Nicorix vélemények | Ára | vélemény

Nicorix vélemények | Ára | vélemény
4 (80%) 2 votes

A dohányzás egy súlyos függőség, mely sosem hoz jót egy ember életébe. Sokan gondolják úgy, hogy a cigaretta megszünteti a stresszt. Tudnia kell, hogy a stressz csak ideiglenes dolog. Amint rendszeretelenül kezd el dohányozni, függővé válik. Egy doboz cigaretta nem olcsó, így egy elég drága szenvedélyé válik. Egy gyakorlott dohányzó ember több pénzt költ káros szenvedélyére, mint amennyit el tudna képzelni.

A dohányzás káros az egészségre. A cigaretta negatív hatásokat gyakorol a szervezetre, legrosszabb esetben tüdőcirózist, halált is okozhatnak. A dohányzás szintén károsítja a hajat, elszínezi a fogakat és a bőrt. Érdemes számolni ezekkel és megpróbálkozni a nikotinmentes tablettákkal és a leszokással.

A nikotin nagyon addiktív, ezért a drogok közé sorolják azt. Kutatások bizonyítják, hogy a nikotin hasonló módon stimulálja az agyat, mint egyed designer drogok; emiatt sokan hihetik, hogy a leszokás nehéz, szinte lehetetlen. Ez nem igaz. Kutatók előálltak nikotinmentes szerekkel, melyek segíthetik Önt a leszokásban.
Vasarlas Nicorix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Nicorix?

A Nicorix egy mellékhatások nélküli nikotinmentes tabletta, mely segíti Önt a leszokásban. Sokan kérdezhetik most, hogy mégis hogyan segíthet egy szimpla tabletta a dohányzás letételében. Ezek a tabletták az agy receptoraira hatnak, emiatt mikor dohányzik a nikotin ezekhez a receptorokhoz kötődik és további részekbe küldik az információt. Ilyenkor történik a dopamin termelés. A dopamin gyorsan felbomlik, elmúlik a cigaretta utáni nyugottság érzése, ezért ismét rágyújt az adott személy. Ez a folyamat ismétlődik.

A termék nem tartalmaz nikotint, mivel kutatások eredményei mutatják, hogy a nikotin tartalmú termékek inkább elősegítik a rászokást, mint a leszokást. A tabletta természetes alapanyagokat tartalmaz, melyek detoxikálják az Ön testét és végleg segítik lerakni a cigerattát.

Hogyan hat a Nicorix?

A kapszulák Nicorix segít leküzdeni a dohányzás után való sóvárgást és csökkenti a nikotin hiánya miatt fellépő tüneteket, mint pl. a magas pulzust vagy a fejfájást. Kutatások bizonyítják, hogy a termék használóinak 92%-a sikeresen szokott le a dohányzásról. Ez a termék rendelkezik a legmagasabb értékkel. A termék pár hónapos folyamatos használat után mutat eredményt.

A termék a nikotin feldolgozásáért felelős agyi receptorokra hat. Ez a hatás csökkenti minimumra azt pozitív érzést, melyet dohányzáskor érez. Szintén csökkenti a nikotin megvonás miatt kialakuló mellékhatásokat.

A termék használata egyszerű és biztonságos. Egy csomag 60 db tablettát tartalmaz. A gyártó napi két tablettát ajánl és egy-két hónap tartós használat után ígér eredményt. A dohányzás utáni vágy már az első használati alkalommal csökken. Amennyiben még nem szokott rá a dohányzásra, de már elkezdte járni az ehhez vezető utat, ez a termék pár nap alatt megállítja Önt a rászokásban. A termék végig szedése ajánlott, hogy szervezete teljesen megtisztuljon az összes toxintól.

A Nicorix összetétele

A termék nem tartalmaz nikotint, ezzel is elősegítve a toxinok elleni küzdelmet. Helyette természetes alapanyagokat tartalmaz, melyek segítenek a leszokásban. Többek között:

Kudzu gyökér

Ez a fő összetevő, mely meggátolja a dohányzás utáni vágyat. Szintén segít csökkenteni az elvonási tüneteket.

Guarana Kivonat

Természetes hozzávaló, mely nyugtató hatással rendelkezik.

Zöld Tea kivonat:
Vasarlas Nicorix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Megszünteti a stresszt, ezzel is egyszerűbbé téve a leszokás folyamatát.

Hol kapható Nicorix

A kapszulák Nicorix dohányzás ellen egyelőre még nem elérhető gyógyszertárakban, de már megvásárolhatja a gyártó hivatalos weboldaláról. Ezzel garantáltan biztonságos terméket vásárol. Előzetes kutatómunka ajánlott a termék vásárlása előtt. A rendelés szintén egyszerű. Nincs más dolga, mint online kitölteni a rendelési lapot. A fizetés utáni 3 napban kiszállításra kerül a termék.

A Nicorix ára

A gyártó gyakran ajánl nagyszerű lehetőségeket és ajánlatokat. A legfrissebb hírekért rendszeresen látogassa a hivatalos weboldalt. A termék ára tükrözi minőségét, de ettől függetlenül a termék ára pénztárca barát. 60 db tabletta jelenlegi ára 7995 Ft.

Érdemes megemlíteni, hogy ez az ár a megvásárolt cigaretták összegéhet képest minimális. Költsön többet egészségére és tapasztalja meg, hogy milyen egyszerű is lehet a légzés nikotin mentes tüdőkkel.

Vélemény Nicorix vélemények

23 éves koromban kezdtem néha-néha dohányozni. Jelenleg 40 éves vagyok és be kell valljam, a leszokás eddig sosem ment. Különböző termékeket próbáltam már, eddig egy sem segített. A feleségem megunta a függőségem, de sosem adta fel a reményt, mert látta, hogy próbálkozom. Az interneten találtam rá erre a termékre. Elkezdtem használni közvetlen rendelés után és már az első napon megszűnt a dohányzás utáni vágyam. Ma büszke vagyok, hogy sikeresen leszoktam.

Béla

Évek óta küzdök a dohányzással. Próbáltam már eldobni a cigarettát, de sosem sikeresen. Még motivációs órákra is jártam, de semmi nem segített. Feladtam és beletörődtem. Egy nap a feleségem mutatta a Nicorix dohányzás ellen, egyből kipróbáltam őket. Hatásosnak bizonyultak és hónapok használata után végre sikeresen lerakhattam az utolsó doboz cigarettámat is.

Márton

Vasarlas Nicorix 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *