Peruvian Maca мнения | Цена | Отзиви

Peruvian Maca мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Еректилната дисфункция (ЕД) или безплодие е сексуална дисфункция, описваща се с неуспех да се създаде и поддържа ерекция на пенис при сексуален акт при хората. Ерекцията на пениса е повлияното от вода навлизане и задържане на кръвта като тела вътре в пениса. Процедурата редовно започва в последствие от сексуална възбуда, когато знаците се предават от ума към нервите в пениса. Най-критичните естествени причини за слабост са сърдечно-съдови болести и диабет, неврологични проблеми (например, нараняване от простатектомия), хормонални отклонения (хипогонадизъм) и симптоми от лекарства.

Умственото безплодие е мястото, където ерекцията или инфилтрацията се стоварва, заради размишления или емоция (умствени причини), за разлика от физическата трудност; това е малко по-малко продължително, обаче може редовно да се види разлика. Естествено, при умствена неспособност, има солидна реакция на фалшиво лечение. Еректалната дисфункция може да има сериозни умствени следствия, тъй като може да поставя предизвикателства пред връзката и мъжкото ментално виждане за себе си. Някои от случаите на импотентност са:

 • Лекарства (антидепресанти и никотин обикновено са нормални)
 • Неврогенни разстройства
 • Кавернозни малформации
 • Психични причини: напрежение при изпълнение, натиск и психични болести
 • Операция
 • Съзряване. Четири пъти по-често е при мъже, съзрели в 60-те си години, отколкото тези в техните 40
 • Бъбречна дисфункция.
 • Болести, например, захарен диабет и множествена склероза (МС). Докато тези две причини не са били демонстрирани, те са заподозрени, тъй като причиняват проблеми както на кръвния поток, така и сензорната система.
 • Начин на живот: пушенето е ключова причина за еректилна дисфункция. Пушенето причинява неспособност, тъй като ускорява стесняването на кръвоносните съдове.
Купи Peruvian Maca с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Перуански мак

Корените от Peruvian Maca за засилване на потентността били използван от индианците като хранителен продукт, който подобрява сексуалния капацитет. Заради претендираните си връзки като сексуални подобрители, те са били използвани за митнически цели и за военни цели. В тази връзка, например, воините в период Тахуантинсуйо Реалм не се впускат в битка преди да изядат много мака, с цел да подобрят физическите си качества.

Мака е корен, който расте в планините на Перу при големи височини от 2000 до 3000 метра, правейки го растението, което се развива най-високо издигнато в планетата. Мака минава и под името Lepidium meyenii и Lepidium Peruvianum. Нарича се още “перуански женшен”.

Начин на действие на Перуански мак

Има множество качества и преимущества, приписани на коренът мака. Някои от тях са от логична гледна точка, някои освен това трябва да бъдат клинично демонстрирани на човешки субекти. Всеки случай, има обхватно разбиране за силно здравословните качества и жизнени преимущества на коренът мака. Разглежда се повече за всичките положителни преимущества на коренът мака тук.

Ето основните медицински преимущества, които се приписват на корена мака:

 • Коренът мака е доказан отговор за изтощението
 • Коренът мака контролира глюкозните ви нива
 • Мака помага за избягване на остеопороза
 • Мака поддържа паметта и способността за учене
 • Коренът мака има богатство от подобряващи качества при мъже и дами
 • Коренът мака изгражда чар при мъжете и дамите и подобрява сексуалното действие
 • Коренът мака регулира хормоните ви
 • Мака намалява симптомите за менопауза

Състав на Перуански мак и съставки

Коренът от перуанска мака има изключителен профил на добавка, което му  дава идеални нива на хранителни компоненти, от които тялото се нуждае, включително витамини, минерали и основни аминокиселини. Съставен е от около 60% захари, 10,2% белтъчини, 8,5% диетични фибри и 2,2% мазнини. Коренът мака е удивителен извор на аминокиселини, съдържайки около 20 аминокиселини, 7 от които са фундаментални аминокиселини. За разлика от картофа, например, мака съдържа пет пъти повече белтъчини и четири пъти повече фибри. Коренът мака е богат на минерали, например, магнезий, наситен, мед, натрий, калий, фосфор, манган. Съдържа Витамин С, Витамин А, Витамин D3 и Витамин B1, B2, B12.

Минерали (мг на 100г): Магнезий: 100-130 мг, Калций: 350-500 мг, Фосфор: 300-350 мг, Калий: 1500 – 2000 мг, Натрий: 20 – 40.00 мг.

Много считат коренът мака за супер обгрижване поради всяко едно от тези страхотни свойства на растението мака. Синтетичното обследване на корена мака открива удивителен профил на витамини, минерали, аминокиселини, стероли, ненаситени мазнини и глюкозинати.

 1. B1: е жизненоважен за обмена на захарите в телесна жизненост. Още повече се изисква за работата на ключови органи, например, сърцето и мускулите.
 2. Витамин B2 си сътрудничи с другите B витамини. Основен е за генерация червени клетки и освобождава жизнеността от дългите атоми, наречени захари.
 3. Витамин C (аскорбинова корозия) е основна съставка за хората. Животните, които не съдържат аскорбинова корозия (като хората), имат нужда от това в хранителния си режим.
 4. Желязо: Съществена част от хемоглобина и определени респираторни съставки. Ниските нива на желяза може да доведат до слабо развитие, бледност или проблеми с бременности.
 5. Мед: Участва в подреждането на хемоглобина. Ниските нива на мед могат да намалят броя жизненоважни белтъчини във формата на живот.
 6. Магнезий: Задължителен за най-добрата възможна амалгамация на действието на белтъчини и мускули. Отсъствието на магнезий може да доведе до промени в сърцето и мускулите.
 7. Калций: коренът мака има по-високи нива на калций, отколкото една глътка; задължителен за нервите и кръвообращението и подреждането на костите и сърцето.
 8. Фосфор: фосфатните смеси складира синтетичната жизненост на тялото.
 9. Фруктоза: се намира в някои корени на зеленчуци, жизненоважна е за създаването на сперма и се консумира в кръвоносната система, когато източникът на фруктоза се обработи.
Купи Peruvian Maca с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Peruvian Maca в България?

Практически има безграничен брой места, където можете да закупите продукти с мака днес. Можете да откриете мака в магазини за добро здраве, аптеки, магазини за натурални лекове и очевидно в множество онлайн магазини за натурални стоки. Толкова е естествено да закупите мака по всеки удобен начин, и все пак е толкова жизненоважно да знаете точно от кого купувате и че е доказан търговец, няма значение дали купувате мака корен като прах, хапчета или под друга форма.

Цена на Перуански мак за засилване на потентността

Цената на корена 59 BGN.

Мнения за Peruvian Maca Отзиви

“Мисля, че това нещо работи! Чувстваш се по-мотивиран да неща. Забелязвам, че когато не го приемам, имам по-малко енергия. Не е хипер енергия, а по-скоро е спокойна фокусирана енергия. Пудрата е страхотна, защото можеш да я смесиш с напитки и има вкус като на малц. Понякога я ям директно от лъжицата и я прокарвам с вода. Прочел съм, че е дори още по-добре за жените да го приемат, защото балансира хормоните им, които варират повече, отколкото на мъжете. Нужно е да започнете бавно с дозата и да я нагодите според нуждите на тялото си, тогава да си почивате от нея от време на време или изглежда сякаш губите потентност (например: 3 седмици С, 1 седмица БЕЗ). Препоръчвам да използвате 1 ч.л. към 1 с.л. във вода, смесвайки го и пиейки възможно най-бързо сутринта. Има лош вкус, но можете да го смесите със сок или нещо други (смутита, шейкове и чай). Необходимо е да се отбележи, че някой, който има чувствителна храносмилателна система, трябва да бъде внимателен със суровата мака. Като другите кръстоцветни корени, мака е особено трудна да се смели, когато е сурова. Не само че е наситена на фибри, но и съдържа много гоитрогени – затова суровият корен и смеленият такъв е толкова горчив – така че нищо чудно хората да имат храносмилателни и понякога хормонални (тироидни) оплаквания.

За да се избегне този проблем, маката трябва да бъде сготвена, за да бъде крехка при поглъщане, за метаболизма, и винаги е приготвена традиционно (от родените в Перу) за тази цел! Друга опция за онези с храносмилателен проблем е желатинизиран прах от мака (iHerb имат желатинизирана сурова мака). Желатинизирана значи, че фибрите й са били премахнати и гоитрогените денатурирани. Желатинизираният продукт се е развил специално да се насочи към проблема с храносмилането, присъщ за корена. За да обобщим, давам на този прах от мака пет-звезден рейтинг, защото е просто страхотен. Това нещо те кара да се чувстваш по-добре от всеки друг мултивитамин, който ще намериш и определено го препоръчвам.” – Винету, 28

Купи Peruvian Maca с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *