ProEngine Ultra Mnenje | Cena | Vtis

ProEngine Ultra Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Ne glede na model vozila ali avtomobila, ki ga kupite, nastopil bo trenutek, ko bo motor vašega vozila odpovedal. Lahko gre za posledico obrabe, okvare ali drugih mehanskih poškodb. Skrb za vaš avtomobilski motor ne bi smela biti omejena le na uporabo kakovostnih goriv in olj. Primerna vožnja in redno vzdrževanje tudi ne bosta v celoti pomagala. Če želite ohraniti stanje svojega avtomobilskega motorja v odličnem stanju za več let in zmanjšati porabo goriva, uporabite znanstveno orožje proti trenju, koroziji in propadanju motorja. ProEngine Ultra vam bo to pomagal preprečiti.

Skrb na vaš  avtomobilski motor ne sme biti omejena samo na kakovost goriva ali motornega olja. Ekonomska vožnja in redno vzdrževanje tudi ne bo pomagalo. Če želite ohraniti stanje svojega avtomobilskega motorja v odličnem stanju za več let in zmanjšati porabo goriva, uporabite znanstveno orožje proti trenju, koroziji in poškodbam, ki so povzročene na motorju. To je lahko posledica uporabe nizkocenovnega goriva ali delov motorja. Kako lahko preprečimo hitre spremembe? Pomembno je razmišljati o nakupu dodatnega goriva, ki je enostaven za uporabo in lahko vstopi neposredno v motor. ProEngine Ultra je rešitev, ki jo iščete. Obogatenje goriva je inovativna formula, ki omogoča odstranjevanje nabrane umazanije in vlage iz motorja. Motor se zaradi tega vrne k prvotni zmogljivosti in zmanjša porabo goriva.
Kupi ProEngine Ultra z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je ProEngine Ultra?

ProEngine Ultra se nanaša na inovativno formulo motornega olja, ki omogoča odstranjevanje nabrane umazanije in vlage iz motorja. Motor bo spet pridobol zmogljivost, ki jo je imel na začetku, prav tako pa bo zmanjšal porabo goriva. Inovativno bogatenje molekul motornega olja je narejeno po skrivni formulu in mehanskem procesu skupine inženirjev, kemikov in tehnikov. Zato cena olja ni nizka.

Od trenutka, ko boste plačali novo formulo, ki obogati gorivo v rezervoarju vašega avtomobila, se bo motor samodejno regeneriral. Trajnost in trdnost kovinskih delov se bo 5kratno pomnožila. Ne boste rabili nenehno razmišljati o sredstvih za zaščito motorja. Slišali ne boste nobenega hrupa ali pokanja, zato boste verjetno pozabili, da do nedavnega vaš motor ni bil v najboljšem stanju.

Način delovanja Pro Engine Ultra

ProEngine Ultra dodatek za gorivo je zasnovano na osnovi molekul GP. Npr. Olje za magnetizacijo, kjer se majhni delci držijo kovinskih površin, kar izboljša lubrikacijo. Zaradi tega se sestavni deli motorja ne obrabijo tako hitro. Molekule motornega olja ne povzročajo mašitve filtrov. ProEngine Ultra doseže tudi nedostopna ombočja motorja.  Ne prihrani samo denarja, ampak tudi dele vozila, zaradi česar bo obisk pri mehaniku nepotreben.

Motorno olje ProEngine Ultra hranite v prostoru, kjer ne bo dostopen otrokom. Ne pustite ga izpostavljenega sončni svetlobi za daljši čas. Pravilno shranjevanje motorja ProEngine Ultra zahteva temperature, ki je manjša od 40 stopinj.

Pri uporabi motorno olje doseže naslednje:

 • Regenerira motor med normalno uporabo avtomobila – v roku 1 meseca
 • Zmanjša trenje in obrabo kovinskih površin motorja – za 99,89 %
 • Zmanjša porabo goriva – do 17 %
 • Zmanjša porabo olja – do 19,2 %
 • Zmanjša izpuhe za 97,50 %
 • Poveča učinkovitost motorja – za 67,84 %
 • Zmanjša hrup in izboljša delovanje motorja po prevoženih 50km
 • Uravna tlak v cilindrih – po prevoženih 100 km
 • Olajša zagon hladnega motorja
 • Zaščiti gorivni sistem
 • Zavaruje motor pred obrabo in podaljša njegovo življenjsko dobo
Kupi ProEngine Ultra z 50% popustom*na uradni spletni strani

Sestava ProEngine Ultra

Pro Engine Ultra dodatek za gorivo je mešanica visoko rafiniranega mineralnega olja, približno 95%. Vsebuje manj kot 5% aditivov. Zasnovan je na osnovi molekul GP..npr. Olje za magnetizacijo, kjer se majhni delci držijo kovinskih površin, kar izboljša lubrikacijo. Zaradi tega se sestavni deli motorja ne obrabijo tako hitro. Molekule motornega olja ne povzročajo mašitve filtrov.

Posebno olje, ki lažje prodira v pore filtra. Gorivo motorja doseže tudi nedostopna območja. Ne prihrani samo denarja, ampak tudi dele vozila, zaradi česar bo obisk pri mehaniku nepotreben.

Kje kupiti Pro Engine Ultra v Sloveniji

ProEngine Ultra za motor lahko naročite in kupite na uradni spletni strani izdelka. Za nakup je potrebno izpolniti obrazec za naročilo. Stranka navede svojo lokacijo, ime in številko mobilnega telefona. Stranka nato prejme klic, in prejme dostavo prek kurirske službe.

Kliknite »Dodaj v košarico« in izpolnite obrazec na naslednji strani. Izdelek bo v vaših rokah že po treh dneh. Potem boste presodili, če vam izdelek odgovarja. Če ne boste 100% zadovoljni, preprosto vrnite prazno embalažo izdelka na povratni naslov in povrnili vam bomo denar – brez kakršnih koli vprašanj.

Cena ProEngine Ultra

Prejšnja cena na uradni spletni strani je bila 59 €. Trenutno Pro Engine Ultra za motor stane samo 39 €. Pohitite in kupite ta poceni izdelek že danes, preden se izprazni zaloga. Garantiramo dostavo v roku 7 dni od dneva nakupa.

Mnenje Pro Engine Ultra vtis

Michael Royer, Maubeuge

Pred PROENGINE ULTRAsem se soočal z samimi porazi. Denar, porabljen za popravilo motorja, je skoraj presegel njegovo nakupno vrednost. Zahvaljujoč temu izdelku sem v dveh mesecih zmanjšal obrabo motorja za 7 let.

Antoine Meunier, Bondy

Navdihnil me je sodelavec. Tako kot on, sem želel preizkusiti ProEngine Ultra za motor. Opazil sem naslednje učinke: manj hrupen motor, lažji zagon, večji navor in pospešek pri vsaki hitrosti! Vse to se je zgodilo že teden dni po prelitju priprave v avtomobilski rezervoar.

Zaključek

To je lahko najučinkovitejša metoda za regeneracijo in zaščito motorja, ki je kdaj nastal. Poleg tega je preizkušen s strani znanstvene ekipe in potrjen s strani NCBI (Ameriški nacionalni center za biotehnološke informacije). ProEngine Ultra je prav tako preizkusilo tudi mnogo drugih voznikov.
Kupi ProEngine Ultra z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *