και η νόσος εμφανίζεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, γεγονός είναι ότι επηρεάζει κυρίως τους ενήλικες. Και τα δύο φύλα – αρσενικά και θηλυκά υποφέρουν από την ασθένεια. Η ψωρίαση πρέπει να αντιμετωπίζεται με βήματα ανάλογα με τη σοβαρότητα της ασθένειας, το μέγεθος των εμπλεκόμενων περιοχών, τον τύπο της ψωρίασης και την τοποθεσία τους. Η θεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει κρέμες, φωτοθεραπεία και φάρμακα για πρόσληψη από το στόμα ή με ένεση.

Μία από τις νεότερες κρέμες για θεραπεία κατά της ψωρίασης έχει παραχθεί από την PsoriFix LLC. Μία από τις νεότερες κρέμες για θεραπεία ψωρίασης έχει παραχθεί από την εταιρεία. Η θεραπεία είναι μόνο για εξωτερική χρήση και λειτουργεί με διάφορους τρόπους – μαλακώνει σκληρές δερματικές κλίμακες & συμβάλει  στην απομάκρυνσή τους, μειώνει τη φλεγμονή και τον κνησμό, ομαλοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και προμηθεύει το δέρμα με βιταμίνες και μέταλλα και απολυμαίνει το δέρμα μέσω ενεργών ιόντων αργύρου. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, είναι πιστοποιημένη για υψηλής ποιότητας συστατικά και για την ασφάλεια του δέρματος.
Αγορά PsoriFix με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι η PsoriFix?

Η κρέμα θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την ψωρίαση γρήγορα και αβίαστα, και το δέρμα σας θα είναι ομαλό και λεπτό σαν μεταξένιο και πάλι! Πλύνετε την επικρατούσα περιοχή του δέρματος με ζεστό νερό. Πάρτε ένα μικρό μέρος της κρέμας. Απλώστε το ομοιόμορφα στην επηρεασμένη περιοχή. Αφήστε τη να δουλέψει για όχι λιγότερο από 15 λεπτά. Για συνεχή δραστικότητα, επαναλάβετε τη μέθοδο σε κάθε περίπτωση δύο φορές την ημέρα.

 • Μαλακώνει τις σκληρές δερματικές περιοχές και με αυτό τον τρόπο αναζωογονεί την εκκένωση τους
 • Σταθεροποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και παρέχει στο δέρμα βιταμίνες και μέταλλα
 • Μειώνει την επιδείνωση και το τσούξιμο, και έχει επίδραση ψύξης στο δέρμα
 • Καθαρίζει το δέρμα με δυναμικά ιόντα αργύρου, αποφεύγοντας έτσι την πολυπλοκότητα
 • Η κρέμα θα σας βοηθήσει να διώξετε την ψωρίαση γρήγορα και εύκολα και το δέρμα σας θα είναι ομαλό και λεπτό όπως το μετάξι για άλλη μια φορά!

Πώς λειτουργεί η PsoriFix?

Το σύστημα για την εφαρμογή αυτής της μαλακτικής κρέμας στο δέρμα σας έχει ως εξής:

 • Πλύνετε το επηρεασμένο σημείο του δέρματος με ζεστό νερό
 • Πάρτε μια μικρή ποσότητα της κρέμας
 • Απλώστε τη ομοιόμορφα στη ζώνη που επηρεάζεται
 • Δώστε την ευκαιρία στην κρέμα να δράσει για όχι λιγότερο από 15 λεπτά
 • Για συνεχή δράση, επαναλάβετε την τεχνική σε κάθε περίπτωση δύο φορές την ημέρα

Η τεχνική δραστηριότητας σε αυτό το βάλσαμο είναι πολύ άμεση και οι ουσίες που δρούν  μέσω της μεθοδολογίας αυτής είναι:

 • Άνθρακας – αυτή είναι πιθανότατα η πιο εδραιωμένη θεραπεία για την ψωρίαση. Ο άνθρακας είναι ένα παχύ, σκούρο, απόλυτα δραστικό παράγωγο πετρελαίου από πετρελαιοειδή. Μειώνει την απολέπιση, το τσούξιμο και τον ερεθισμό. Κανείς δεν είναι σίγουρος πως λειτουργεί. Παρά το γεγονός ότι έχει λίγες γνωστές αντιδράσεις, είναι λίγο μπερδεμένο αυτό, έχει ένα συμπαγές άρωμα και μπορεί να αποχρωματίσει τα ενδύματα και τα κλινοσκεπάσματα. Άνθρακας μπορεί να αγοραστεί χωρίς συνταγή γιατρού σε φαρμακεία και διάφορα καταστήματα / παντοπωλεία που πουλάνε σαμπουάν, έλαια και κρέμες. Η ανθρακούχος πίσσα χρησιμοποιείται από τώρα και στο εξής ως μέρος του δραστικού συνδυασμού με τη φωτοθεραπεία.
 • Λοσιόν – από μόνες τους οι κορεστικές κρέμες δεν θα διορθώσουν την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να βοηθήσουν στο μυρμήγκιασμα και την απολέπιση και επιπλέον να μειώσουν την ξηρότητα που συμβαίνει περιστασιακά με διαφορετικές θεραπείες. Τα βάλσαμα που περιέχουν μια λοσιόν είναι συνήθως ανώτερα από τα ελαφρύτερα ενυδατικά ή κρέμες.
 • Σαλικυλικό διαβρωτικό (επιπλέον συνθετικά γνωστό ως ορθοϋδροξυβενζοϊκό διαβρωτικό) – πήρε από τα φυτά ( κυρίως από λευκή ιτιά και wintergreen). Οι ασθενείς με ψωρίαση μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως ειδικό απολέπισης σε αλοιφές, κρέμες, τζελ και σαμπουάν. Τα συστατικά αυτά μπορούν να αγοραστούν χωρίς συνταγή. Είναι επιπλέον η δυναμική στερέωση σε πολλά συστατικά για τη θεραπεία του δέρματος. Το σαλικυλικό διαβρωτικό κάνει τα κύτταρα του δέρματος να απομακρυνθούν πιο αποτελεσματικά, εμποδίζοντας τους να εμποδίσουν τους πόρους. Μειώνει επίσης την δερματική κλιμάκωση.
Αγορά PsoriFix με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Συστατικά του PsoriFix

Τα συστατικά της κρέμας είναι:

 • Εκχύλισμα δρυς: αποτοξινωτική δράση
 • Λάδι δέντρων τσαγιού: αντιμικροβιακή δράση
 • Chelidonium majus: αντιβακτηριακή δράση
 • Ελαιϊκό παράγωγο: Αντισηπτική δράση στο δέρμα
 • Εκχύλισμα δέντρου Birch: αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Πού να αγοράσετε PsoriFix από ψωρίαση

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου ιστότοπου. Ωστόσο, αυτό το κατάστημα προσφέρει την γνήσια κρέμα καθώς είναι οι επίσημοι διανομείς και εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα όλων των προϊόντων που προσφέρουν.

Τιμή του PsoriFix

Η αρχική τιμή είναι 64 Ευρώ. Ωστόσο, με την ειδική προσφορά με έκπτωση πενήντα τοις εκατό, μπορείτε να αποκτήσετε το προϊόν με μόλις 32 Ευρώ.

Κριτικες PsoriFix Σχόλια

“Πριν από λίγα χρόνια άρχισα να έχω έντονη φαγούρα, έπειτα εμφανίστηκαν κόκκινα μπαλώματα που άρχισαν να κλιμακώνονται ραγδαία. Ο δερματολόγος δεν είχε καλά νέα για μένα, η διάγνωση ήταν ψωρίαση. Άρχισα να δοκιμάζω κάθε είδους φάρμακα, αλλά μόνο η κρέμα PsoriFix από ψωρίαση είχε αποτέλεσμα μετά από λίγες ημέρες.  Σε 2-3 εβδομάδες εξαφανίστηκαν ακόμη και μικροσκοπικά σημεία στο δέρμα, και μέχρι σήμερα θυμάμαι ότι υπήρχε ένα σημείο εκεί!” – Άννα Δρακάκη

“Είναι ένα καταπληκτικό φάρμακο που με βοήθησε γρηγορότερα από ό, τι περίμενα! Όταν γεννήθηκα, το τριχωτό της κεφαλής μου άρχισε να έχει ψώρα, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν πιτυρίδα, αλλά στη συνέχεια άρχισε να σχηματίζεται μια κρούστα. Ακολούθησα την θεραπεία της ψωρίασης μέχρι να εξαφανιστεί τελείως και δεν είχα ακούσει ως τώρα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με τη ψωρίαση στη ζωή τους και ακόμα δεν μπορούν να την απαλλαγούν! Με αυτή την κρέμα μπόρεσα να τη θεραπεύσω σε 3 εβδομάδες. ” – Μαρία Κρήτη

Το κυρίαρχο ποσοστό των ιατρών (γενικοί ειδικοί, οι βασικοί ιατροί), οι αρχές και άλλοι ειδικοί της κοινωνικής ασφάλισης γνωρίζουν και κατανοούν ότι η ψωρίαση έχει παθολογική και ψυχική επίδραση. Είναι σημαντικό ο ασθενής να εξετάζει τυχόν ανησυχίες και άγχος που μπορεί να έχουν. Η συμμετοχή στις ομάδες υποστήριξης μπορεί να βοηθήσει το άτομο να αισθανθεί λιγότερο απομονωμένο, να αποβάλλει την αθλιότητα και να μειώσει τα αισθήματα της αποστασιοποίησης. Εάν θέλετε πείτε μας αν γνωρίζετε περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιούν το προαναφερθέν προϊόν. Θα θέλαμε να μάθουμε τα νέα σας.
Αγορά PsoriFix με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *