Peruvian Maka pareri | Pret | Cumpăra

Peruvian Maka pareri | Pret | Cumpăra
5 (100%) 1 vote

Disfuncția erectilă (DE) sau sau sterilitatea sunt disfuncții sexuale reprezentate de eșecul de a crea sau menține o erecție a penisului în timpul contactelor sexuale umane. Erecția penilă este impactul curgerii sângelui care intră și este reținut în niște organe tip săculeț din interiorul penisului. Procedeul este parte a începutului excitării sexuale când semnele sunt transmise de câtre minte prin nervi câtre penis. Cele mai critice motive naturale pentru slăbiciune sunt bolile cardiovasculare și diabetul, problemele neurologice (cum ar fi rana operației de prostată), inadecvanțe hormonale (hipogonadism) și simptomele de medicație.

Disfuncția mentală este locul unde erecția sau infiltrarea dau chix din cauza gândurilor sau emoțiilor (motive mentale) prin opoziție cu dificultatea fizică; este mult mai puțin continuă și poate fi făcută o diferență. Totuși inaptitudinea mentală este o reacție solidă la tratament fals Pierderea erecției poate avea cauze mentale serioase și poate fi corectată prin provocări relaționale și autoanaliză mentală. Unele cauze de impotență:

 • Medicamente (antidepresantele și nicotina în general)
 • Disfuncții neurogenice
 • Deranjamente cavernale
 • Cauze mentale: tensiunea de lucru, presiunea și disfuncțiile mentale
 • Operație
 • Maturizare. Sunt patru circumstanțe de regulă mai mult la bărbații maturi de 60 de ani decât la cei de 40
 • Disfuncție renală.
 • Boală, de exemplu, diabetul și diverse scleroze (DS). În timp ce aceste două cauze nu au fost demonstrate, sunt totuși suspecte deoarece provoacă probleme cu fluxul sanguin și sistemul senzorial.
 • Mod de viață: fumatul este un motiv cheie pentru disfuncția erectilă. Fumatul cauzează inaptitudine deoarece provoacă îngustarea vaselor de sânge.
Cumpara Peruvian Maka cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Ce este Maca de Peru?

Rădăcinile de pudra Maca de Peru au fost utilizate de indieni ca un adjuvant care îmbunătățește capacitatea sexuală. Din cauza posibilităților de amplificator sexual, au fost folosite în scopuri tradiționale și militare. În afară de asta, ofițerii din perioada Tahuantinsuyo nu plecau la luptă înainte de a consuma o grămadă de maca, a cărei destinație era de a îmbunătăți calitățile fizice.

Maca este o rădăcină care se dezvoltă în munții din Peru la altitudini între 2100 și 3300 de metri, ceea ce o face planta care crește la cea mai mare altitudine de pe planeta noastră. Maca mai este cunoscută și sub numele de Lepidium meyenii și Lepidium Peruvianum. Mai este denumită și „Ginseng peruvian”.

Metoda de acționare a Maca Peruană

Rădăcinii de Maca i s-au atribuit numeroase calități și avantaje. Unele dintre ele sunt susținute de recenzii logice, în ciuda tuturor ar trebui demonstrate clinic pe subiecți umani. În orice caz, există o cunoaștere extinsă ale calităților sănătoase și ale avantajelor vivace ale rădăcinii de Maca. Se poate citi mai mult despre toate beneficiile pozitive ale rădăcinii de Maca aici. Iată avantajele medicale primare care sunt atribuite rădăcinii de Maca:

 • Rădăcina de Maca este un răspuns demonstrat pentru epuizare
 • Rădăcina de Maca monitorizează nivelul de glucoză.
 • Maca ajută la evitarea osteoporozei
 • Maca îmbunătățește memoria și capacitatea de învățare
 • Rădăcina de Maca îmbogățește calitățile domnilor și doamnelor
 • Rădăcina de Maca contribuie la carisma domnilor și doamnelor și amplifică activitatea sexuală
 • Rădăcina de Maca vă ajustează hormonii
 • Maca diminuează semnele menopauzei
Cumpara Peruvian Maka cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Compoziție Maca de Peru si Ingrediente

Rădăcina de pudra Maca Peruană pentru potență are un profil suplemental excepțional, ceea ce oferă nivelurile ideaole de componenți nutriționali de care organismul are nevoie incluzând vitamine, mineral și aminoacizi de bază. Conține aproximativ 60% zaharuri, 10,2%proteine, 8,5%fibră dietetică și 2,2% grăsimi. Rădăcina de Maca este un izvor incredibil de aminoacizi, conținând cam 20 de aminoacizi, dintre care 7 sunt aminoacizi fundamentali. În contrast cu cartoful, Maca conține de cinci ori mai multe proteine și de patru ori mai multă fibră. Rădăcina de Maca este bogată în minerale, cum ar fi magneziu, fier, cupru, natriu, potasiu, calciu, fosfor, mangan. Conține Vitamina C, Vitamina A, Vitamina D3 și vitaminele B1, B2, B12.

Minerale (mg la 100g): Magneziu: 100-130 mg, Calciu: 350-500 mg, Fosfor: 300-350 mg, Potasiu: 1500 – 2000 mg, Natriu: 20 – 40 mg.

Mulți consideră rădăcina de Maca ca fiind alimentul suprem datorită fiecăreia dintre proprietățile sănătoase ale plantei maca. Verificările de sinteză ale rădăcinii de Maca relevă un conținut uimitor de vitamine, minerale, aminoacizi, steroli, grăsimi nesaturate și glucozinați.

 1. B1: este vital pentru transformarea zaharurilor în vitalitate organică. În plus, este necesar pentru funcționarea organelor cheie, cum ar fi mușchii și inima.
 2. Vitamina B2 cooperează cu celelalte vitamine B. Este un ingredient principal pentru generarea globulelor roșii și descarcă energie din atomii extensivi denumiți zaharuri.
 3. Vitamina C (acid ascorbic) este un supliment de bază pentru indivizi. Animalele care nu produc acis ascorbic (precum oamenii) au nevoie de el în rutina de alimentare.
 4. Fier: Parte esențială a hemoglobinei și a unor compuși respiratori. Nivelul scăzut de fier poate duce la o dezvoltatre proastă, gălbejeală sau probleme cu sarcina.
 5. Cupru: Face parte din compoziția hemoglobinei. Nivelul scăzut de cupru poate diminua cantitatea de proteine esențiale a formei de viață.
 6. Magneziu: Este imperativ pentru cel mai bun amestec de proteine și acționează musculatura. Absența magneziului poate produce schimbări asupra inimii și musculaturii.
 7. Calciu: Rădăcina de Maca are un nivel mai mare de calciu decât o canalizare; imperativ pentru sistemele nervos și circulator și componența oaselor și a inimii.
 8. Fosfor: amestecurile de fosfați stochează vitalitatea sintetică a organismului
 9. Fructoza: se găsește în câteva rădăcini vegetale, este vitală pentru crearea materialului seminal și este consumată în sistemul circulator când sursa de fructoză este prelucrată.

De unde poți cumpăra Maca Peruană în România?

În prezent sunt o mulțime de locuri de unde poți cumăra produse maca. Poți descoperi maca în magazine alimentare, farmacii, magazine naturiste și, evident, în nenumărate magazine naturiste online. E așa de normal să cumperi maca prin orice metodă convenabilă, totuși este important să știi exact de la cine cumperi și acesta este un comerciant autorizat, nu contează dacă vrei să cumperi pulbere de rădăcină de maca, pilule sau în alt ambalaj.

Preț Maca de Peru

Prețul Maca de Peru pentru potență este acum cu reducere 159 de lei de la 318 lei.

Pareri Maca Peruană forum

„Cred că chestia asta funcționează! Te simți în stare să faci mai multe. Am observat că atunci când nu-l iau am mai puțină energie. Nu e super energetic, este mai mult o energie calmă și concentrată. Pudra este minunată, deoarece o poți amesteca cu băuturi și are gust ca de malț. Câteodată o mănânc cu lingurița și beau un pic de apă. Am citit că e mai bună pentru femei deoarece le echilibrează hormonii care fluctuează mai mult decât la bărbați. Trebuie să începi cu un dozaj mic și să îl ajustezi în funcție de necesitățile organismului tău, apoi să iei ocazional câte o pauză sau se pare că vei pierde potența (de exemplu: IEI 3 săptămâni, PAUZĂ 1 săptămână). Recomand o linguriță până la o lingură amestecată cu apă și băută dimineața cât mai repede posibil. Are gust rău, dar o poți amesteca cu suc sau orice altceva (piureuri, amestecuri sau ceai). Trebuie să observăm că oricine are un sistem digestiv sensibil trebuie să aibă grijă cu maca brut. Precum alte rădăcini crucifere, maca este destul de dificilă de digerat în stare brută. Nu numai că este foarte fibroasă, dar mai și conține o mulțime de goitrogeni – de aceea rădăcina brută și făină sunt așa de amare – așa că nu e o surpriză că oamenii se plâng de probleme digestive și, ocazional, hormonale (tiroidiene).

Pentru a evita această problemă maca trebuie preparată pentru a fi gentilă cu digestia și metabolismul, este preparată întotdeauna în mod tradițional (de către nativi peruvieni) în acest scop! O altă opțiune pentru cei cu probleme digestive este pulberea de Maca gelifiată (pulbere de maba gelifiată cu grijă de către iHerb). Gelifiat înseamnă că fibra a fost eliminată și goitrogenii denaturați. Produsul gelifiat a fost fabricat pentru a se adresa în mod special celor care au probleme digestive provocate de rădăcină. În concluzie, dau rată de cinci stele acestei pulberi de maca deoarece este pur și simplu minunată. Chestia asta te face să te simți mai bine decât orice multivitamine pe care le poți găsi și o recomad cu căldură.” – Vinetu28 pe acest site.


Cumpara Peruvian Maka cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *