MaxiSize Shqyrtime | çmim

MaxiSize Shqyrtime | çmim
5 (100%) 2 votes

Për disa burra, gjatësia e penisit të tyre mund t’u pengojë aftësinë për të pasur marrëdhënie seksuale. Burrat me penis të vogël mund ta kenë të vështirë të kenë seks në pozicione të caktuara apo në raste ekstreme si Mikropenisi kur penisi mund të jetë më i shkurtër se 5 centimetra edhe në gjendje të ngritur, për ta seksi mund të jetë jashtëzakonisht i vështirë apo madje i pamundur.

Nga ana emocionale disa burra mund të bëhen të mbyllur në mënyrë që të ruajnë distancën nga kushdo që mund t’i tallë për faktin se kanë një penis të vogël. Dështimi për të dalë nga kjo frikë dhe për të formuar marrëdhëniet e duhura sigurisht që ka për të pasur një ndikim negative në jetën e kujtdo. Kjo gjë përkeqësohet prej faktit që shumë burra nuk e dinë sesi të flasin për këtë problem dhe madje janë mjaft të turpëruar të shkojnë tek doktori për këtë gjë. Ky ankth i madh dhe ky siklet mund të çojnë në vendime të palogjikshme për të mos folur me doktorin rreth çështjeve të shëndetit të tyre seksual kur mund të nevojitet një ekzaminim, dhe kjo do të thotë që i gjithë shëndeti i burrit mund të jetë në rrezik.

Sërish, në rastin e burrave që vuajnë nga gjendja e Mikropenisit mund të ketë disa vështirësi gjatë përpjekjes për të urinuar në këmbë. Paaftësia për ta bërë këtë gjë e cila për shumicën e burrave është e natyrshme dhe normale mund të ketë efekte të mëdha psikologjike tek një burrë.

Nga disa studime është treguar që burrat shpesh i japin shumë rëndësi të qenurit në gjendje për ta kënaqur partneren e tyre gjatë seksit. Në mendjen e tyre gjatësia e penisit të tyre ka një lidhje të drejtpërdrejtë me këtë kënaqësi; prandaj, nëse një burrë beson që penisi i tyre është shumë i shkurtër për ta kënaqur partneren mund të shfaqen edhe probleme të tjera psikologjike.

Frika nga të mos qenurit në gjendje për ta kënaqur partnere dhe siguria e ulët tek vetja mund të çojnë tek ankthi gjatë marrëdhënies dhe madje tek mosfuksionimi erektiv. Për burrat është gjithashtu e zakonshme që këtë situatë të bëhen tepër të depresionuar për shkak të ndikimit që kjo gjë ka në jetën e tyre. Depresioni, pa dyshim që do të ndikojë çdo pjesë të jetës së një burri, jo vetëm jetën e tij seksuale.
Blej MaxiSize 50% zbritje*na oficjalnej stronie internetowej

Çfarë është Maxisize?

Maxisize është një krem për rritjen e penisit që nuk shkakton efekte anësore, alergji, dhe nuk krijon varësi. Ky krem mund ta rritë penisin deri me 5 centimetra. Gjëja më e mirë rreth këtij kremi është që rezultatet nuk janë të përkohshme, madhësia juaj e re e pinisit do të mbetet me ju përgjithmonë.

Ky krem ka për t’iu ndihmuar të arrini madhësinë e dëshiruar të penisit, gjë e cila ka për të ndikuar pozitivisht në jetën tuaj seksuale: marrëdhënia me gratë ka për të qenë një kënaqësi e jashtëzakonshme dhe do të jeni në gjendje t’i dhuroni vetes dhe atyre orgazma të gjata dhe të forta.

Maxisize ju bën të jeni gjithmonë gati për seks!

Mënyra e Funksionimit të Maxisize

Ky krem vepron duke rritur nivelet e testosteronit, duke stimuluar prodhimin e tij në mënyrë natyrore.

Testosteroni është hormoni kryesor i mashkullit dhe një steroid anabolik. Tek meshkujt testosteroni luan një rol kyç në zhvillimin e indeve riprodhuese si prostata, penisi dhe testikujt, si dhe nxit pamjen seksuale dhe karakteristikat e trupit si volumi më i madh i kockave dhe muskujve, rritja e mjekrës, mustaqeve dhe gjithë qimeve të trupit. Testosteroni është gjithashtu thelbësor për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme si dhe për parandalimin e osteoporosis. Në rastet e niveleve të pamjaftueshme të Testosteronit tek burrat ndodhin probleme si impotenca, madhësia më e vogël e penisit (fenomeni i Mikropenisit), shterpësia, pamje femërore dhe dobësim i kockave.

Testosteroni përdoret gjithashtu si mjekim për të trajtuar hipogonadizmin mashkullor dhe tipa të caktuar të kancerit të gjirit. Nivelet e Testosteronit pakësohen gradualisht ndërsa burrat plaken prandaj burrat marrin testosteron sintetik dhe stimulues të testosteronit si ky produkt në mënyrë që të luftojnë mangësitë, por gjithashtu edhe burrat më të rinj përdorin produkte të tilla në rastet kur vuajnë nga efekti i mungesës së testosteronit.

Tek meshkujt, nivelet e larta të testosteronit gjithmonë shoqërohen me periudhat e gjata të aktivitetit seksual. Testosteroni gjithashtu shtohet tek burrat pasi kanë pasur një bisedë të shkurtër me një grua. Rritja e niveleve të testosteronit shoqërohet me: rastet kur një burrë përpiqet t’i bëjë përshtypjeje një gruaje, aq më tepër testosteron kemi në gjak.

Nivelet e testosteronit tek burrat që siç e kemi përshkruar janë një hormon që dihet se ndikon sjelljen çiftëzuese tek burrat ndryshojnë në varësi të rastit apo nëse ekspozohen ndaj aromës së trupit të një gruaje që është në fazën e lëshimit të vezës apo jo. Burrat që ekspozohen ndaj aromës së gruas që po lëshon vezën kanë treguar një nivel stabël të testosteronit i cili ishte gjithnjë më i lartë se niveli i testosteronit të burrave që u ekspozuan ndaj grave që nuk po lëshonin vezën.
Blej MaxiSize 50% zbritje*na oficjalnej stronie internetowej
Kremrat dhe medikamentet që stimulojnë nivelet e testosteronit përdoren për të luftuar të gjitha efektet negative të përmendura më sipër si dh për të nxitur potencën në aktivitetin seksual si tek burrat e shëndetshëm ashtu dhe tek burrat që kanë mangësi testosteroni.

Kështu funksionon saktësisht ky produkt, duke stimuluar prodhimin e testosteronit tuaj për t’iu ndihmuar që të arrini të gjitha ato efekte pozitive dhe për të qëndruar larg efekteve negative.

Përmbajtja e Maxisize

Përbërja kimike e Maxisize është ajo çfarë e bën atë unik.

Të përfshirë në këtë krem janë enzima të veçanta të cilat kanë efekte të dobishme në indin e penisit dhe dhomëzat e tij, gjë e cila rezulton në zgjerimin e tyre dhe në rritjen e niveleve të hormonit dhe kështu shkaktohet zmadhimi i organeve gjenitale si në gjatësi ashtu dhe në trashësi.

Ku ta blini Maxisize në Shqipëri

Maxisize mund të blihet në internet nga faqja zyrtare këtu

Çmimi i Maxisize

Maxisize kushton 9980 ALL por tani është në dispozicion me çmimin e ofertës prej vetëm 4990 ALL.

Rishikimi MaxiSize Shqyrtime

Agroni, 24, thotë:

“Penisi im ishte vetëm 12 centimetra kur ishte i ngritur, kam përdorur shumë metoda për ta rregulluar këtë gjë, të tilla si pompat dhe shumë mjete të tjera deri sa kam shpenzuar gjithë rrogën time. Por kam parë ZERO rezultate. Dy javë pasi përdora këtë krem penisi mu rrit me 2 centimetra, përjetoj një ndjeshmëri edhe më të lartë gjë e cila do të thotë se mund ta shijoj seksin më tepër, tani edhe ereksioni im është shumë më i fortë.”

Dani, 21, thotë:

“E dashura më tha një herë: “Nuk do kemi kurrë seks të kënaqshëm.” Kam dëgjuar që shumë njerëz kanë provuar procedura shumë të vështira kirurgjike vetëm për të shtuar 1,5 centimetra. Me ndihmën e Maxisize madhësia e penisit tim u rrit me 4 centimetra! I tregova të dashurës që e kishte gabim. Tani kënaqemi me seksin si kurrë më parë dhe që të dy mund ta ndiejmë ndryshimin pozitiv!”

Blej MaxiSize 50% zbritje*na oficjalnej stronie internetowej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *