Peruvian Maca Σχολια | Τιμή

Peruvian Maca Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Η στυτική ανωμαλία (ED) ή η αδιαφάνεια είναι η σεξουαλική θραύση που απεικονίζεται από την αποτυχία να δημιουργηθεί ή να διατηρηθεί μια στύση του πέους εν μέσω της σεξουαλικής δράσης στον άνθρωπο. Μια στύση του πέους είναι η πρόσκρουση του αίματος που εισέρχεται στο νερό και που συγκρατιέται σαν όργανο μέσα στο πέος. Η διαδικασία αρχίζει συνήθως μετά τον σεξουαλικό ενθουσιασμό όταν μεταδίδονται σημάδια από το νου στα νεύρα του πέους. Οι πιο κρίσιμοι φυσικοί λόγοι αδυναμίας είναι η καρδιαγγειακή πάθηση και ο διαβήτης, τα νευρολογικά προβλήματα (για παράδειγμα, ο τραυματισμός από τη χειρουργική επέμβαση προστατεκτομής), οι ορμονικές ανεπάρκειες (υπογοναδισμός) και τα συμπτώματα της φαρμακευτικής αγωγής.

Η διανοητική αδυναμία είναι η στύση ή η διείσδυση του χώρου εξαιτίας των σκέψεων ή των συναισθημάτων (διανοητικοί λόγοι) σε αντίθεση με τη σωματική δυσκολία. Αυτή είναι αρκετά λιγότερο συνεχής, ωστόσο, μπορεί να γίνει τακτικά και να παρουσιάσει μια διαφορά. Αντίθερτα, σε ψυχική αδιαφορία, υπάρχει μια σταθερή αντίδραση σε ψεύτικη θεραπεία. Η στυτική ανωμαλία μπορεί να έχει σοβαρές ψυχικές συνέπειες, καθώς μπορεί να αποκαταστήσει τις προκλήσεις της σχέσης και την ανόητη ψυχική αίσθηση. Μερικές από τις αιτίες της ανικανότητας είναι:

 • Φάρμακα (τα αντικαταθλιπτικά και η νικοτίνη είναι γενικά φυσιολογικά)
 • Νευρογενείς διαταραχές
 • Διαφραγματικές διαταραχές
 • Ψυχικές αιτίες: εκτελεστική ένταση, πίεση και ψυχικές διαταραχές
 • Χειρουργική επέμβαση
 • Η ωρίμαση. Πρόκειται για τέσσερις πιο τακτικές περιστάσεις στους άνδρες που έχουν ωριμάσει στη δεκαετία του ’60 από εκείνες των 40 ετών
 • Δυσλειτουργία των νεφρών.
 • Ασθένειες, για παράδειγμα, σακχαρώδης διαβήτης και διαφορετική σκλήρυνση (MS). Ενώ αυτές οι δύο αιτίες δεν έχουν αποδειχθεί, είναι πιθανό ύποπτοι, καθώς προκαλούν προβλήματα τόσο με τη ροή του αίματος όσο και με τα αισθητήρια συστήματα.
 • Τρόπος ζωής: Το κάπνισμα αποτελεί βασικό λόγο για τη στυτική δυσλειτουργία. Το κάπνισμα προκαλεί αδιαφορία, καθώς προωθεί τη στένωση των αιμοφόρων αγγείων.

Τι είναι η Περουβιανή Μάκα?

Οι ρίζες του σκόνη Περουβιανή Μάκα για την ισχύ χρησιμοποιήθηκαν από τους Ινδιάνους ως στοιχείο διατροφής που βελτιώνει τη σεξουαλική ικανότητα. Λόγω των σχέσεών της με το σεξουαλικό ενισχυτή, έτσι χρησιμοποιήθηκαν για ειδικούς και στρατιωτικούς σκοπούς. Σε αυτές τις γραμμές, για παράδειγμα, οι αξιωματικοί στην περίοδο των Tahuantinsuyo Realm μαχών έτρωγαν σε πολλούς προορισμούς το Maca για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Το Maca είναι μια ρίζα που αναπτύσσεται στα βουνά του Περού σε υψηλά υψόμετρα των 7.000 έως 11.000 ποδιών, καθιστώντας το το πιο υψηλό ύψος που αναπτύσσει φυτό στον πλανήτη. Επιπλέον, το Maca είναι γνωστό με το όνομα Lepidium Meyenii και Lepidium Peruvianum. Είναι επίσης γνωστό ως “Περουβιανό Ginseng”.

Πώς λειτουργεί η Περουβιανή Μάκα?

Υπάρχουν πολλές ιδιότητες και πλεονεκτήματα που αποδίδονται στη ρίζα Maca. Μερικά από αυτά υποστηρίζονται από λογικές αναθεωρήσεις, μερικές από τις οποίες πρέπει να αποδειχθούν κλινικά σε ανθρώπους. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μεγάλη κατανόηση για τις υψηλές υγιεινές ιδιότητες και τα ζωηρά πλεονεκτήματα της ρίζας Maca. Αναφέρεται περισσότερο για όλα τα θετικά οφέλη της ρίζας Maca εδώ. Εδώ είναι τα κύρια ιατρικά πλεονεκτήματα που αποδίδονται στη ρίζα Maca:

 • Η ρίζα της Maca είναι μια αποδεδειγμένη απάντηση στην καταπολέμηση της Φθοράς
 • Η ρίζα Maca παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης σας
 • Η Maca βοηθά στην αποφυγή της οστεοπόρωσης
 • Η Maca υποστηρίζει δυνατότητες μνήμης και εκμάθησης
 • Η ρίζα Maca έχει τις ιδιότητες αναβάθμισης της ποιότητας τόσο στους άνδρες όσο και στις κυρίες
 • Η ρίζα του Maca επαναχτίζει το χάρισμα τόσο στους άντρες όσο και στις κυρίες και αναβαθμίζει τη σεξουαλική τους δράση
 • Η ρίζα Maca ρυθμίζει τις ορμόνες σας
 • Η ρίζα Maca μειώνει τις ενδείξεις εμμηνόπαυσης

Συστατικά του Περουβιανή Μάκα

Η ρίζα του σκόνη Περουβιανή Μάκα για την ισχύ έχει ένα εξαιρετικό προφίλ συμπληρώματος, το οποίο δίνει ιδανικά επίπεδα θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών, των μεταλλικών στοιχείων και των βασικών αμινοξέων. Αποτελείται από περίπου 60% σάκχαρα, 10,2% πρωτεΐνη, 8,5% διαιτητικές ίνες και 2,2% λίπη. Η ρίζα Maca είναι μια απίστευτη πηγή αμινοξέων, που περιέχει περίπου 20 αμινοξέα, 7 από τα οποία είναι θεμελιώδη αμινοξέα. Σε αντίθεση με την πατάτα για παράδειγμα, η Maca περιέχει πέντε φορές περισσότερες πρωτεΐνες και τέσσερις φορές περισσότερες φυτικές ίνες. Η ρίζα Maca είναι πλούσια σε μέταλλα, όπως μαγνήσιο, πρέσα, χαλκό, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγγάνιο. Περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη Α, βιταμίνη D3 και βιταμίνη Β1, Β2, Β12.
Ορυκτά (mg ανά 100g): Μαγνήσιο: 100-130 mg, Ασβέστιο: 350-500 mg, Φωσφόρος: 300-350 mg, Κάλιο: 1500-2000 mg, Νάτριο: 20 – 40,00 mg.

Πολλοί θεωρούν ότι η ρίζα Maca ως Υπερτροφή οφείλεται σε κάθε μία από αυτές τις υγιεινές ιδιότητες του φυτού maca. Η συνθετική διερεύνηση της ρίζας Maca αποκαλύπτει ένα εκπληκτικό προφίλ βιταμινών, ανόργανων στοιχείων, αμινοξέων, στερολών, ακόρεστων λιπαρών και γλυκοσινικών.

 1. Β1: είναι ζωτικής σημασίας για την αλλαγή της ζάχαρης στη ζωτικότητα του σώματος. Επιπρόσθετα απαιτείται για την λειτουργία των βασικών οργάνων, για παράδειγμα, της καρδιάς και των μυών.
 2. Η βιταμίνη B2 συνεργάζεται με άλλες βιταμίνες Β. Είναι βασική για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και απορροφά ζωτικότητα από εκτεταμένα άτομα που ονομάζονται σάκχαρα.
 3. Η βιταμίνη C (ασκορβικό διαβρωτικό) είναι βασικό συμπλήρωμα για τα άτομα. Τα ζώα που δεν ενσωματώνουν ασκορβικό διαβρωτικό (όπως οι άνθρωποι) χρειάζονται αυτό στη διατροφική ρουτίνα τους.
 4. Σίδηρος: Βασικό μέρος της αιμοσφαιρίνης και ορισμένων αναπνευστικών ενώσεων. Τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου μπορεί να προκαλέσουν κακή ανάπτυξη, χλωμότητα ή προβλήματα με την εγκυμοσύνη.
 5. Χαλκός: Συμμετέχει στη ρύθμιση της αιμοσφαιρίνης. Τα χαμηλά επίπεδα χαλκού μπορούν να μειώσουν το μέτρο των βασικών πρωτεϊνών για τη μορφή ζωής.
 6. Μαγνήσιο: Επιτακτικό για την καλύτερη συγχώνευση των πρωτεϊνών και των μυών. Η απουσία μαγνησίου μπορεί να επιφέρει αλλαγές στην καρδιά και τους μυς.
 7. Ασβέστιο: Η ρίζα Maca έχει υψηλότερα επίπεδα ασβεστίου από επιτακτική ανάγκη για τα νεύρα και το κυκλοφορικό σύστημα και τη διευθέτηση των οστών και της καρδιάς.
 8. Τα φωσφορικά: φωσφορικά μείγματα αποθηκεύουν τη συνθετική ζωτικότητα του σώματος.
 9. Φρουκτόζη: βρίσκεται σε μερικά ριζικά λαχανικά, είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία σπέρματος και καταναλώνεται στο κυκλοφορικό σύστημα όταν επεξεργάζεται η πηγή φρουκτόζης.

Πού να αγοράσετε Περουβιανή Μάκα

Υπάρχει πρακτικά απεριόριστος αριθμός σημείων όπου μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα maca στις μέρες μας. Μπορείτε να ανακαλύψετε το Maca σε καταστήματα υγιεινής διατροφής, καταστήματα φαρμάκων, καταστήματα φύσης και προφανώς σε απέραντα ηλεκτρονικά καταστήματα φύσης. Είναι τόσο φυσικό να αγοράζετε το Maca με οποιοδήποτε συμβατικό τρόπο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζετε με ακρίβεια από ποιόν το αγοράζετε και αν αυτός είναι ένας εγγυημένος έμπορος, δεν υπάρχει διαφορά στο αν θα το αγοράσετε σε σκόνη, σε χάπια ή άλλη μορφή.

Τιμή του Περουβιανή Μάκα

Η τιμή της ρίζας 39 Ευρώ.

Κριτικες Περουβιανή Μάκα Σχόλια

“Νομίζω ότι αυτό το πράγμα λειτουργεί! Αισθάνομαι πιο αποφασισμένος να καταφέρω πράγματα. Παρατηρώ ότι όταν δεν το πάρω, έχω λιγότερη ενέργεια. Δεν είναι μια υπερ-ενέργεια είναι περισσότερο μια ήρεμη εστιασμένη ενέργεια. Η σκόνη είναι φοβερή γιατί μπορείς να την αναμίξεις με ποτά και έχει γέυση σαν μπύρα. Το τρώω μερικές φορές απευθείας από το κουτάλι και ξεπλένω με νερό. Έχω διαβάσει ότι είναι ακόμη καλύτερο για τις γυναίκες να το παίρνουν γιατί ισορροπούν τις ορμόνες τους που κυμαίνονται περισσότερο από ό, τι των ανδρών. Πρέπει να ξεκινήσετε σιγά-σιγά με τη δοσολογία και να την προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας, στη συνέχεια να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτήν περιστασιακά ή να φαίνεται ότι χάνετε δύναμη (για παράδειγμα: 3 εβδομάδες ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ, 1 εβδομάδα ΣΤΟΙΧΗΜΑ). Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε 1 κουταλάκι του γλυκού σε 1 κουταλιά της σούπας σε νερό, το ανακατεύετε και το πίνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα το πρωί. Έχει άσχημη γεύση, αλλά μπορείτε να το ανακατεύετε με χυμό ή κάτι άλλο (smoothies, shakes και τσάι). Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι όποιος έχει ευαίσθητο πεπτικό σύστημα πρέπει να είναι προσεκτικός με την ακατέργαστη Maca. Όπως και άλλες σταυροειδείς ρίζες, η Maca είναι ιδιαίτερα δύσκολη στην πέψη όταν είναι ωμή. Όχι μόνο είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, περιέχει επίσης πολλά goitrogens – γι ‘αυτό η ακατέργαστη ρίζα και το αλεύρι είναι τόσο πικρά – γι’ αυτό δεν είναι περίεργο όταν οι άνθρωποι έχουν πεπτικές και περιστασιακές ορμονικές (θυρεοειδικές) διαταραχές.

Για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, η Maca θα πρέπει να μαγειρεύεται για να είναι εύπεπτη στον μεταβολισμό και γι’αυτό πάντα μαγειρεύεται παραδοσιακά (από τους γηγενείς Πουρουβιανούς)! Μια άλλη επιλογή για όσους έχουν πεπτικό πρόβλημα είναι η ζελατινοποιημένη σκόνη Maca (η iHerb φέρει ζελατινοποιημένη ακατέργαστη Maca).

Ζελατινοποιημένη σημαίνει ότι έχουν απομακρυνθεί οι ίνες και ότι τα goitrogens έχουν μετουσιωθεί. Το ζελατινοποιημένο προϊόν αναπτύχθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της πέψης που είναι εγγενές με τη ρίζα. Συνοψίζοντας, δίνω σε αυτή την κρέμα Maca μια βαθμολογία πέντε αστέρων, επειδή είναι απλά φοβερή. Αυτό το πράγμα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα από οποιοδήποτε πολυβιταμινούχο που θα βρείτε και σίγουρα το συνιστώ. “- Βάνα28 σε αυτή την ιστοσελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *