Osteoren Σχολια | Τιμή

Osteoren Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Kαθημερινά άνθρωποι υποφέρουν από τρομερούς πόνους στην πλάτη που περιορίζουν την παραγωγικότητά τους. Από τους νέους έως τους αναπτυσσόμενους εφήβους σε ενήλικες και ακόμη και τους ηλικιωμένους. Είναι πιο συχνοί μεταξύ των ατόμων ηλικίας τριάντα εξήντα ετών. Ο πόνος συνήθως προκύπτει από την πίεση των μυών στο κάτω μέρος της πλάτης ή από τους ίδιους τους σπονδύλους. Υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Δυσκολία στην κίνηση ειδικά στη θέση όπου πρέπει να τεντωθεί η σπονδυλική στήλη
 • Σοβαρός πόνος όταν περπατάτε ή στέκεστε
 • Πόνοι στους μυς και τις βουβώνες και μερικές φορές επηρεάζουν τα γόνατα
 • Μούδιασμα στην πλάτη που μπορεί να είναι σοβαρό
 • Πόνος στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης
 • Πρήξιμο των μυών γύρω από την πληγείσα περιοχή

Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν την αδυναμία, τη δυσκαμψία της πλάτης και την ανικανότητα να τεντώνουν σωστά τα άκρα.

Ο πόνος χαμηλά στην πλάτη μπορεί να κυμαίνεται από αιφνίδιος ξαφνικός σε συνεχής. Είναι συνήθως ένα μηχανικό πρόβλημα με την έννοια ότι υπάρχει διαταραχή στον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι σπονδυλικοί δίσκοι, οι μύες και τα νεύρα. Εάν αφεθεί χωρίς επιτήρηση, θα μπορούσε να γίνει χρόνιο και να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο σώμα και ίσως ακόμη και να απαιτήσει μια χειρουργική επέμβαση για να θεραπευθεί.

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως

 • Διαστρέμματα και θλάση: Ένα διάστρεμμα μπορεί να προκληθεί από την υπερβολική τάνυση των συνδέσμων ενώ η θλάση είναι ένα σκίσιμο μυός ή τένοντα στην περιοχή της πλάτης. Αυτό συνήθως προκαλείται από την ανύψωση βαρέων αντικειμένων ή από ξαφνική συστροφή του σώματος.
 • Εκφυλισμός των σπονδυλικών δίσκων: Αυτό αφορά περισσότερο την ηλικία. Παρουσιάζεται όταν οι δίσκοι στην σπονδυλική στήλη χάνουν την ιδιότητα της απορρόφησης και αντιμετωπίζουν αυξημένη τριβή ενώ βρίσκονται σε κίνηση.
 • Φλεγμονή ή συμπίεση των ριζών του νεύρου: Αυτό συνήθως ακολουθείται από μούδιασμα σε αυτή την περιοχή και μπορεί επίσης να μετακινηθεί στους γύρω μυς. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται ιατρικά ριζοπάθεια από την οποία η ισχιαλγία είναι ένα σημαντικό παράδειγμα.
 • Καθιστικός τρόπος ζωής: Εκείνοι των οποίων το επάγγελμα ή οι τακτικές δραστηριότητες τους απαιτούν να παραμείνουν σε θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ασκούν πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης μπορεί να βιώσουν τέτοιους πόνους.

Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν την παχυσαρκία ή την απότομη αύξηση βάρους, την εγκυμοσύνη, το χαμηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, τη γενετική, τη μεταφορά βαριών σακιδίων, την ηλικία κλπ.

Τι είναι το Osteoren;

Το Osteoren είναι ένα εύχρηστο, γρήγορο, ειδικά διαμορφωμένο gel που αποτελείται από φυσικά συστατικά που ασχολούνται με όλα τα είδη των μυών και του πόνου στην πλάτη. Καλύπτει τους πόνους και βοηθά στην αναζωογόνηση των συνδέσμων, του χόνδρου και των τενόντων στην πίσω περιοχή. Βελτιώνει τις επιδράσεις απόσβεσης στους σπονδυλικούς δίσκους. Τα συστατικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και προετοιμασμένα σε εργαστήριο για να λειτουργούν αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.

Μέθοδος δράσης του Osteoren

Το προϊόν που είναι σε μορφή gel δρα γρήγορα όταν εφαρμόζεται στην πληγείσα περιοχή. Απορροφάται εύκολα στο σώμα και κατευθύνεται άμεσα προς την πληγείσα περιοχή.

Όταν εφαρμόζεται, χωρίς αντίσταση από το υγρό δέρμα, μετακινείται μέσω του δερματικού στρώματος του στους μύες και τέλος στα οστά. Βελτιώνει την κατάσταση των σπονδυλικών δίσκων βοηθώντας στην αποκατάσταση των σχισμένων μυών και των συνδέσμων.

Βοηθά να διευκολύνει τη φλεγμονή ή το πρήξιμο των μυών στην πληγείσα περιοχή βελτιώνοντας έτσι την κίνηση και μειώνοντας τον πόνο.

Βοηθά επίσης να τονώσει την παραγωγή φυσικών παυσίπονων στο σώμα για να μειώσει τον πόνο που αισθάνεστε.

Βοηθά στην αναγέννηση των χόνδρων και επομένως βελτιώνει το αποτέλεσμα απορρόφησης των δίσκων.

Σύνθεση του Osteoren

Το Osteoren αποτελείται από φυσικά συστατικά που περιλαμβάνουν εκχυλίσματα Αρνακής, εκχυλίσματα Αλόης, εκχυλίσματα λουλουδιών από χαμομήλι, εκχυλίσματα φύλλων φασκομηλιάς και εκχυλίσματα φρούτων ελιάς, υδρολυμένο κολλαγόνο και γλυκόζη.

 • Υδρολυμένο κολλαγόνο: Αυτή είναι μια πρωτεΐνη που δεν μπορεί να παραχθεί από το σώμα. Είναι ένα βασικό συμπλήρωμα για την πρόσληψη πρωτεϊνών. Βοηθά στην κατασκευή των συνδετικών ιστών, στην καταπολέμηση της ανάπτυξης των κυττάρων και στη βελτίωση του χόνδρου και των συνδέσμων.
 • Εκχυλίσματα Αρνακής: Η αρνακή η ορεινή είναι μια φυσική φλεγμονώδης ουσία και επομένως μειώνει το πρήξιμο των μυών. Βοηθάει στη μείωση του πόνου, στη βελτίωση της διάτασης των μυών, του στελέχους και άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με τα οστά.
 • Εκχυλίσματα Αλόης: Η αλόη η γνήσια, κοινώς γνωστή ως Aloe Vera, είναι ένα φυτό που περιέχει αρκετά μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη λειτουργία των συστημάτων του σώματος. Είναι ένας καλός αντιοξειδωτικός παραγωγός, μειώνει τους πόνους της πλάτης που σχετίζονται με τη φλεγμονή και γενικά ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Εκχυλίσματα χαμομηλιού: Το χαμομήλι είναι γενικά ένα καλό αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και αντικαρκινικό. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία μυϊκών σπασμών και διαθέτει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες για την αντιμετώπιση λοιμώξεων.
 • Εκχυλίσματα φυλλώματος φασκομηλιάς: Το φασκόμηλο είναι ένα πολυετές ξυλώδες βότανο επιστημονικά γνωστό ως Salvia officinalis που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση φλεγμονωδών προβλημάτων καθώς και άλλων προβλημάτων υγείας όπως η καρδιαγγειακή φλεγμονή και η υψηλή αρτηριακή πίεση. Επίσης αντιμετωπίζει την οστεοαρθρίτιδα και τους πόνους των αρθρώσεων.
 • Εκχυλίσματα ελιάς: Η ελιά είναι μια άλλη φυσική αντιφλεγμονώδης, αντιική, αντιμυκητιασική και αντιβακτηριακή ουσία. Βελτιώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και βοηθά στην παραγωγή ενέργειας του σώματος.
 • Γλυκόζη: Η ζάχαρη αυτή βοηθά στην αποκατάσταση των φυσιολογικών ενζυμικών διεργασιών στα κύτταρα.
 • Εκχυλίσματα σταφυλιών: Δρα για τον καθαρισμό του καρδιαγγειακού συστήματος και των αιμοφόρων αγγείων.

Που να αγορασετε το Osteoren στην Ελλαδα

Το Osteoren μπορεί να αγοραστεί απευθείας από τους κατασκευαστές με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους και την συμπλήρωση του εντύπου με τις απαιτούμενες λεπτομέρειες. Το προϊόν θα σας παραδοθεί και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν.

Τιμή του Osteoren

Ένας σωλήνας του Osteoren κοστίζει 39 ευρώ. Η τιμή μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με την τοποθεσία και τη συναλλαγματική ισοτιμία του νομίσματος αγοράς.

Osteoren Σχολια

Άννα ντε λα ΤόρρεΑυτό το προϊόν είναι απίστευτο, ο σύζυγός μου έπαιζε αρκετό μπάσκετ και μια μέρα έπεσε στην πλάτη του και οι μύες του δεν του επέτρεπαν να παίξει πάλι αν δεν έκανε χειρουργείο. Δεν ήθελε να αναλάβει τον κίνδυνο και επομένως δεν έπαιξε για αρκετούς μήνες, μέχρι που είδα αυτό το προϊόν online. Τώρα παίζει το ίδιο όπως και πριν, και όλη η οικογένεια το χρησιμοποιεί για να αποτρέψει οποιαδήποτε προβλήματα.

Σοφία Τομέσκου

Έχω εφαρμόσει αυτό το προϊόν για λιγότερο από τρεις εβδομάδες και δεν μπορώ να περιμένω να πω σε όλους τη μαγεία που έχει κάνει. Απλά δεν μπορώ συγκρατήσω τα δάκρυά μου καθώς γράφω αυτό. Αυτό το προϊόν θεράπευσε τους πόνους και δεν χρειάζεται πλέον να καταπίνω παυσίπονα δισκία. Είναι μια εντελώς νέα περίοδος στη ζωή μου. Έχει αποκαταστήσει την ηρεμία στους καρπούς μου και μου επέτρεψε να επιστρέψω στη δουλειά και να διασκεδάσω με τα παιδιά τα Σαββατοκύριακα. Ποτέ δεν θα ονειρευόμουν ότι ήταν δυνατό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *