ProEngine Ultra mišljenja | Cijena

ProEngine Ultra mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

Bez obzira na model vozila ili automobil koji ste kupili, možda dođete do trenutka kada ne uspijevate pokrenuti njegov motor.  To se može dogoditi zbog trošenja i habanja, kvara ili nekog drugog  mehaničkog oštećenja. Brigu za motor vašeg auta više ne možete ograničiti samo na korištenje kvalitetnih goriva i ulja. Ekonomična vožnja i redovito održavanje neće pomoći održati ga onakvim kakav bi trebao biti.

Ako želite zadržati stanje  motora vašeg automobila u savršenom stanju  godinama i smanjiti  potrošnju goriva, koristeći znanstveno oružje protiv trenja, korozije i propadanja motora, ProEngine Ultra će vam pomoći u tome.

Postoje i posljedice korištenja manje kvalitetnog goriva i dijelova motora. Kako možemo spriječiti ove brze promjene? Uzmite u obzir kupnju dodatnog goriva koje je jednostavno za korištenje i ulijeva se  izravno u motor : ProEngine Ultra je vaše rješenje za ovaj problem. Obogaćivanje goriva je inovativna formula koja omogućuje uklanjanje nakupljanja nečistoće i vlage u motoru, a motor se time vraća u početne performanse i smanjuje se potrošnja goriva.
Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je ProEngine Ultra?

ProEngine Ultra je nova  inovativna formula koja omogućuje uklanjanje nakupljanja nečistoća i vlage u motoru. Inovativne molekule ulja obogaćuju motor a  izrađene su  u skladu s tajnom recepturom i mehaničkim postupkom kojeg je  dizajnirala  skupina inženjera, kemičara i tehničara. To je razlog zašto cijena ulja nije niska.

Od trenutka kada ćete kupiti ovu novu formulu koja obogaćuje gorivo u spremniku vašeg automobila, motor će se automatski obnoviti. Trajnost i snaga metalnih dijelova će se povećati  čak i do 5 puta.  Nećete morati stalno razmišljati o sredstvima za zaštitu motora. Nećete čuti buku ili pucanje, tako da ćete vjerojatno vrlo brzo zaboraviti da sve donedavno vaš motor nije bio u vrlo dobrom stanju.

Kako djeluje ProEngine Ultra?

ProEngine Ultra gorivo dizajnirano je na temelju molekula GP (npr magnetiziranje ulja, gdje se male čestice nakupljaju na metalnim površinama, uzrokujući bolje podmazivanje ). Na ovaj način, dijelovi motora ne kvare se brzo, a  molekule  motornog ulja ne uzrokuju začepljenje filtra i kanalizirane manje čestice ulja koje  lakše prodiru u pore filtra. ProEngine Ultra dolazi i do  nepristupačnih  područja motora, tako da ne smijete dvojiti. Ne samo da ćete uštediti novac, već ćete sačuvati i ostale dijelove vozila i tako spriječiti česte posjete mehaničaru.

Upute za upotrebu ProEngine Ultra

Metoda za korištenje ovog  motornog ulja  je jednostavna i uključuje ove faze:

Dobit ćete paket 1500 mg, u obliku malog spreja. ProEngine Ultra treba dodati u spremnik za gorivo neposredno prije starta. Trebalo bi ga ponovno koristiti nakon svakih10 km vožnje. Slobodno ga možete koristiti i u dizelskim motorima kao i u benzinskim motorima.

 • Isključite motor.
 • Korištenjem male sprej boce našpricajte proizvod u spremnik za gorivo.
 • Nakon toga dodajte oko 25-30 litara goriva
 • Ponovite postupak nakon 10 km vožnje.

Mjere opreza koje treba uzeti za učinkovito korištenje uključuje slijedeće:

Držite ProEngine Ultra motorno ulje van  dohvata  djeci. Ne ostavljajte ga izloženog suncu na duže vrijeme. Ispravno  skladištenje ProEngine Ultra zahtijeva temperature niže od 40 stupnjeva.
Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici
Kada se koristi na ispravan način, ulje motora postiže slijedeće:

 • Vraća performanse motora u normalanrad – za  1 mjesec
 • Smanjuje trenje i habanje motora sa metalnim površinama – 99. 89%
 • Smanjuje potrošnju goriva – do 17%
 • smanjuje potrošnju ulja – do 19. 2%
 • smanjuje količinu dima za 97.50%
 • Povećava učinkovitost motora – do 67. 84%
 • Smanjuje buku i poboljšava rad motora nakon 50 km
 • izjednačava tlak kompresije u cilindrima – nakon 100 km
 • Olakšava hladno pokretanje
 • Štiti sustav goriva
 • Štiti motor od habanja i produžuje mu vijek trajanja.

Nakon nekoliko dana, snaga motora vašeg automobila će odjednom početi rasti. To će se događati svaki dan, do trećeg tjedna korištenja. Ova razina snage će se stabilizirati nakon oko 100 kilometara, a motor će vjerojatno biti 80% jači nego prije. U isto vrijeme će se smanjiti operativni troškovi jer će vaš motorni sustav apsorbirati manje goriva i motornog ulja.

Sastojci ProEngine Ultra u Hrvatskoj

Baza ProEngine Ultra je  smjesa visokorafiniranog mineralnog ulja, oko 95%, a ono sadrži manje od 5% aditiva. Projektirana je na temelju molekula GP (npr. magnetiziranje ulja, gdje se male čestice nakupljaju na metalnim površinama, uzrokujući bolje podmazivanje ). Na ovaj način, dijelovi motora ne kvare se brzo, a  molekule  motornog ulja ne uzrokuju začepljenje filtra i kanaliziraju manje čestice ulja koje  lakše prodiru u pore filtra. PROENGINE ULTRAdolazi i do nepristupačnih  područja motora, tako da ne smijete dvojiti oko kupnje ovog proizvoda. Ne samo da ćete uštediti novac, već ćete sačuvati i ostale dijelove vozila i tako spriječiti česte posjete mehaničaru.

ProEngine Ultra mišljenja

Michael Royer, Maubeuge

Prije ProEngine Ultra dodatka, trpio sam poraz za porazom. Novac potrošen na popravak motora gotovo je premašio njegovu vrijednost. Zahvaljujući ovom proizvodu, povratio sam kvalitetu  motora uništenog kroz 7 godina u samo 2 mjeseca i dobio sam obećani uspjeh.

Antoine Meunier, Bondy

Bio sam inspiriran kolegom. Poput njega, i ja sam htio probati ProEngine Ultra. Primijetio sam sljedeće učinke: manje bučan motor, lakši start, povećani okretni moment i ubrzanje na svakoj brzini! Sve se to dogodilo tjedan dana nakon prvog korištenja i doticaja proizvoda sa spremnikom automobila.

Zaključak

Ovo može biti najučinkovitiji način za regeneraciju i zaštitu motora ikada stvoren. Osim toga, nakon što je testiran od strane tima znanstvenika i ovjeren od strane NCBI (Američkog  Nacionalnog centra za biotehnološke informacije), ProEngine Ultra također je testiran od strane mnogih drugih vozača.

Bez obzira na model vozila ili automobil koji ste kupili, možda dođete do trenutka kada ne uspijevate pokrenuti njegov motor.  To se može dogoditi zbog trošenja i habanja, kvara ili nekog drugog  mehaničkog oštećenja. Brigu za motor vašeg auta više ne možete ograničiti samo na korištenje kvalitetnih goriva i ulja. Ekonomična vožnja i redovito održavanje neće pomoći održati ga onakvim kakav bi trebao biti.

Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *