ProEngine Ultra мнения | Цена | Отзиви

ProEngine Ultra мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Независимо какъв модел превозно средство или автомобил си купите, се стига до момент, в който двигателя получава неизправности. Това може да е поради амортизация, неизправности или други механични повреди. Грижата за двигателя на колата ви не трябва да се ограничава до ползването на качествени горива и масла. Шофирането по-малко и редовната профилактика също няма да помогне. Ако искате да поддържате двигателя на колата си в перфектно състояние с години и да понижите консумацията на гориво, използвайте научното оръжие против триене, корозия и амортизация на двигателя. ProEngine Ultra ще ви помогне да ги предотвратите.

Цялостните грижи за двигателя на колата ви не трябва да се ограничават до качеството на горивото и моторното масло. Шофирането по-малко също няма да помогне. Ако искате двигателя на колата ви да е в перфектно състояние с години и да понижите консумацията на гориво, обърнете се към научното решение против триене, корозия и повреди, които се случват в двигателя. Може да е вследствие от използване на нискокачествено гориво или части за двигателя. Как можем да предотвратим резките промени? Заслужава си да помислите за купуването на допълнително гориво, което лесно се използва и влиза директно в двигателя без да се налага да го разглобявате, ProEngine Ultra е решение за това. Обогатяването на горивото е иновативна формула, която позволява и помага за премахването на натрупвания от замърсявания и влага в двигателя, а двигателя се връща към първоначалната си производителност и консумацията на гориво се понижава.
Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява ProEngine Ultra

ProEngine Ultra е иновативна формула за моторно масло, която позволява отстраняването на замърсявания и влага от двигателя и възстановява първоначалната му производителност, и понижава консумацията на гориво. Иновативните обогатяващи молекули Engine Oil са направени по тайна формула и механичен процес от група инженери, химици и техници. Това е причината цената на маслото да не е ниска.

От момента, в който платите за новата формула, която обогатява горивото в резервоара на колата ви, двигателя автоматично ще започне да се възстановява. Издръжливостта и силата на металните части ще бъде умножена, дори по 5. Няма да се налага постоянно да мислите за средства за защита на двигателя. Няма да чувате никакви звуци или тропане, така че ще забравите, че до скоро двигателя ви не е бил в много добро състояние.

Начин на действие на ProEngine Ultra

Горивото ProEngine Ultra е проектирано на основата на молекулите GP (т.е. магнетизирано масло), малките частици се прилепват към металните повърхности и смазват по-добре. По този начин компонентите на двигателя не се износват твърде бързо. Молекулите на моторното масло не причиняват задръстване на филтри и канали, обикновените масла, които са по-малки и лесно проникват в порите на филтъра. ProEngine Ultra достига недостъпните области на двигателя. То не само пести пари, но и авто частите и предотвратява посещенията до авто сервиз.

Съхранявайте моторното масло ProEngine Ultra за двигателя на място недостъпно за деца. Не го оставяйте на слънце продължително време. Правилното съхранение на ProEngine Ultra изисква температура по-ниска от 40 градуса.

Когато се използва, моторното масло постига следното:

 • Регенерира двигателя по време на нормалната работа на колата – за 1 месец
 • Понижава триенето и износването на металните повърхности в двигателя – до 99.89%
 • Понижава консумацията на гориво – до 17%
 • Понижава консумацията на масло – до 19.2%
 • Понижава пушека с 97.50%
 • Повишава ефикасността на двигателя – до 67.84%
 • Понижава шума и подобрява работата на двигателя след 50 км.
 • Уравновесява налягането в цилиндрите – след 100 км
 • Улеснява студения старт
 • Предпазва горивната система
 • Предпазва мотора от износване и удължава живота му

Състав на ProEngine Ultra и съставки

Основата на ProEngine Ultra спестявайки е смес от високо рафинирано минерално масло, около 95%. По-малко от 5% добавки. То е проектирано на основата на молекулите  GP (т.е. магнетизирано масло), малките частици се прилепват към металните повърхности и смазват по-добре. По този начин компонентите на двигателя не се износват твърде бързо. Молекулите на моторното масло не причиняват задръстване на филтри и канали.

Обикновените масла са по-ситни и лесно проникват в порите на филтъра. Горивото в двигателя достига недостъпните области на двигателя, така че не се отлепват. То не само пести пари, но и авто частите и предотвратява посещенията до авто сервиз.
Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя ProEngine Ultra в България?

Можете да поръчате и купите ProEngine Ultra добавка за гориво от неговия уебсайт. Процедурата на купуване от официалния уебсайт е попълване на формуляр за поръчка. Клиента предоставя местоположението си, името и телефонния номер. След това се свързваме с клиента по телефона и доставката се извършва чрез куриер.

Кликнете на „Добавяне в кошницата“ и попълнете формуляра на следващата страница. Продукта ще бъде в ръцете ви 3 дена след това. Тогава ще можете да отсъдите. Ако не сте 100% задоволени, просто върнете празната кутия от продукта на посочения обратен адрес и ще получите парите си обратно – без да ви се задават въпроси.

Цена на ProEngine Ultra

Старата цена от официалния уебсайт беше 110 лева. ProEngine Ultra добавка за гориво струва само 67 лева.  Той е евтин, така че побързайте да си купите преди да са изчерпани количествата. Има 100% гаранция за доставка в рамките на 7 дни от деня на покупка.

Мнения за ProEngine Ultra Отзиви

Майкъл Ройър, Маубеж

Преди ProEngine Ultra добавка за гориво, губех отново и отново. Парите похарчени за ремонт на двигателя почти надвишаваха стойността му. Благодарение на този продукт, редуцирах износването на двигателя със 7 години и 2 месеца и получих очаквания успех.

Антоан Меуниер, Бонди

Бях вдъхновен от колега. Като него, исках да пробвам ProEngine Ultra за двигателя. Наблюдавах следните ефекти: по-малко шум от двигателя, по-лесен старт, повишена тяга и ускорение при всяка скорост! Всичко това стана седмица след като налях от препарата в резервоара на колата.

Заключение

Това може да бъде най-ефективният метод за регенериране и предпазване на двигателя, създаван някога. Освен, че е тестван от екип учени и получил сертификат от NCBI (Американски Национален Център за Биотехнологична информация), ProEngine Ultra е тестван и от много шофьори

Kупи ProEngine Ultra с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *