ProEngine Ultra vélemények | Ára | vélemény

ProEngine Ultra vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Mindegy, milyen modellű járművet vagy autót vásárolsz, elér egy pillanatot, amikor a jármű motorja megadja magát. Ezt az elhasználódás, hibás működés vagy egyéb mechanikai károsodás is okozhatja. Az autómotor karbantartását nem szabad csak a minőségi benzin és olaj használatára korlátozni. A gazdaságos vezetés és a rendszeres karbantartás nem fog segíteni. Ha évekig tökéletes állapotban szeretnéd tartani autód motorját és csökkenteni az üzemanyagfogyasztást egy tudományos fegyverrel a súrlódás, korrózió és motor tönkremenetele ellen, A ProEngine Ultra segít neked megelőzni ezeket.

Az autómotorral kapcsolatos elsődleges aggodalmaknak nem szabadna csupán az üzemanyag és a motorolaj minőségére korlátozódnia. A gazdaságos vezetés és a rendszeres karbantartás sem fog segíteni. Ha évekig tökéletes állapotban szeretnéd tartani autód motorját és csökkenteni az üzemanyagfogyasztást, akkor egy tudományos fegyverhez kell nyúlnod, mely felveszi a harcot a súrlódás, korrózió és motor tönkremenetele ellen. Az alacsony minőségű üzemanyag vagy motoralkatrészek hatása lehet. Hogyan előzhetjük meg a gyors elváltozásokat? Érdemes elgondolkodni kiegészítő üzemanyag vásárlásán, mely könnyen használható, közvetlenül a motorba jut, anélkül, hogy szét kellene szedni, erre pedig a PROENGINE ULTRA a megoldás. A dúsító üzemanyag egy innovatív motorolaj formulára utal, mely lehetővé teszi a kosz és nedvesség felhalmozódásának eltávolítását a motorról. A motor visszatér eredeti teljesítményére és csökken az üzemanyagfogyasztás.
Vasarlas ProEngine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a ProEngine Ultra?

A ProEngine Ultra egy innovatív motorolaj formulára utal, mely lehetővé teszi a kosz és nedvesség felhalmozódásának eltávolítását a motorról. A motor visszatér eredeti teljesítményére és csökken az üzemanyagfogyasztás. Az innovatív motorolajat egy titkos recept és mechanikai folyamatok alapján egy mérnökökből, kémikusokból és műszaki szakemberekből álló csoport készíti. Ezért nem olyan alacsony az olaj ára.

Attól a pillanattól fogva, hogy megvásárolod az új formulát, mely dúsítja az üzemanyagtankban levő üzemanyagot, a motorod automatikusan regenerálódni kezd. A fém alkatrészek tartóssága és ereje akár 5-tel is megtöbbszöröződhet. Nem kell állandóan a motor megvédésének módjain törnöd a fejedet. Nem fogsz zajt vagy recsegést hallani, így valószínűleg el is felejted, hogy a közelmúltig nem is volt olyan nagyon jó állapotban a motorod.

Hogyan hat a Pro Engine Ultra

A Pro Engine Ultra az üzemanyag minőségének javítása érdekében alapját a GP molekulák szolgálják (pl. magnetizációs olaj, a kicsi részecskék a fémfelületekre tapadnak, így jobb síkosítást nyújtanak). Így a motor részei nem használódnak el olyan gyorsan. A motorolaj molekulái nem tömítik el a szűrőt vagy a csatornákat. Az olaj kisebb és könnyebben bejut a szűrők pórusaiba. A ProEngine Ultra eléri a motor elérhetetlen részeit is, így nincs szükség szétszerelésre. Nem csupán pénzt takarít meg, hanem megelőzni, hogy szervízbe kelljen vinni az autót.

A Pro Engine Ultra üzemanyag-finomító motorolajat gyermekek által nem elérhető helyen tartsa! Ne tegye ki közvetlen napfény hatásának hosszú ideig! A megfelelő tárolás érdekében a ProEngine Ultra kevesebb mint 40 fokot igényel.

Használat közben a következőket csinálja a motorolaj:

 • Regenerálja a motort a normál autóhasználat közben – 1 hónap alatt
 • Csökkenti a súrlódást és elhasználódást a motor fémfelületén – 99,89%-tól.
 • Akár 17%-kal is csökkenti az üzemanyagfogyasztást
 • Akár 19,2%-kal is csökkenti az olajfogyasztást
 • 97,50%-kal csökkenti a füstöt
 • Megnöveli a motor hatékonyságát – 67,84%-ról
 • Csökkenti a zajt és javítja a motor működését 50 km után
 • Kiegyenlíti a nyomást a hengerekben – 100 km után
 • Megkönnyíti a hidegindítást
 • Megvédi az üzemanyagrendszert
 • Megvédi a motort az elhasználódás ellen és meghosszabbítja élettartamát.
Vasarlas ProEngine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A ProEngine Ultra összetétele

A ProEngine Ultra üzemanyag-finomító alapja egy magas finomságú ásványi olaj keveréke, nagyjából 95%. Kevesebb, mint 5% adalékanyag. Ennek alapját a GP molekulák szolgálják (pl. magnetizációs olaj, a kicsi részecskék a fémfelületekre tapadnak, így jobb síkosítást nyújtanak). Így a motor részei nem használódnak el olyan gyorsan. A motorolaj molekulái nem tömítik el a szűrőket vagy a csatornákat.

Olaj, mely kisebb és könnyebben bejut a szűrő pórusaiba. A motorolaj eléri a motor elérhetetlen részeit is, így nincs szükség szétszerelésre. Nem csupán pénzt takarít meg, hanem megelőzni, hogy szervízbe kelljen vinni az autót.

Hol kapható Pro Engine Ultra

A terméket a termék weboldalán rendelheted és vásárolhatod meg. A vásárlás folyamán ki kell töltened egy űrlapot a hivatalos weboldalon. Meg kell adni a címet, nevet és a mobiltelefonszámot. Ezután telefonon felveszik veled a kapcsolatot és futár kézbesíti a csomagot.

Kattints a „Kosárba” gombra és töltsd ki az űrlapot a következő oldalon. A termék 3 nap múlva már a kezedben lesz. Aztán értékelheted. Ha nem vagy 100%-ig elégedett, csupán küldd vissza az üres termékdobozt a visszaküldési címre és visszakapod a pénzt – kérdés nélkül.

A ProEngine Ultra ára

A hivatalos weboldalon az előző ár 23 700 Ft volt. Most csupán 14 500 Ft kerül. Jutányos áron van, így rendelj belőle, mielőtt kifogy a készlet! A vásárlás napjától számítva 7 nap 100%-os szállítási garancia van.

Pro Engine Ultra vélemények

Michael Royer, Maubeuge

A ProEngine Ultra az üzemanyag minőségének javítása érdekében előtt állandóan vereséget szenvedtem. A motor javításra költött pénz szinte túllépte annak értékét. Ennek a szernek köszönhetően 7 évvel csökkentettem a motor elhasználódását 2 hónap alatt és a várt sikert értem el.

Antoine Meunier, Bondy

Egy kollégám inspirált. Hozzá hasonlóan én is ki akartam próbálni a ProEngine Ultra üzemanyag-finomító. A következő hatásokat tapasztaltam: kevésbé zajos motor, könnyebb indítás, megnövekedett forgatónyomaték és gyorsulás minden sebességben! Mindez egy héttel azután volt, hogy beleöntöttem a szert az autó üzemanyagtankjába.

Következtetés

Ez lehet a motor regenerálásának és megvédésének leghatékonyabb módja. Továbbá tudóscsoportok tesztelték és az NCBI (Amerikai Nemzeti Biotechnológiai Információ Központ) igazolta. A ProEngine Ultra továbbá rengeteg vezető tesztelte.

Vasarlas ProEngine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *