ProFlexen vélemények | Ára | vélemény

ProFlexen vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Tudja, hogy melyek a leggyakoribb ízületi panaszok? A csukló fájdalom a durva igénybevételtől jöhet létre, az illető korától vagy fizikai aktivitásától független. A csukló fájdalommal küzdő emberek gyakran szenvednek térd vagy váll fájdalomtól is. Ezek a gyulladások szétterjedhetnek a közeli ínszalagokra is. Az ízületi fájdalmak leggyakrabb okai:

 • ülő életmód
 • nem megfelelő étrend és elhízás
 • Álló munka
 • Kemény edzés, pl. futás vagy súlyemelés

Ha Ön is hasonló dolgoktól szenved, akkor jó hírünk van. Meghoztuk a probléma valódi megoldását, a PROFLEXEN megszünteti az ízületi fájdalmakat!

Vasarlas ProFlexen 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a ProFlexen?

A ProFlexen a tökéletes termék azok számára, akik egészséges ízületeket akarnak. Az étrendkiegészítő különleges receptje (amely UC-II-t®, valamint nem denaturált, természetes, 2. típusú kollagént is tartalmaz, amely hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják) segít az ízületek megfelelő működésében, így az segít az egészséges életben! Rendelje meg most a ProFlexent az ízületek számára és mozogjon úgy, mint fiatal korában!

A ProFlexen a következőkben segít:

 • Garantálja az ízületek megfelelő működését
 • Segít a rugalmasság és egészség megőrzésében
 • Megerősíti a csontvázat, növeli a kollagén termelést
 • Megakadályozza az ízületi kötöttséget, főleg reggelente
 • Megvédi az ízületeket a kemény edzéskor

Hogyan hat a ProFlexen?

A ProFlexen működése a természetes, hatékony receptnek köszönhető, ami gyógyítja az ízületeket. Főleg az UC-II ® ilyen, mint pl. a nem denaturált 2. típusú kollagén – egy összetevő, ami az amerikai piacon nagyon népszerű, és most Európában is kezd egyre híresebbé válni. A működését emberi klinikai tesztek bizonyítják (a tesztek során a páciensek nem tudták, mit kapnak – csak a vezetők tudták, hogy ki kap placebót). Garantáltan hatékony és biztonságos.

Továbbá a következő összetevők is megtalálhatók: glükózamin, kondroitin, MSM, indiai füstölő, fekete ribiszke, gyömbér, papain, bromelain, C-vitamin, cink, mangán és szelén. A működésük egymást segítik, így gyors eredményt kapunk rövid idő alatt!

Vasarlas ProFlexen 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A ProFlexen összetétele

A ProFlexen természetes összetevőkből készült, nagyon hatékony a csontokkal vagy ízületekkel kapcsolatos problémákra. A recept összetevői fontos szerepet játszanak ebben.

Az UC-II ® a 2. típusú kollagén egyik fajtája, amely hatékonyságát a pácienseken végzett klinikai tesztek is bizonyítják, amely keretében egészséges, valamint degeneratív ízületi betegséggel küzdő betegek is kaptak ilyet. Mindkét klinikai teszt során kiváló eredményeket mutatott az összetevő, így kinyilvánították, hogy hatékonyabb, mint a glükózain és a kondroitin kombinációja.

A boswellia serrata kivonat egy különleges indiai növény, ami támogatja az ízületek működését. A pentaciklusos triterpenoid sav miatt ilyen hatékony, a kivonat pedig növeli az ízületek rugalmasságát és az egészségét. A hagyományos indiai gyógyászatban az összetevőt arra használják, hogy ízületi- és gerinc gyulladásokat kezeljenek, valamint légzőszervekre is jó hatással van.

Kurkuma kivonat – ez egy indiai és trópusi országokban megtalálható növény. Nagyon értékes a kurkumin tartalma végett, ami serkenti a csontok és az ízületek működését.

Gyógyászati gyömbér kivonat – ezt a növényt évszázadok óta használják a hagyományos valamint kortárs gyógyászatokban. Serkenti az ízületek működését, megakadályozza a kötött érzést felkeléskor.

C-vitamin – segíti a természetes kollagén termelést, ami hozzájárul a megfelelő ízületi egészséghez. A szervezetben felelős azokért az enzimekért, amelyek stabilizálják és kombinálják a kollagén rostokat. Továbbá kollagén szintézist generál azzal, hogy aktiválja a prokollagén mRNA-t.

Mangán – támogatja a megfelelő szövet formációt. Jelen van több enzimben is, amelyek elengedhetetlenek az egészséges élethez. A cinkkel együtt segítenek az egészséges és erős csontváz fenntartásában.

Hol kapható ProFlexen

A rendeléshez látogassa meg a hivatalos weboldalt; rendelje meg a ProFlexent az adott linken, töltse ki az egyszerű űrlapot az adataival!

A megrendelt termék egy barna dobozban fog megérkezni. A rendelés után értesíteni fogjuk a várható kiszállítási időpontról. Nem küldünk postán csomagot, figyelemmel vagyunk ügyfeleink személyes adataira.

A megrendeléskor megkapott adatokat nem adjuk tovább.

A ProFlexen ára

A ProFlexent kapszulák a következő csomagokban lehet megrendelni:

 • Legjobb érték csomag

3-at fizet, 6-ot kap!

6 hónapra elég csomag

6849.50 Ft / db

 Végösszeg: 41097 Ft

 • Alap csomag

2-t fizet, 3-at kap!

3 hónapra elegendő csomag

9132.67 Ft / db

Végösszeg: 27398 Ft

 • Alap csomag

Csak 1 darab

1 hónapra elég

13699 Ft / db

Végösszeg: 13699 Ft

Vélemény ProFlexen vélemények

A kapszulák Pro Flexen az ízületek számára hatékonyságát több kutató, valamint elégedett ügyfél is igazolja. Ha a termék nem tesz eleget az elvárásainak, kérjük, küldje vissza a csomagot, mi pedig visszatérítjük a pénzét!

Néhány értékelés:

“Mindennap szeretek futni. Nekem ez egy szenvedély, a sport fontos. A ProFlexen segíti felkészíteni a térdeimet a megfelelő használatra, még a hosszú futáskor is. A használata óta kevesebbszer vannak csonti fájdalmaim. Mindenképpen ajánlom ezt a terméket azoknak, akik aktív életet élnek.”

Roland, 29 éves

“Nincs is ennél erősebb étrendkiegészítő az ízületek számára. Sok terméket kipróbáltam, de ez a leghatásosabb! Munka alatt több órát kellett számítógép előtt lennem, mindig a fájó hátam, térdem és csuklóm miatt panaszkodtam. Már három hónapja használom a kapszulák ProFlexent és jól érzem magam végre!”

Ágnes, 55 éves

Vasarlas ProFlexen 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *