MaxiSize ulasan | harga | Singapura

MaxiSize ulasan | harga | Singapura
5 (100%) 1 vote

Bagi sesetengah lelaki, panjang zakar mereka boleh menghalang keupayaan mereka untuk melakukan hubungan seks. Lelaki dengan saiz zakar yang lebih kecil mungkin sukar untuk melakukan hubungan seks pada kedudukan tertentu atau dalam sesetengah kes yang melampau seperti Mikropenis di mana zakar boleh menjadi kurang daripada dua inci panjang semasa ereksi, mereka akan mendapati bahawa seks adalah sangat sukar atau mungkin juga mustahil.

Secara emosi sesetengah lelaki boleh mempunyai sikap yang tertutup untuk menjaga jarak perhubungan dari individu yang mungkin akan mengejek mereka kerana mempunyai zakar yang kecil. Kegagalan untuk mengatasi ketakutan ini dan membina hubungan yang sepatutnya jelas akan memberi kesan negatif terhadap kehidupan seseorang. Ini bertambah teruk dengan hakikat bahawa ramai lelaki tidak tahu bagaimana untuk membicarakan masalah tersebut dan bahkan terlalu malu untuk pergi berjumpa dengan doktor mengenainya. Kebimbangan dan malu yang teruk ini boleh menyebabkan mereka membuat keputusan yang tidak rasional untuk tidak bercakap dengan doktor tentang isu kesihatan lain di mana peperiksaan kesihatan lanjut mungkin diperlukan, dengan kata lain kesihatan lelaki itu secara keseluruhan berada di dalam risiko.

Sekali lagi, dalam kes-kes lelaki yang mengalami masalah Mikropenis, mereka mungkin menghadapi kesukaran untuk membuang air kecil semasa berdiri. Ketidakupayaan untuk melakukan perkara ini yang mana bagi kebanyakan lelaki ia adalah sesuatu perkara biasa serta adalah suatu kelebihan untuk mereka boleh memberi kesan psikologi yang besar pada seorang lelaki.

Ia telah ditunjukkan dalam beberapa kajian bahawa lelaki sering memberi banyak kepentingan untuk dapat memuaskan pasangan mereka semasa hubungan seks. Panjang zakar mereka mempunyai hubungan langsung dengan kepuasan ini dalam fikiran mereka; oleh itu, jika seorang lelaki percaya zakarnya terlalu pendek untuk menggembirakan pasangannya, masalah psikologi lain mungkin timbul.

Ketakutan jika tidak dapat memuaskan pasangan mereka dan keyakinan diri yang rendah boleh menyebabkan gangguan prestasi disebabkan mati pucuk. Kebiasaannya lelaki yang menghadapi situasi ini akan menjadi tertekan kerana ia menjejaskan kehidupan mereka. Kemurungan, tanpa keraguan lagi, akan menjejaskan kebahagiaan hidup manusia, bukan sekadar kehidupan seks mereka.
Beli MaxiSize dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah itu Maxi Size?

Ia adalah krim pembesaran zakar yang tidak menyebabkan kesan sampingan, tindak balas alergi, dan tidak menyebabkan ketagihan. Ia boleh meningkatkan saiz zakar anda sehingga 5 cm. Perkara terbaik tentang krim ini ialah hasilnya tidak bersifat sementara, saiz zakar baru anda akan kekal selama-lamanya.

Krim ini akan membantu anda mencapai saiz zakar yang anda ingini, yang akan memberi kesan positif kepada kehidupan seksual anda: hubungan dengan pasangan anda akan mempunyai keseronokan yang luar biasa dan anda akan dapat memberikan diri anda kepuasan serta orgasme yang kuat dan tahan lama untuk pasangan anda.

MaxiSize menjadikan anda sentiasa bersedia untuk seks!

Kaedah Tindakan Maxi Size

Ia berfungsi untuk menaikkan tahap testosteron anda, dan secara semulajadi merangsang pengeluarannya.

Testosteron adalah hormon seks lelaki utama dan merupakan steroid anabolik. Dalam lelaki, testosteron memainkan peranan yang penting dalam pembangunan tisu pembiakan lelaki seperti prostat, zakar, dan testis, serta menggalakkan penampilan seksual sekunder dan ciri-ciri tubuh badan lain seperti peningkatan jisim tulang dan otot, pertumbuhan janggut dan misai , serta semua bulu-bulu badan. Testosteron juga penting untuk kesihatan secara umum, dan mencegah osteoporosis. Dalam kes tahap testosteron yang tidak mencukupi pada seseorang lelaki, keabnormalan tersebut menyebabkan lemah syahwat, saiz zakar yang lebih kecil (fenomena Mikropenis), kemandulan, penampilan seperti wanita dan kehilangan jisim tulang.

Testosteron juga digunakan sebagai ubat untuk merawat hipogonadisme lelaki dan beberapa jenis kanser payudara. Tahap testosteron secara beransur-ansur berkurangan apabila lelaki semakin berumur sehingga testosteron sintetik dan perangsang testosteron seperti produk ini kadang-kadang diperlukan untuk lelaki yang lebih berusia untuk mengatasi kelemahan ini, serta lelaki muda yang mengalami masalah ini akibat kekurangan testosteron.

Bagi lelaki, tahap testosteron yang lebih tinggi sentiasa dikaitkan dengan aktiviti seksual untuk tempoh yang panjang. Testosteron juga boleh meningkat dalam diri lelaki selepas mereka mempunyai perbualan ringkas dengan seorang wanita. Peningkatan tahap testosteron dikaitkan dengan: Semakin lelaki sedang berusaha menarik perhatian seorang wanita, semakin banyak kandungan testosteron dalam aliran darahnya.
Beli MaxiSize dengan diskaun 50%*di laman web rasmi
Tahap testosteron lelaki, yang seperti telah dijelaskan di atas, hormon yang diketahui boleh mempengaruhi kelakuan lelaki, berubah bergantung pada keadaan sama ada mereka terdedah kepada bau badan wanita yang sedang subur atau tidak. Lelaki yang terdedah kepada bau ovulasi wanita mencatat paras testosteron yang stabil dan selalu lebih tinggi daripada paras testosteron lelaki yang terdedah kepada wanita yang belum mengalami ovulasi.

Krim dan ubat-ubatan yang merangsang paras testosteron digunakan untuk memerangi semua kesan buruk yang disebutkan di atas tadi, dan juga mempromosikan lebih banyak potensi aktiviti seksual di kalangan lelaki yang sihat mahu pun lelaki dengan masalah kekurangan testosteron.

Inilah jawapan kepada persoalan bagaimana produk ini berfungsi, ia merangsang pengeluaran testosteron anda untuk membantu anda mendapatkan semua kesan positif ini dan menjauhi semua masalah negatif.

Komposisi Maxi Size:

Kandungan kimia di dalam Maxi Size adalah yang menjadikannya produk lain dari yang lain.

Di dalam krim ini ada mengandungi enzim yang istimewa yang memberi manfaat pada tisu di dalam zakar dan pada bentuk serta kepanjangan zakar itu sendiri, yang seterusnya menyebabkan ketegangan dan meningkatkan tahap hormone anda, dan akhir sekali menyebabkan pembesaran zakar anda, dari segi panjang dan juga ketebalannya.

Di manakah boleh membeli MaxiSize:

Anda boleh membelinya di dalam talian di laman web rasmi menggunakan pautan ini

Maxi Size Price:

Ia berharga dalam anggaran 92 SGD, tetapi anda boleh mendapatkannya pada harga lebih kurang 46 SGD sahaja sementara tawaran diskaun hebat masih ada.

Ulasan mengenai MaxiSize

Aziz, 24, berkata:

“Zakar saya hanya berukuran 12 cm semasa ereksi, saya telah mencuba pelbagai cara untuk merawat masalah ini, seperti menggunakan pam dan pelbagai kaedah lain sehingga telah menghabiskan hampir kesemua gaji saya untuk perkara yang sia-sia. Ini kerana kesemua penyelesaian tersebut tidak membuahkan hasil. 2 minggu selepas penggunaan krim ini, zakar saya telah membesar dengan 2 cm lebih panjang, saya juga menyedari bahawa zakar saya menjadi lebih sensitive dan ini bermakna saya mengalami lebih banyak keseronokan ketika melakukan hubungan seks, malah ereksi saya kini menjadi lebih kuat.”

Hakim, 21, berkata:

“Teman wanita saya pernah berkata sebegini kepada saya: “Kita tidak akan pernah mencapai kepuasan dalam hubungan seks kita.” Saya pernah dengar beberapa individu yang sanggup meletakkan diri mereka di bawah pisau bedah dan menjalani prosedur yang menyakitkan hanya untuk menambah kepanjangan sebanyak lebih 1.5 cm. Dengan bantuan MaxiSize, saiz zakar saya telah bertambah panjang sebanyak 4 cm! Dan saya telah berjaya membuktikan bahawa kata-kata teman wanita saya itu salah. Kami menikmati hubungan seks kami dan keseronokan yang dialami adalah sebuah pengalaman baru yang tidak pernah kami nikmati sebelum ini. Kami berdua merasai perubahan positifnya!”


Beli MaxiSize dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *