ProEngine Ultra Muistaa | Hinta | Mistä ostaa

ProEngine Ultra Muistaa | Hinta | Mistä ostaa
5 (100%) 1 vote

Riippumatta ajoneuvon tai auton ostamasta mallista, se saavuttaa hetken, kun moottorin moottori epäonnistuu. Tämä voi johtua kulumisesta, virheellisestä toiminnasta tai muusta mekaanisesta vaurioitumisesta. Auton moottorin hoito ei rajoitu käyttämään laadukkaita polttoaineita ja öljyjä. Taloudellisen ja säännöllisen ylläpito ei myöskään auta. Jos haluat säilyttää autosi kunnon kunnossa vuosien ajan ja vähentää polttoaineenkulutusta, käytä tieteellistä aseen kitkaa, korroosiota ja hajoamista estäessä. ProEngine Ultra auttaa estämään näitä.

Auton huolto ei saa rajoittua pelkästään polttoaineen ja moottoriöljyn laatuun. Taloudellinen ajo ja säännöllinen kunnossapito eivät myöskään auta. Jos haluat säilyttää autosi moottorin täydellisessä tilassa vuosia ja vähentää polttoaineenkulutusta, päästä tieteelliseen päätökseen moottorin aiheuttaman kitkan, korroosion ja vaurion varalta. Se voi olla seurauksena matalan polttoaineen tai moottorin osista. Miten voimme estää nopeat muutokset? On suositeltavaa ostaa lisäpolttoainetta, joka on helppokäyttöinen ja syöttää suoraan moottoriin ilman purkamista Pro Engine Ultra molekyylillinen polttoaineen lisäaine on ratkaisu tähän. Polttoaineen rikastaminen on innovatiivinen muoto, joka mahdollistaa ja mahdollistaa lian ja kosteuden kertymisen poistamisen moottorista. Moottori palaa alkuvaiheen suorituskykyyn ja vähentää
Osta ProEngine Ultra 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla

ProEngine Ultra varten moottorin

Pro Engine Ultra molekyylillinen polttoaineen lisäaine viittaa innovatiiviseen moottoriöljykaavioon, joka sallii ja mahdollistaa lian ja kosteuden kertymisen poistamisen moottorista, moottori palaa alkuvaiheen suorituskykyyn ja vähentää polttoaineen kulutusta. Innovatiivisia rikastuttavia Engine Oil -molekyylejä valmistetaan salaisen reseptin ja mekaanisen prosessin mukaan insinöörien, apteekkien ja teknikoiden joukosta. Siksi öljyn hinta ei ole alhainen.

Siitä hetkestä lähtien, kun maksat uuden kaavan, joka rikastuttaa polttoainetta autosi säiliössä, moottori uusiuisi automaattisesti. Metalliosien kestävyys ja lujuus kerrotaan jopa 5: llä. Sinun ei tarvitse jatkuvasti ajatella keinoja suojata moottoria. Et kuule mitään melua tai halkeilua, joten luultavasti unohda, että äskettäin moottori ei ollut kovin hyvässä kunnossa.

Miten Pro Engine Ultra toimii?

ProEngine Ultra varten moottorin polttoaine on suunniteltu molekyylien GP (esim. Magnetointiöljy) avulla, kun taas pienet hiukkaset pysyvät metallipintoina ja aiheuttavat voitelun paremmin. Näin moottorin komponentit eivät hajoa liian nopeasti. moottoriöljy ei aiheuta suodattimien ja kanavien tukkeutumista, öljyjä, jotka ovat pienempiä ja helpompi tunkeutua suodattimen huokosiin, ProEngine Ultra saavuttaa moottorin saavuttamattomuusalueet, joten me emme saa irrottaa. myös ajoneuvon osia estääkseen vierailevan mekaanikon.

Moottoriöljyn käyttö on yksinkertainen ja se sisältää seuraavat vaiheet:

Saat 1500 mg: n paketin rikastuksen sekä vaaditun pienen sumutuksen. Se on lisättävä polttoainesäiliöön heti ennen käynnistämistä. Sitä tulisi käyttää 10 km: n välein. Sitä voidaan käyttää dieselmoottoreissa ja bensiinimoottoreissa.

 • Sammuta moottori.
 • Lisää pieni polttoainesäiliö polttoainesäiliöön.
 • Lisää tähän noin 25-30 litraa polttoainetta
 • Toista prosessi 10 km: n kuluttua.

Tehokkaaseen käyttöön tarvittavat varotoimet sisältävät seuraavat:

Pidä ProEngine Ultra -moottoriöljy paikassa, jota lapset eivät pääse käsiksi. Älä jätä sitä auringonvalolle pitkäksi aikaa. Pro Engine Ultra varten moottorin: n moottorin oikea varastointi vaatii alle 40 asteen lämpötilan. kun moottoriöljy saavuttaa seuraavat:

 • Jäähdytä moottori normaalin auton käytön aikana – 1 kuukausi
 • Vähennä kitkaa ja kulumista moottorin metallipinnoilla – 99,89%
 • Vähennä polttoaineen kulutusta – jopa 17%
 • Öljynkulutuksen vähentäminen – jopa 19,2%
 • vähentää savua 97,50%
 • Lisääntynyt moottorin hyötysuhde – 67,84%
 • Vähentää melua ja parantaa moottorin toimintaa 50 km: n kuluttua
 • Tasoittaa puristuspaine sylintereissä – 100 km: n jälkeen
 • Helpottaa kylmäkäynnistystä
 • Polttoainejärjestelmän suojaaminen
 • Suojaa moottori kulumiselta ja pidentää sen käyttöikää.

Osta ProEngine Ultra 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla
Muutaman päivän kuluttua auton moottorin teho alkaa yhtäkkiä kasvaa. Se on niin joka päivä, kunnes kolmas viikko. Tämä tehon taso vakiintuu noin 100 kilometrin jälkeen ja moottori todennäköisesti on 80 prosenttia nykyistä voimakkaampi. Samaan aikaan. Käyttökustannukset pienenevät, koska polttoainejärjestelmä imee vähemmän polttoainetta ja moottoriöljyä.

Koostumus ProEngine Ultra

ProEngine Ultra: n pohja on erittäin puhdistettua mineraaliöljyä, noin 95%. Alle 5% lisäaineista. Suunniteltu perustuu GP-molekyyleihin (esim. Magnetointiöljy, kun taas pienet hiukkaset kiinnittyvät metallipintoihin ja aiheuttavat voitelun paremman. Näin moottorin komponentit eivät hajoa liian nopeasti. Moottoriöljyn molekyylejä ei aiheuttaa suodattimien ja kanavien tukkeutumisen

Öljy, joka on pienempi ja helpompi tunkeutua suodattimen huokosiin. Moottoripolttoaine saavuttaa moottorin saavuttamattomuusalueet, joten emme saa irrottaa. Se ei pelkästään säästä rahaa, vaan myös ajoneuvon osia estääkseen mekaanikon vierailun.

Mistä ostaa PRO ENGINE ULTRA

Voit tilata ja ostaa tuotteen tuotteen kotisivulta. Virallisen verkkosivuston ostotapahtuma on täyttää tilauslomake. Asiakas antaa sijaintinsa, nimen ja matkapuhelinnumeron. Asiakas ottaa sen jälkeen yhteyttä puhelinnumeroon ja toimitetaan kuriirin välityksellä.

Napsauta “Lisää ostoskoriin” ja täytä lomake seuraavalla sivulla. Tuote on käsissäsi 3 päivän kuluttua. Sitten tuomitset. Jos et ole 100% tyytyväinen, palauta vain tyhjä tuotepakkaus palautusosoitteeseen. Sinua palautetaan – ilman kysymyksiä.

Pro Engine Ultra Hinta

Edellinen hinta virallisilla verkkosivuilla oli 229 €. Nyt tuote maksaa vain 117 €. Se on halpaa, jotta heikentää ostaa sinun ennen varaston tyhjentämistä. Ostotakuusta on 100% oston jälkeen 7 päivän kuluessa ostopäivästä.

ProEngine Ultra Arvostelut

Michael Royer, Maubeuge

Ennen ProEngine Ultra molekyylillinen polttoaineen lisäaine, kärsin tappion tappion. Moottorin korjaamiseen käytetty raha on melkein ylittänyt arvonsa. Tämän tarjoajan ansiosta vähennin moottorin tuhoutumista 7 vuodella 2 kuukaudessa ja saan odotetun menestyksen.

Antoine Meunier, Bondy

Olin inspiroinut kollega. Hänen tavoin halusin kokeilla ProEngine Ultra. Huomasin seuraavia vaikutuksia: vähemmän meluisa moottori, kevyempi käynnistys, lisääntynyt vääntömomentti ja kiihtyvyys jokaisella nopeudella! Kaikki tämä tapahtui viikkoa sen jälkeen, kun valmiste kaadettiin auton säiliöön.

johtopäätös

Tämä voi olla tehokkain menetelmä koskaan syntyneen moottorin regeneroimiseksi ja suojaamiseksi. Sen lisäksi, että tutkijat ovat testanneet ja NCBI: n (American National Center for Biotechnological Information) sertifioima, ProEngine Ultra on testannut myös monet muut kuljettajat.
Osta ProEngine Ultra 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *