Nicofrin Mnenje | Cena | Vtis

Nicofrin Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Vsi se zavedamo, da je kajenje slaba navada. Negativno ne vpliva le na naše dihanje, temveč tudi na celotno telo. Kajenje povzroča pljučne bolezni, predvsem raka, ki skrajšuje življenje, vpliva pa tudi na srce, kar lahko pripelje do srčnih napadov. Cigarete so nezdrave, neprijetne in izjemno drage. Iskanje pravega načina za opustitev te navade se lahko izkaže za problematično. Veliko  “čudežnih zdravil” v resnici ne deluje. Tudi, če resnično zmanjšajo željo po nikotinu, ne bodo rešila problema onesnaženja telesa.

Za čiščenje toksinov telo kadilca potrebuje par let! Do takrat so v njem prisotne škodljive snovi, vključno z težkimi kovinami.

Pred kratkim je na trg prišel izdelek, ki slabi željo po nikotinu in tako omogoči prenehanje kajenja. Istočasno  čisti telo in iz njega odpravi škodljive toksine. Ta pripravek se imenuje Nicofrin. Naredili bomo natančen pregled tega Nicofrin od kajenja.
Kupi Nicofrin z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Nicofrin?

Nicofrin je edinstveno dvofazno zdravljenje, ki združuje številne naravne sestavine, bogate z izoflavoni, da hitro eliminirate željo po kajenju. Že po zaužitju prve tablete boste opazili, da vam ne bo več do cigaret. Uporaba naravnega ekstrakta japonske marante in rožnega korena pomaga očistiti telo pred nevarnimi toksini.

Nicofrin tablete vam na preprost način pomagajo prenehati kaditi. Prva faza uporablja izvleček japonske marante, ki zavira vašo potrebo po cigaretah in odstranjuje strupene snovi iz telesa. Drugi korak pomaga odstraniti vašo zasvojenost in preprečiti ponoven začetek kajenja.

Način delovanja Nicofrin

Nicofrin tablete je naravni izdelek, ki odpravlja odvisnost od cigaret. Izdelek je sestavljen iz tablet, ki delujejo v dveh različnih fazah: v prvi fazi se odpravi nikotin in odvisnost od cigaret; V drugi fazi pa se rezultati stabilizirajo in tako utrdijo rezultate pridobljene v prvi fazi. Ker deluje v dveh fazah lahko izdelek odpravi željo po nikotinu tudi po koncu zdravljenja.

Pri pravilni uporabi vam lahko izdelek prinese številne koristi in vam pomaga premagati željo po kajenju. Izdelek lahko:

  • zmanjša željo po nikotinu
  • zmanjša simptome abstinenčne krize
  • omeji povečan apetit
  • odpravi škodljive toksine, ki so se nabrali v telesu
  • odpravi kajenje
  • prepreči ponoven začetek kajenja

Dve fazi pri opuščanju kajenja sta:

FAZA ČIŠČENJA
Kupi Nicofrin z 50% popustom*na uradni spletni strani
V začetni fazi opuščanja kajenja bo telo prejemalo signalizacijo snovi, ki jih običajno ponujajo cigarete. Želja po cigaretih lahko vsakogar hitro odvrne od želje po prenehanju. Uporaba ekstrakta japonske mantre v zdravilu Nicofrin pomaga pospešiti fazo detoksikacije, medtem ko se rožni koren uporablja za zmanjšanje kajenja. Med fazo čiščenja Nicofrin pomaga regenerirati dihalni sistem ter ublaži učinke abstinence.

FAZA STABILIZACIJE

Na tej stopnji Nicofrin sestavine spodbujajo obnavljanje in stabilizacijo ravni kislosti v telesu. Prav tako pomagajo pri vseh simptomih, povezanimi z opustitvijo kajenja. Izvleček rožnega korena pomaga pri negi in regeneraciji živčnega sistema. Prav tako odpravlja težave pri koncentraciji, nespečnost in kašelj, ki je pogost pri kadilcih. Na tej stopnji se bo telo počasi v celoti znebilo nikotina in drugih toksinov, želja po kajenju pa bo popolnoma izginila.

Sestava Nicofrin

Japonska maranta

Ta sestavina je ena izmed 50 najbolj znanih zelišč, ki se uporabljajo v kitajski ljudski medicini. To zelišče se pogosto uporablja za zdravljenje odvisnosti, saj vsebuje velik odmerek flavonoidov, ki zaradi odprave toksinov iz telesa preprečujejo željo, da bi se oseba vrnila k kajenju. Maranta spodbuja tudi proizvodnjo serotonina in dopamina, ki uravnavata živčni sistem.

Rožni koren

Ta sestavina pomaga pri boju proti stresu, kar je eden glavnih dejavnikov, zakaj ljudje kadijo. Ta rastlinski ekstrakt  je odličen adaptiv, ki pomaga povečati telesni odpor proti spremembam, ki jih lahko povzroča kakršna koli situacija. Rožni koren je tudi odlično sredstvo za razstrupljanje in spodbuja opustitev zasvojenosti.

Kompleks vitaminov

Kajenje ne uniči samo dihalnih poti, temveč tudi celotno telo. Zato je pomembno, da se med postopkom kajenja skrbi za pravilno odmerjanje vitaminov, kar bo pripomoglo k regeneraciji poškodovanih celic. Nicofrin je bil obogaten z vitamini in minerali, ki vam pomagajo očistiti in okrepiti svoje telo tudi po dolgih letih kajenja.

Kje kupiti Nicofrin v Sloveniji

Zapomnite si, da ponaredki ne bodo prinesli želenih rezultatov, ampak lahko celo škodujejo vašemu zdravju. Samo na tej spletni strani, lahko naročite originalni izdelek. Tako se boste zaščitili pred nelicenciranimi in ponarejenimi izdelki. Smo edino podjetje, ki ima uradne pravice za proizvajanje izdelka. Pojdite na uradno spletno stran proizvajalca in naročite izdelek od tam.

Cena Nicofrin

Na spletni strani Nicofrin tablete je cena 39 €, torej znižana za 20 € iz prvotnih 59 €. Pohitite in že danes naročite ta izdelek, da se čimprej znebite navade kajenja.

Mnenje Nicofrin vtis

Marta R., 35 let

“Že leta sem poskušala prenehati kaditi. Druga zdravila so delovala le po teden dni, morda mesec, vendar sem se vedno poslužila ” zadnje cigarete “, in tako nisem nikoli zares odnehala. Potem sem naročila Nicofrin od kajenja, ki vsebuje le naravne sestavine, ki so že preizkušene in dokazane, da lahko pomagajo razbremeniti to odvisnost! Prišla sem do tretjega meseca zdravljenja in do sedaj se nisem cigarete niti dotaknila! “

Gregorio G.

“Moja žena je že večkrat zahtevala, da preneham s kajenjem. Naveličana je bila vonja cigaret na vseh mojih oblekah, zato sem živčno iskal mesto, kjer bi lahko hitro pokadil eno ali dve cigareti, vendar sem se sčasoma  odločil  poiskati končno rešitev. Po naklučju sem naletel na Nicofrin in bil izredno zadovoljen z njegovim učinkom. Nimam več želje po cigaretah in moja žena je zelo srečna! “

Zaključek

Sanjate o opustitvi kajenja, čeprav nobena metoda, ki ste jo že poskusili, ni imela učinka? Ne veste kako odnehati? Ne veste kako se boste lahko soočili z neznosnimi simptomi abstinenčne krize? Potem morate preizkusiti to inovativno dvostopenjsko pripravo, Nicofrin! Sestavljen je samo iz naravnih sestavin, ki vam bodo pomagale odpraviti odvisnost brez neprijetnih neželenih učinkov.

Kupi Nicofrin z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *