Prostaplast Σχολια | Τιμή

Prostaplast Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι περισσότεροι άνδρες ποτέ δεν πάνε στο γιατρό, ακόμη και όταν πρέπει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την περιοχή γύρω από τα γεννητικά όργανα. Για τους άνδρες, αυτό το μέρος του σώματός είναι ένα σημείο της υπερηφάνειας και όταν υπάρχει κάτι λάθος με αυτό είναι εφιάλτης για πολλούς. Αυτό έχει συνέπειες, όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τους συντρόφους τους, οι οποίοι συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των αδυναμιών του ανθρώπου τους σε αυτόν τον τομέα. Οι άνδρες συχνά σιωπηλά πάσχουν από ένα εύρος θεμάτων σε αυτήν την περιοχή του σώματός τους, όπως:
Προστατίτιδα: Προστατίτιδα είναι φλεγμονή του προστάτη που μπορεί να είναι μια πολύ οδυνηρή κατάσταση σύμφωνα με την οποία ο προστάτης ερεθίζεται. Μελέτες έχουν δείξει ότι περίπου ένας στους έξι άνδρες θα βιώσουν προστατίτιδα και παρόλο που ο πόνος μπορεί να είναι οξύς, τα αρχικά της στάδια μπορεί να περάσουν απαρατήρητα. Άλλα συμπτώματα που μπορεί να υποδηλώνουν ότι έχετε αυτόν τον όρο περιλαμβάνουν αυξημένη συχνότητα ούρησης, ιδιαίτερα τη νύχτα. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιος πόνος που σχετίζεται με την εκσπερμάτιση, ενώ ένα αίσθημα καψίματος κατά την ούρηση μπορεί επίσης να αναφέρει προστατίτιδα. Με λίγα λόγια, πολλά είδη πόνου στην περιοχή αυτή θα μπορούσαν να προκληθούν από προστατίτιδα.

Πρόωρη εκσπερμάτωση: Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι άνδρες εκσπερματώνουν πριν την επιθυμητή ώρα τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνδρες μπορεί να μην κρατήσουν τον οργασμό τους, πέρα από λίγα λεπτά. Δικαιολογημένα αυτό περιορίζει τη σεξουαλική ζωή του ασθενούς με το σύντροφό του, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμια για τις σχέσεις του ατόμου.
Στυτική δυσλειτουργία: Αυτή η κατάσταση δείχνει άνδρες που αγωνίζονται για να διατηρήσουν στύση. Υπάρχουν μια σειρά από πιθανές αιτίες για αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένων και άλλων προβλημάτων υγείας. Τελικά, στυτική δυσλειτουργία είναι ιδιαίτερα ζημιογόνα για τις σχέσεις. Συχνά, είναι δύσκολο για τους συντρόφους να μην ερμηνεύσουν τη στυτική δυσλειτουργία ως έλλειψη επιθυμίας. Είναι σημαντικό ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να θεραπευτεί νωρίς γιατί διαφορετικά μπορεί να εκτροχιάσει μια σχέση.

Λόγω του μεγάλου όγκου των θεμάτων που σχετίζονται με την περιοχή αυτή του σώματος, μια σειρά από εταιρείες προσπάθησαν να βοηθήσουν τους άνδρες με διάφορα προϊόντα. Δυστυχώς, υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες προσπαθούν απλά να πάρουν χρήματα από πελάτες προωθώντας παραπλανητικά προιόντα. Αυτό αμαυρώνει τελικά τη φήμη του συνόλου του κλάδου, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο για τον μέσο άνθρωπο να αναγνωρίσει ποια προϊόντα πρόκειται να τους βοηθήσουν πραγματικά, και ποια είναι προϊόντα απομίμησης. Οι άνδρες δεν πρέπει να αποθαρρύνονται όμως, γιατί οι συναισθηματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν αυτές οι συνθήκες για τα άτομα και τα ζευγάρια είναι σοβαρή, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί για να αποφευχθεί το χειρότερο.

Τι είναι ProstaPlast

Το ProstaPlast είναι μια εντελώς νέα μέθοδος για την αντιμετώπιση του φάσματος των θεμάτων που οι άνδρες αντιμετωπίζουν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το προϊόν είναι διαφορετικό από τις περισσότερα, έρχονται σε μορφή επιθέματος και στηρίζονται στη θερμότητα του σώματος για την τήξη των συστατικών έτσι ώστε να μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα. Τα έμπλαστρα εφαρμόζονται στην κατώτερη κοιλιακή χώρα, όπου υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των αιμοφόρων αγγείων που στέλνουν αίμα προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Κάθε κουτί περιέχει πέντε έμπλαστρα, και εμπειρογνώμονες τποστηρίζουν ότι για μακροχρόνια αποτελέσματα τα έμπλαστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για δέκα με δεκαπέντε ημέρες. Τα συστατικά του προιόντος είναι αποτέλεσμα  επιστημονικής έρευνας που έχει διεξαχθεί στην Κίνα και τις γύρω περιοχές.

Τρόπος δράσης της ProstaPlast

Τα έμπλαστρα ProstaPlast λειτουργούν με τη λογική ότι τα φυσικά συστατικά, που βασίζονται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, είναι σε θέση να διαπεράσουν το δέρμα του σώματος και να έχουν πρόσβαση στην κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα. Τα ενεργά συστατικά κατέχουν αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες για να συμβάλουν στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων, όπως η προστατίτιδα, η οποία συναντάται τακτικά στους άνδρες, αλλά δεν αντιμετωπίζεται αρκετά.

Σύνθεση του ProstaPlast

Υπάρχουν μια σειρά από φυσικά συστατικά του ProstaPlast που βοηθούν ώστε να είναι τόσο αποτελεσματικό. Αυτά είναι τα παρακάτω.
Corydalis Ambigua: Αυτό το βότανο το οποίο αποτελεί μέρος της οικογένειας των φυτών Papaveraceae είναι γνωστό στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως ένα ισχυρό παυσίπονο για τη μείωση του πόνου στην περιοχή του προστάτη.
Κανέλα: Κανέλα συμπεριλαμβάνεται ως συστατικό για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς την περιοχή, διεγείροντας έτσι καλύτερες στύσεις.
Ligusticum Chuanxiong: Ένα άλλο κινεζικό χορτάρι, το Ligusticum Chuanxiong βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ανακούφιση του πόνου ενώ είναι επίσης πολύ σημαντικό για όσους υποφέρουν από προστατίτιδα.

Plantago asiatica: Αυτό το βότανο έχει ισχυρές αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση φλεγμονών που έχουν να κάνουν με τα ούρα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα βότανα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το προϊόν που δείχνουν γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό. Βασίζονται σε συνταγές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής που έχουν τελειοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 Πού να αγοράσετε ProstaPlast στην Ελλάδα

Τα έμπλαστρα πωλούνται από την επίσημη ιστοσελίδα του προιόντος.

ProstaPlast τιμή

Το ProstaPlast είναι στην αγορά στα 32 Ευρώ στην ιστοσελίδα του προϊόντος

Prostaplast Σχολια

Daniel, 41 ετών

«Με βοήθησαν να θεραπεύσω τη προστατίτιδα μου …
Υπέφερα από προστατίτιδα για πάνω από 10 χρόνια. Περιοδικά κατέληγε σε οξεία μορφή. Προσπαθούσα να επιστρέψω κάθε φορά με δίαιτες , να προστατευθώ από το κρύο αλλά δεν είχα την πολυτέλεια να διορθώσω το πρόβλημα. Περίπου έξι μήνες πριν ένας φίλος μου συνέστησε αυτά τα έμπλαστρα. Έκανα δύο συνεχόμενες θεραπείες για να βεβαιωθώ ότι θα τεθούν σε ισχύ (η τιμή δεν ήταν υψηλή, γι ‘αυτό μπορούσα να ανταποκριθώ οικονομικά). Τώρα δεν έχω προβλήματα του προστάτη 5 μήνες.  Ένα μεγάλο προϊόν που θέλω  να συστήσω σε όλους τους άνδρες!»

Radu, 31 ετών
«Αυτά τα έμπλαστρα είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματικά από ό, τι χάπια.
Ειλικρινά, δεν πίστευα στα αποτελέσματα της φυσικής ιατρικής. Δοκίμασα τα επιθέματα μόνο και μόνο επειδή η γυναίκα μου με έπεισε! Αλλά έκανα λάθος όταν αμφέβαλα την αποτελεσματικότητά τους … Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με την κινεζική ιατρική και με οδήγησε να αλλάξω τη στάση μου απέναντι φυσικές μεθόδους. Τώρα μπορώ να το επιβεβαιώσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *