Mulberry’s Secret pareri | Pret | Cumpăra

Mulberry’s Secret pareri | Pret | Cumpăra
5 (100%) 1 vote

Există tone de produse bivalve pe piață, iar multe sunt scumpe până la limită. Cu toate aceste opțiuni, este natural să fii sceptic în privința rezultatelor, așa că te provoc să faci ceea ce am făcut: încercați! Studiați efectele produsului asupra dvs. și obțineți rezultate uimitoare în oglindă. Veți fi uimiți de metamorfoza dintre prima și după-amiaza! Odată ce ați încercat pentru dvs. această miraculos piele strălucitoare, lăsați un comentariu și împărtășiți povestea de succes cu alții. Documentați-vă progresul și dovediți lumii că nu este nevoie să cheltuiți mii de euro pentru a te iubi și a te simți fantastic.
Cumpara Mulberry's Secret cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Ce este Mulberry’s Secret?

Serul Mulberry’s Secret pentru albire este rezultatul câtorva ani de studii științifice. Se bazează pe un complex de ingrediente naturale de albire din extracte de mure și crin alb. Tehnologia sa exclusivă de lumină omega stimulează decolorarea pielii hiper pigmentate și îndepărtează petele întunecate. Din ce în ce mai mulți doctori și dermatologi recunosc că serul este secretul celebrităților pentru a avea un strat clar, deoarece conține cele mai pure și puternice formulări de lumină omega și extracte de crin alb și dud. Cel mai bun lucru este că este complet natural, complet sigur pentru toate tipurile de piele și nu provoacă efecte secundare enervante.

Metoda de acționare a Mulberry’s Secret

Punctele întunecate ale pielii sunt semnele unei producții excesive de melanină. Acest lucru apare ca o reacție protectoare la stresul indus de soare sau poate fi chiar de origine genetică. Acest produs vizează controlul și combaterea acestor probleme. Tehnologia sa exclusivă permite substanțelor active să pătrundă cât mai adânc în celulele pielii. Nici un alt produs nu poate avea un efect similar. Ea neutralizează efectul de vopsire al melaninei în piele în toate părțile corpului. Blochează recurența pigmentării. De asemenea, protejează celulele de factorii agresivi de mediu și de stres. În cele din urmă, promovează decolorarea în acele zone ale pielii care au nevoie de ea, cum ar fi fața, spatele și picioarele.

Utilizarea acestui ser este recomandată chiar și persoanelor cu piele sensibilă: nu conține parabeni, coloranți artificiali, uleiuri minerale sau produse de origine animală. În plus față de efectul de albire, are proprietăți curative complete: hidratează pielea netezind și îmbunătățește tenul și culoarea generală. Are proprietăți excelente de albire; oferă rezultate rapide și hidratează pielea la perfecțiune. Este un produs hipoalergenic care nu conține ingrediente toxice. Este un produs sigur: nu irită pielea și nu crește sensibilitatea pielii. Și, mai presus de toate, nu accentuează iritabilitatea pielii atunci când este expusă la lumina ultravioletă.

Compoziție Mulberry’s Secret si Ingrediente

 • Extract de mure

Oferă o culoare generală potrivită, aduce strălucire pe piele și o umple cu vitamine;

 • Extract de crin alb

Împiedică anumite zone ale pielii să scape;

 • Lumină Omega

Iluminează moleculele de culoare și luptă împotriva hiperpigmentării. Este o inovație patentată făcută posibilă de metoda moderna de proiectare moleculară, care produce o combinație activă de alcool piperonilic și acid linoleic din semințe de șofrănel. Cosmetologii cred că amestecul acestor substanțe este o revoluție în albirea pielii.

De asemenea, în plus față de compoziția de mai sus, ea are următoarele componente suplimentare care sunt utilizate pentru diferite funcții.

Protecție completă
Cumpara Mulberry's Secret cu 50% reducere*pe site-ul oficial
Acest lucru datorită;

 • Pantenolo
 • Allantoina

Complexul Rigenerant

 • Vitamina E
 • Ulei de rozmarin
 • KaolinCurativ complet
 • Betaina
 • Extract de lemn dulce
 • Acid lactic

De unde poți cumpăra Mulberry’s Secret în România?

Dacă doriți acest produs, trimiteți-ne solicitarea dvs. prin intermediul site-ului nostru web. Acesta este locul unde vă puteți face comanda. Operatorul vă va contacta pentru a confirma comanda. Nu va trebui să plătiți nimic până nu primiți pachetul

Preț Mulberry’s Secret

Inițial, acest ser a fost vândut la 318 LEI. Dacă o comandați astăzi, veți primi o reducere de 50%! Ceea ce inseamna 159 Lei, veti primi produsul livrat in locul dumneavoastra.

Pareri Mulberry’s Secret forum

Cei doi clienți de mai jos sunt exemple perfecte de modul în care un pic de viclenie și ingeniozitate pot ajuta pe oricine să evite riscurile inutile pentru sănătate și să salveze o grămadă de bani în medicină. La fel ca multe femei, aceștia nu aveau bani în plus pentru a suporta proceduri costisitoare, cum ar fi coaja chimică sau tratamente cu laser, și gândeau să folosească serul, pe care celebrități i-au folosit și ale căror minuni au fost spuse.

Elena din Bologna

Am 31 de ani și nu mă aștept la nici o loțiune sau smântână pentru a-mi lumina pielea de 5 nuanțe. Cu toate acestea, după ce folosesc Mulberry’s Secret pentru albire în mod regulat, văd diferența în culoarea și aspectul general al pielii mele. După ce a citit recenziile, a decis să încerce. Serul are o consistență ușoară, este inodor și îndemn. Acesta conține o cantitate potrivită de extract de nufer și de dud și este, de asemenea, ambalat în așa fel încât ingredientele benefice să nu fie expuse la lumină, aer și bacterii care ar deteriora. Reducerea de 50% a venit în prim plan, mi-a oferit posibilitatea de a încerca la un preț special înainte de a începe să-l cumpărați la prețul total.

Caterina din Benevento

Mai bine decât orice alt ser de care am încercat vreodată, nu-ți pierde banii pentru a cumpăra prostii, pentru ce plăti este publicitatea și “pachetul frumos” Acest ser este cel mai bun și costă un pic Utilizarea din anul trecut și continuați să o utilizați. Am o piele oarecum întunecată, cu pete și imperfecțiuni din adolescență. Voi continua să folosesc acest produs

Concluzie

O carne luminată și uniformă este ceea ce fiecare fată are visuri de a avea. Multe produse cosmetice conțin componente de albire agresive care ușurează doar temporar zonele pigmentate. Problema este că după tratament aceste zone devin și mai întunecate. Suntem norocoși deoarece cosmetologia modernă a făcut în cele din urmă progrese semnificative în acest domeniu și a dezvoltat un ser unic de albire a pielii: Mulberry’s Secret. Combinația sa exclusivă de ingrediente active în întregime sigură vă va permite să obțineți un ten perfect, fără pigmentare sau sprâncene, păstrând sănătatea pielii și îmbunătățind starea generală. Acest ser nu are contraindicații, iar utilizarea sa este recomandată pentru orice tip de piele și vârstă.
Cumpara Mulberry's Secret cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *